Sthlm i dagarna 3! (Semester lite till)

Vi stannade ett tag uppe i Sthlm innan vi begav oss hem till vårat lilla Småland!
   Vi fick sova hos min kära syster, Jovan och Tåva i och med att dom befann sej i Finland! Vi åkte nämligen om varann på det stora havet;)
Vi sov ett tag efter hemkomst från båt! Eller först vänta vi på att få frukost från affären men den öppnade ju inte förrän 09!!*suck* och ni vet ju dom flesta av er iallafall hur jag blir när hon inte får mat;)
   Vi begav oss ett par timmar senare till Josse för att hämta upp henne o lillgrabben! Sen brassade vi ner till Tyresö Slott och badade!! Underbart skönt var d!!! Dagen gick rätt snabbt i o med att man hade så kul!
   På lördagen brassade vi, jag , Oosa och Josse ut till Rådmansö till Lotta, Per, Jenny och Magnus! Vi började med en superb lunch och sen knallade vi alla ner till deras båt och styrde kosingen mot Gåsö! Där bada vi och hade sååå mysigt! Älskar att åka båt! En fantastisk dag! TACK MASSOR familjen Frennberg!;) På kvällen var vi tre, jag Oosa och Josse ute o fira hennes födelsedag, lite sent då! Så vi åt på Bröderna Bloms, neej va heter dom nu då? Vitlöksrestaurangen+ Kanske heter d så? Nnäää ja vet inte men ni vet säkert vilken ja menar på Söder iallafall! Drack lite öl o bara myste! På söndagen åkte vi till Sandasjön o badade, jätteskönt o sen minns ja faktiskt inte riktigt vad vi gjorde på kvällen men,,;)
   Vi börjar väl så här! Var goda;)

...................................................................................................................................................

Pussssssssss i 658456886!!!

Kommentarer
Postat av: Faster Kettö

Bröderna Olsson heter dom juh vet du velan, du svarar ju aldrig: Var är eldassi?

2008-08-20 @ 21:56:11
Postat av: Faster Kettö

Jessica, jag såg sen att det var ju ELDASSI äntligen. Puss puss

2008-08-20 @ 22:00:34
Postat av: Faster Kettö

Jessica, jag såg sen att det var ju ELDASSI äntligen. Puss puss

2008-08-20 @ 22:00:36
Postat av: Lotta

Åh, det var en härlig dag, en av våra bästa denna sommar. Tack för att ni kom och hälsade på!

Gissa vem som är rädd för solen! Och kolla vem som hade frisbeen med sig till båtturen (haha)!

2008-08-22 @ 10:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0