30 Augusti och Hojtur till Halmstad;)

Imorse gick vi upp, lite försent, blev ju lite sent igår ute i Hollstorp hos våra gooooa vänner! Det var dock en underbar kväll men fantstiskt sällskap och god middag o dessert!! (Förutom bilen så rullade jag oxå) TACK SÖTA NI!!
   Japp vi packade ihop lite grejjer vi kunde tänkas behöva och drog sedan vår kos på Väg 25;) Underbart väder hade vi! Solen sken som bara den!! Jag brukar ha en hemsk ovana att somna bak på hojjen nu som då, har fått såna utskällningar av både Pappi o Oosa ska ni veta, men d e inte så lätt,,suset man har ständigt i öronen söver ju en som en liten bejbi! Så lilla jag kom på iden att,,jaaaa musik i öronen minsann!! Hhihihi!!
   Sjungandes på " Ikissed a girl and I liked iiit,,,,"Singin sweet home alabama all summer looooong",,,, "Can i borrow u for a minute , maybe two..." Jaa ni vet alla jessanlåtar så somnade jag inte en endaste gång! Lite jobbit me musik dock för ja vill ju dansa o röra på mej men d e inte heller så populärt när man sitter på hojjen;)
   Nåja, väl framme så började vi med en fika hos Nisse och Asta med jäääättegod flädersaft(ed´ftersom jag inte e vuxen o dricker kaffe) och massor me goa kakor o bullar! Sen gick vi och inspekterade stugan som Ragnar o Ivan har kämpat med! Wooow så fint det kommer att bli! Som nytt verkligen! Dom har höjt taket p åövervåningen med en halvmeter typ, nya fönster o isolerat mm..mm!! Jihooooo!!
   Sen tog vi såklart en tur ner till havet! mÅste man ALLTID! (Gissa va vi hittade där Fisen!!) Så härligt var det!
Därefter la vi oss i solstolen en liiiten stund o sen gick vi till Erik o Iris o hälsade på! Vi skulle sen gå bort till Timmerstugan eller kina restaurangen för att äta men allt va galet stängt! Så vi packade ihop våra grejjer, låste stugan o brassade ti Eurostop o tog MAX innan vi brassade hem igen!
   Det var liiiiite kallare på vägen hem kan man säga,,dock soligt hela vägen! Mina kära systrar..Jag satt och skrattade för mej själv där bak när vi först åkte förbi den där lilla badplatsen ni vet, där Josse bajsade kotte!! Hhahhaha! Sen åkte ja igenom Ullaredsolycksrondellen me Jenny!! HHAHHAHHAH!!;)
   Japp det var denna lördag ja! Nu ska ja iväg o pyssla lite där nere tror ja!;9
PUSS PÅ ER ALLA O HA EN MYSIG SÖNDAG!





..............................................................................

Puss igen;)

TREVLIG HELG!!

Ville bara önska det till er alla med att lägga in nåt som vi kan drömma om allihop..
Va sägs??
PUSS











16/8- 2008 Pysse och Karims Bröllop!!

Lördagen den 16 Augusti skulle jag infinna mej i Vällingby, nää Johannelund kl 11,15 på förmiddagen!
Irrade runt en liten stund tills jag slutligen tack vara Pysses telefonledarskap hittade henne och lillfisan ståendes väntande på mej;)
   Jag kom me till scoutstugan där bröllopet skulle stånda kl 16.00!!! Där höll brudgummen & vänner på att förbereda inför eftermiddagen med tält etc! Jag goosa lite med liv och lilla Iza innan det blev dax för oss 4 att bege oss till Frissan med Pysses huvud;) Medans hon satt och blev vacker tog jag Liv i vagnen och knallade till Vällingby centrum! ( Jaa jag hittade alldeles själv)! Vi gick på Systemet för att inhandla starka(re) drycker, Ljus av alla dess slag o jaa lite smått o gott! Hade riktigt skoj hon o jag;) Sen väl tillbaks, var Pysse vacker som en dröm i håret,och Karim kom och hämtade oss! Hem svischande till deras fina hem för att fixxa i ordning oss mm! Vi prata o mös, duscha o dona, drack lite gott o rökte!;)
   En stund innan 16 begav vi oss..Pysse blev hämtad i en läcker rosa,,ehh ojsan har glömt va det var för bil..Chevrolet? Cadillac?+ Ehh ...glömmit! Cool var den iallafall! Alla hade kommit när vi dök upp! Samlades på gården och där kom bilen med bruden ner rullandes!;) Blev nog en hel del chockade miner;) Hhihihi!
   Vigseln var fin, med en väldigt cool präst! Solen sken och det var bara härligt;)!!! Det var middag, buffé med massor av gott, prat , skratt, jaa allt möjligt! Presentöppning var det senare, lite tal, jag höll ett,utan mina systrar och har nog aldrig varit så nervös, men det gick bra och det fanns en brud som grät stooora, lyckliga tårar! Förstår inte hur jag kunde hålla mej men jag var ju tvungen!!
   Det var verkligen en underbar dag och kväll! Dans och skoj, fångning av strumpeband och "brudbukett"! Gissa vem som fångade den;), ännu mer dans och mys och tårar i massor! När kl var ca 00,30 kom min Pappa och hämtade mej!
UNDERBARA O GOA PARET LAIMANI...TACK TACK I 654655 FÖR DENNA FANTASTISKA DAG! Jag ler varje gång jag tänker på denna dag! Är så lycklig för ER skull!!
PUSSAR O ALL LYCKA ALLTID TILL ER FRÅN OSS!

Som du längtat efter att jag skall säga detta,,,,HÄR KOMMER BILDERNA!!!

............................................................................(KUNDE INTE LÅTA BLI GULLET;))..........................................

Pussar och kramar från mej!!!!! Hoppas du tycker om bilderna, alla blev väl inte bästa kvalité och ja hann inte fota så mycke som ja ville men det får duga;)
PUSS IGEN

Tisdagstema;) Nytt & Gammalt!

Fick en kul grej av min syster som ja tänkte att det måste jag ju prova;)
Det heter Tisdagstema! Och som ni ser är denna gång Nytt & Gammalt!
   Det jag har hittat är ett bord som jag och min sambo fått av sin farmors syster Lisa! Hon har alltså haft detta sedan sin barndom och nästa år så fyller denna FANTASTISKA KVINNA 102 år! Så va ska vi kunna säga..att bordet är ca 100 år gammalt!! Det är rätt häftigt! Det andra bordet är väldigt mycket nyare och det har vi i vardagsrummet;)
Här ser ni:







Titta på denna länk!
Tisdagstema

22 Augusti och Fredag!

Idag var jag ledig! För jag skulle ju få besök av min ÄLSKADE Mamma och Ingvar!
Dom kom vid tjaa va kan klockan ha varit..? 13 tror jag!
   Vi drack kaffe (eller inte jag förstås) och åt mitt nybakade bröd o babbla , slökollade lite på OS o så!! Bara mys helt enkelt! Vid 15,30 åkte vi och hälsade på och tog en rundvandring på Oosas jobb! Därefter blev det hemgång, ett litet glas vin och gryta till middag! Så gott o så mysigt hade vi! Därefter blev det film!!
   WALK THE LINE! Åhhh den e ju så galet bra! Nästan så att man måste äga att Reese och Joaquin sjunger bättre än orginalen!! Sen blev det bingen!
   Jag jobbade en svänga på lördagen med ungefär 68546 resors mensvärk! Jag mår skit med detta men så här har jag aaaaldrig mått,,:( Har nog mej själv o skylla,,E ju laktosallergiker o har under fredagen o lördagen lagat och druckit vanligt! KLANTARLSE!
   Men efter jobbet åkte vi ti Maxi o köpte färska räkor(rekor) o kräftor! Det blev förrätten för oss alla 4 ! Oosas köttfärspaj blev huvudrätt!;) Såå gott! Vi åt som hästar alla 4!!
   Sen var det dags för mamma och ingvar att åka hem:(
TACK FÖR UNDERBAR FREDAG O LÖRDAG MAMMA OCH INGVAR! STOOORT TACK FRÅN MEJ O OOSA! Längtar till ni kommer igen och tills vi ses igen! Det har varit sååå mysigt!   
   Herman ger er en stor PUSS me!!!

......

24:e Igen;)

Glömde ju säga att det var nåt tjusigt som flög över Hovshaga idag;) Hhihihihi



Puss!

24 Augusti!!

Idag har varit filmtittardag!! Tittat på alla Favvoflmer! Sjukt bra! Mys som 17!! Dock sån sjuk mensvärk men sånt e livet tydligen!! Den sista filmen sågs på bio!!

Så detta har ja roat mej med idag!

Puss o Gonatt alla!!










21 Augusti och Godnattdax!!

Vill bara önska min Familj och mina nära och kära en god natts sömn! Hoppas att ni kan sova lika gott och bra som denna lilla herre kan!!






9 Augusti Axbo och Lisas Sommarfest;)

Äntligen, som vi väntat var det dax för Marcus och Lisa att ha en sommarfest ute i Hovmantorp! Detta var en lördag, Oosa och jag inklusive ett par goa killar till begav oss vid 16 tiden ner ti stan för att ta bussen ti Hovmantorp, för att där sen bli upphämtade av Axbos snälla Pappa!
   Vi hade en ruskig tur med vädret! Uppehåll och sol!! Underbart! Blåste dock lite kallt men med lite alkohol innanför västen så klarar man allt!! Hhihihi!
   Det blev väl en ca 30 personer! En härlig buffé hade Lisan o Axen fixxat åt oss alla så det började vi med! Sen under kvällens gång var det en tipsrunda, lekar som gav oss många skratt och babbel sång och dans! Allt som en fest ska innehålla! Det var fantastiskt roligt måste vi 2 här säga! TACK SÅ UNDERBART MYCKET! 
   Jag säger bara att det finns inga ord utan det var tvunget att upplevas! Jag ska försöka att säga lite med bildernas hjälp!
PUSS PÅ ER ALLA OCH TACK!
Ska bara tillägga att: Oosa och jag e grymmaste paret alive på att tävla!!,)
Njut av bilderna!

..............................................................................................................................................................................

Det var alla deltagare tror jag;)
Tack än en gång!

3 Augusti Jocke( SWORD) och Jessicas besök på Slottsbrovägen!;)

Nu närmar det sej Pyssen min!! En blogg efter detta bara!! HHhihihihi!!

   Den 3 Augusti så fick Oosa och jag besök från en goo vän, Jocke och hans tjej Jessica( som för er information heter Lindeberg) hahah kul va!!!
Det var såå länge sen som vi hade äran att få ha Smock hos oss! Mycket trevligt även om vi gärna hade velat ha er här lite längre;) Vi var ute och turistade lite såklart! Slottsruinen, alla underbara hus ute på Evedal o så ni vet! Jaa lite allt möjligt!
   På kvällen blev det lite öl och grillning med SJÄLVKLARA valet av Potatisgratäng och Bejje! Det är Jockes favvo så måste alltid finnas på matsedeln vid hans ankomster!;) Vipratade o donade och hade en riiiktigt mysig kväll!
TACK FÖR ATT NI KOM J&J! SNART IGEN HOPPAS VI!
Här kommer lite bilder med!
PUSS PUSS FRÅN OSS OCH SPERMAN;)

......................................................

Grillkväll hos Peterssons i Lammelt 1/8- 2008

Våra Goo Vänner Linda, Tobbe och deras lille Wilmer kom ner till lilla Smålandet för att hälsa p åfamilj etc! Tog en fika på stan i blåsten,men sol och sen bestämde vi en kväll då vi skulle grilla och mysa! Kort och gott det gjorde vi! Det var Mamma Vivan, Pappa Tommy, lille Anton, Linda , Tobbe, Wilmer, Martin och Oosa o jag!
   Vi började kvällen med ett dopp i hmm...va hette d nu då? Juste Bosjön! Härligt som 17! Jaaa ja e ett badmonster!! Hhihihi;) Sen var det grillning, vin, mys och gos  med Wilmer , som är så galet söt, inte sant? Så snäll me!! och en massa prat för hela slanten!!! Det var en ruskigt härlig kväll! Tack hela familjen Petersson- Andersson! En stor Puss till Er alla!

................................................

TACK ALLA FÖR DENNA KVÄLL!
Puss min kära familj!

Sthlm i dagarna 3! (Semester lite till)

Vi stannade ett tag uppe i Sthlm innan vi begav oss hem till vårat lilla Småland!
   Vi fick sova hos min kära syster, Jovan och Tåva i och med att dom befann sej i Finland! Vi åkte nämligen om varann på det stora havet;)
Vi sov ett tag efter hemkomst från båt! Eller först vänta vi på att få frukost från affären men den öppnade ju inte förrän 09!!*suck* och ni vet ju dom flesta av er iallafall hur jag blir när hon inte får mat;)
   Vi begav oss ett par timmar senare till Josse för att hämta upp henne o lillgrabben! Sen brassade vi ner till Tyresö Slott och badade!! Underbart skönt var d!!! Dagen gick rätt snabbt i o med att man hade så kul!
   På lördagen brassade vi, jag , Oosa och Josse ut till Rådmansö till Lotta, Per, Jenny och Magnus! Vi började med en superb lunch och sen knallade vi alla ner till deras båt och styrde kosingen mot Gåsö! Där bada vi och hade sååå mysigt! Älskar att åka båt! En fantastisk dag! TACK MASSOR familjen Frennberg!;) På kvällen var vi tre, jag Oosa och Josse ute o fira hennes födelsedag, lite sent då! Så vi åt på Bröderna Bloms, neej va heter dom nu då? Vitlöksrestaurangen+ Kanske heter d så? Nnäää ja vet inte men ni vet säkert vilken ja menar på Söder iallafall! Drack lite öl o bara myste! På söndagen åkte vi till Sandasjön o badade, jätteskönt o sen minns ja faktiskt inte riktigt vad vi gjorde på kvällen men,,;)
   Vi börjar väl så här! Var goda;)

...................................................................................................................................................

Pussssssssss i 658456886!!!

Sista delen från Kantlax;)

Mmmm detta är sista dagen i underbara älskade Kantlax! ADJÖSÄGAREDAGEN helt enkelt och den värsta dagen på året! Hatar att åka hem! Men , trots regn o så så har vi haft underbara dagar med Mommo och alla nära o go vänner! TACK ALLIHOP! 
   Alla kom och sa hejdå till oss! Även vår släkting Kristel från Canada, med sina två små söta killar Alex och Marcus! Och icke att förglömma, hennes bil, som är Oosas favvobil!Fotat lite på tomten och huset me;)  Lite bilder från den låånga väntan i Åbo med, båten var försenad! Men men, solen sken och det var härligt så vad gör väl d??
PUSS O KRAM PÅ ER!

...........................................................................

Thats all from SOUMI!!


Femte delen i Kantlax och näst sista;)

Japp det börjar närma sej slutet på denna semester!:( Finland är och förblir det bästa stället i världen och det stället som för ALLTID ligger mej närmast och varmast om hjärtat!
   Vi var och besökte Öjin, eller Österö som det heter! Där bor ju Åsa och Helge, Petra bor numera i Vasa!  Även Mats och hans lilla familj kom och hälsade på och det var riktigt kul me! Måste oxå tala om att Åsa är en fantastisk bagare, hon hade gjort ett par bullar, kommer inte ihåg riktigt var det va i, men underbart goda och dom största bullarna jag nånsin sett tror jag;)
På Österö spenderade vi mycket tid när vi var små! Underbart ställe! Dom hade ett sånt läckert träd där, hör och häpna det är en Björk! Fast röd! Sååå coolt!
   På vägen därifrån så åkte jag förbi 3 av mina drömhus! Bilderna på dom e lite suddiga för d regna massor o d va långt ifrån men ni ser ändå!
Lite mys me Mommo o Andreas o Oscar i stugan;), Lite jobb igen! Sen fick vi en liten överraskning,,Pappa och Liv kom och hälsade på !! Sååå roligt! Lite mys med en katt som tror han har blivit utekatt förresten!! Hhihihi,,,han älskar ju att bli kammad så ni ska få se vilken njutare!
   Sen var det middag för oss allihop i Peltmo och avsked från mej Oscar o Mommo för denna sommar iallafall! Sorgligt som alltid...Men underbar mat, även där som alltid;) Tack för allt Stig och Solveig!
Japp det var lite kortfattat denna del!!
Bilder!
Puss puss!

......................................................................................................

Puss igen!

Fjärde delen i Kantlax;)

Nu kommer äntligen fortsättningen!Det går inte snabbt men det går sakta!! HAhahhah va fyndig ja va nu va;)
   Vi fick besök av härliga släktingar som vi inte träffat på väldigt länge, Åsa & Petra från "Öjin" och det var såå mysigt att få träffa dom igen! Mycket uppskattat tjejjor från oss båda och Mommo!  Vi hälsade på en liten stund(villket skulle blivit igen men hanns inte me) hos goa Margaretha, och fick även besök och hjälp av sonen hennas oxå, Peter, som jag räddade livet på;) hhhahah!
   Sen har vi haft lite mys o ööldrickassi å spelassi hemma i stugan me Andreas. De vi har spelat är såklart kort, men även JENGA! Hur kul som helst o gissa vem som slog karlarna med hästlängder;) så skyller dom på att .."-men vaddå du har ju så små fingrar!!! mmm juste!!! Undrar om dom hört talas om dåliga förlorare nångång??;)
   Mommo o jag hade våra dagliga prommisar ner till hamnen, vi hade lite mys, bus o spel hos våra goa vänner, och sen var vi oxå i Vexäl i villon hos Stig o Solveig såklart! Anders o Mimmi var där en sväng me! Där åt vi som vanligt sjuuuuuukt god mat!! Vad  det blev får ni se! Där var det ELDASSI Faster!!!! hhhahahah!!!
Mmm dte är väl vad denna del kommer att innehålla bilder ifrån!
Vassego o njut o tack igen för kommentarerna från er!! Älskar att läsa dom;!)

.........................................................................................................

PUSSAR O KRAMAR!

Kantlax och Tredje delen;)

Rätt flitig e hon iallafall va;) hihihihi!!!
   Jaa, under denna del så hann vi uppleva myyyyyyycke regn! Men mysiga små stunder med sol oxå! Ni får ta del av hur tvättning går till här i byn hhahahha, lite Vyer över Nyykaabi! (Heter Nykarleby, men skriver på dialekten) Och det sista ni får se idag är från en mysig och fartfyllt grillfest hos våra goa goa vänner med barn och vovvar;)
PUSS PÅ ER OCH HA EN BRA HELG FÖR JAG BRASSAR UPP TILL ESTOCOLMO JA;)
Njut;)

...............................................................

Andra delen från Underbara Kantlax!!

Som Ni säkert redan förstått så finns det inget annat ställe i världen för mej än Kantlax!! Älskar det över allt annat!
   Detta är då fortsättning på va vi pysslat me;)
Det är ju en stor tomt på typ 2900 kvm tror ja, så det är ju inte bara slappande på dagarna om man säger;)Vi har dock haft en väldig otur med vädret i och med att det regnat så mycke så då har det varit svårt att dra fram klippan, röjsågen mm men lite fick vi gjort iallafall!
   Diken har vi fyllt igen 2 stycken! Roligt att jobba me sånt men det är rätt tungt!
Besök hade vi nu som då av 2 av våra favvoungar;) 
   Sen blev det lite fiske med av Oosa, men d va inte mycke att hänga i granen direkt,,ett par gamla mörtar, puttesmå abborrar, sen tror vi dock att vi fick en rätt stor sik, men vi förväxlade det med en mört:( men men,,,hhahhahah!! Storfiskare kan inte alltid veta vad dom drar upp!!;)
   Jaa en massa bus har det varit me,,! Nåt som blev väldigt populärt även hos mej var att hoppa dom här jääääättestora studsmattorna! Fasen va kul d va, men herregud så galet jobbigt det är, blev alldeles chockad! (eller så har jag sjukt taskig kondition)
   Nåt annat som är populärt me är ju Solnedgången¨på STÅUSAND;) Underbart men dom har låtit stranden förfalla rätt rejält tyvärr,,annat var det förr när man firade Midsommar i dagarna 3 där, när man var i ungdomens dagar!;) Då var det rent o snyggt o härlig strand! (iallafall såg det ut så, men d skicket man oftast var i så skulle mankanske inte litat för mycke på synen!!)
   Japp det var allt för ikväll mina goa söta vänner o släkt!!
JAG BLIR SÅÅÅÅ LYCKLIG AV ALLA ERA KOMMENTARER SKA NI VETA!! PUSS PÅ ER I MASSOR
Nu får ni njuta av lite bilder!

...................................................

14 Juli och Soumisemester;)

Äntligen har ha fått tummen ur arslet!! På tiden va,,! Har jobbat så mycke nu att ja inte har orkat! Men nu så kommer första delen från semestern! HUUURRAAAAAAAA för mej!! Hhahhah!
   Japp den 14 Juli (en måndag), kl 08.00 avgick båten från stadsgården och satte av mot Åbo! Med 70 kg sand i ögonen, stress på bildäck o en vääääldigt stor katt i famnen (behöver ja nämna att ja va dyngsvettig?) så kunde vi stjälpa in allt i hytten,,ta det lugnt, ta oss högst upp på däck, pusta ut, ta en cigg, och njuta av utsikten!;) En härlig resa måste ja säga så länge man har bra väder! Åt en underbar buffé, drack lite öl o ja, shoppade lite gott såklart o bara njöt! Timmarna flöt på bra måste ja säga! Efter att båten stannat i Mariehamn så sa d bara sviiischhh så va vi framme! Kl 20 kom vi av båten i Åbo! Resan mot Kantlax gick bra om än lite sömnig( jag alltså) kan ju inte bli annat heller me en katt som är som ett element i famnen! Vi var väl framme i älskade Kantlax hos Mormor vid 01,30 tror jag! Plockade in d nödvändigaste o stöp sen i säng! Så härligt att få krama om mommo när jag vaknade på morgonen sen! Oosa fick sova! Vi ät frukost o satt sen ute på tomten o babbla, rensade rabatter o tog en sväng ner till sjön! Härliga underbara Kantlax hamn! Jaaa första dagarna 2  gick sin gilla gång! Mormor och jag tog våran dagliga tur ner till sjön, fanns en liten dam som har vääääntat och väääntat på att vi ska komma till Finland o hon , ja resten av familjen me var så lyckliga att vi kommit! Jag avslutar här för denna kväll! Nu måste ja hoppa i bingen förstår ni;)
Men njut av lite bilder o var glada att ja äntligen tagit mej för detta;) Hhahahh!!
PUSS PÅ ER ALLA!!!

...........................................................................

4 Augusti och Måndag!

Sitter på mitt nya jobb! Det spöregnar utanför fönstret så det är rätt skönt att vara inomhus!;) Det har gått bra, riktig mjukstart med inte såå mycket att göra! Det är kul iallafall! Sitter o lyssnar på p3! Spelar just nu min favvolåt med STARPILOTS!! Meeeeeeeeee Looooooooooooove!!;)
Puss och syns ikväll tror jag!

12 Juli Fredrik & Rúnas Bröllop!!!

Lördagen den 12 Juli var det min GOA VULGOs dag!!! Bröllop ståndade mellan  honom och hans isländska Rúna!!!
   Klockan 16 skulle vi, jag och Oscar, Martin och Jenny´, Tommy och Läsken( Jessica) befinna oss ute vid Hemmesjö Gamla Kyrka! Jätte fint var det och en jäääkla tur med vädret med! Riktigt fin, rätt liten kyrka, från medeltiden någonstans!
Vigseln var fin och gick snabbt med,,rätt skön präst, inte alls så mycke dravel om gud o sånt hit o dit! Tycker jag e jobbigt!
   Efter vigseln begav vi oss alla gäster mot Villavik ute i Sandsbro! Där skulle festen hålla till! Ytterligare ett ställe jag aldrig varit på! Mysigt d med måste jag säga!
   Det var en fantastiskt kul kväll!!!! Maten var bara gudomligt god måste jag säga!! woooooow!! Mycket tal hölls, dans, mingel, mera dans, lite lekar för det vackra brudparet , ännu mer skratt och mingel!! EN UNDERBAR DAG OCH KVÄLL HELT ENKELT! TACK VULGO OCH RÚNA!! Hoppas att ni är lyckliga och tar hand om varandra för resten av livet!!
Pussar och kramar till ER från OSS!!!

Nu följer som jag tror ni väntat på  en lång radda med bilder!! Njut som vi gjorde denna dag när ni tittar!!,)

....................................................................................................................................

Puss o kram ti er alla!;)

RSS 2.0