Femte delen i Kantlax och näst sista;)

Japp det börjar närma sej slutet på denna semester!:( Finland är och förblir det bästa stället i världen och det stället som för ALLTID ligger mej närmast och varmast om hjärtat!
   Vi var och besökte Öjin, eller Österö som det heter! Där bor ju Åsa och Helge, Petra bor numera i Vasa!  Även Mats och hans lilla familj kom och hälsade på och det var riktigt kul me! Måste oxå tala om att Åsa är en fantastisk bagare, hon hade gjort ett par bullar, kommer inte ihåg riktigt var det va i, men underbart goda och dom största bullarna jag nånsin sett tror jag;)
På Österö spenderade vi mycket tid när vi var små! Underbart ställe! Dom hade ett sånt läckert träd där, hör och häpna det är en Björk! Fast röd! Sååå coolt!
   På vägen därifrån så åkte jag förbi 3 av mina drömhus! Bilderna på dom e lite suddiga för d regna massor o d va långt ifrån men ni ser ändå!
Lite mys me Mommo o Andreas o Oscar i stugan;), Lite jobb igen! Sen fick vi en liten överraskning,,Pappa och Liv kom och hälsade på !! Sååå roligt! Lite mys med en katt som tror han har blivit utekatt förresten!! Hhihihi,,,han älskar ju att bli kammad så ni ska få se vilken njutare!
   Sen var det middag för oss allihop i Peltmo och avsked från mej Oscar o Mommo för denna sommar iallafall! Sorgligt som alltid...Men underbar mat, även där som alltid;) Tack för allt Stig och Solveig!
Japp det var lite kortfattat denna del!!
Bilder!
Puss puss!

......................................................................................................

Puss igen!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hahaha Herman är en fjompis.... Men en söt sån! Puss

2008-08-19 @ 22:38:39
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/
Postat av: åsa

hej!



Hoppas att du ser detta det är ju ändå ganska så länge sen du bloggade dessa bilder. Konstigt att se sig själv på bild, och vårat hem. Morfars hus ser så förfallet ut när man ser det på bild. Hoppas att du har det bra och hälsa alla!!!! Kramar Åsa

2008-08-28 @ 21:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0