LYCKLIG!!!

Gissa vem som igår...den 24 Juni.. fick jobb??? På VÖFAB! Mellan 10-15 timmar i veckan! Precis som jag vill ha!!! Reception och scanning av fakturor är det som gäller! Börjar nästa Tisdag!

   Japp!! Så rätt såå,,JAG!!!
PUSSAR O KRAMAR!

Blommor från Midsommar, Fällorna!

Ni vet ju att jag är galen i blommor och att jag älskar att fota dom!! Det kanske är tråkit att titta på för andra men , det struntar jag i!! JAG ÄLSKAR DET! Så här får ni...;)

...............................................................

Midsommar På Fällorna!!

Midsommar, Fredag vid klockan 12,30 begav vi, jag , Oscar, Lisan och Axbo, oss ut till Hollstorp Fällorna, till Mathias och Chrille! Varmt välkomnande av alla! Det var lite mys o skoj ute på gårdenmed dricka, mingel, självklart en fantastisk välkomstdrink me!! 
Det blev dukning och sedan lunch bestående av sill och potäter (för min del köttbullar) Dricka, Snaps( blääää) och sång!! Härligt som bara den i ömsom sol, ömsom regn;)
   Därefter drog Lekmästaren Oscar igång med sina lagtävlingar!! Hahhahah jaa det var riktigt kul! Fick sej mååånga gooa skratt vill jag lova, kan ni ju förstå i och med att vi efter lunch och snapsar började med Irländsk Fotbollsjulafton! 
Det gick,,ehh snurrigt och väldigt vingligt till kan jag säga;) Ja det var allt möjligt, Blindleken, Svepartävling,kasta bollar och avslutning på lekarna Musiktävlingen! Jag säger bara,,,HEJJA NICK BORGENS;) hHAHAAH! En midsommarstång vacker som få, gjordes och restes oxå men användes dock aldrig för regnet gav inte med sej;)
   Jaaa, kvällen bestod av mer gott i magen, grillning av kött, sallad och Potatisgratäng!! Sååå galet gott! Lite mer dricka, oojuste, jag höll ju fullkomligt på att glömma de fantastiska jordgubbarna med glass och grädde;) 
   Denna underbara dag och kväll avslutades med poker! Oscar håvade hem hela potten! Vi , de sista vikingarna kom väl i säng vid 03,30 tror jag! Det var iallafall ljust ute;)
 TACK ALLA NI FÖR DENNA UNDERBARA MIDSOMMAR! Vilket Team vi var allihop!
Puss puss

...............................................................................................................
  

EM- Kväll Sverige- Spanien!

Jaa de 2 första matcherna gick ju bra, sverige spelade grymt bra faktiskt,,men sen vet vi ju alla hur d gick....åt helvete!

  Men vi hade en riktigt kul kväll hemma hos oss! Det var jag , Oscar, Dampen, Calle, Stina, Jocke , Joey, Robban och Sanna!  Oscar stod för grillning av kött, jag gjorde pastasallad och quesadillas med experhtjälp av Stina! Dricka intogs under hela tiden med glädje! Matchen väl igång,,det var tjoo och tjim o även lite bitterhet o tjurighet i slutet och efter matchen men det försvann senare med ännu mer dricka, lite fotboll ute, guitarhero och singstar! Riktigt kul hade vi! Vid 23,15 tog vi alla taxi ner till stan! Blev dock som vanligt att vi splittrades för den ena vill inte gå dit och den andra vill inte gå dit! Vi tog våra lurviga och mycket ostadiga ben till Bishop Arms, men stannade inte ens en timme, därefter Napoli (såklart) o taxi hem!
Men TACK ALLIHOPA för en riktigt härlig kväll!! Fler sådana !!!!
Puss på er!!!

.................................

20Juni!!



Vill bara önska Er alla en GLAD MIDSOMMAR!!!
PUSSAR O KRAMAR

17 Juni Och Mammas Födelsedag!!!

Med en eenkel tulipan ut på bemärkelsedan, ja ha den äran , ja ha den äran och gratulerar!!
HIPP.. HIPPP ..HUUURRRAAA för VÄRLDENS bästa Mamma på hennes DAG!

ÄLSKAR DEJ MAMMA!


Hoppas du haft en härlig födelsedag!
Puss puss

Daniel!

Saknar Dej me, och lovar att höra av mej nästa gång jag kommer upp till Sthlm!!!;)


7/6 Grill o mys me Svärföräldrar o Familj i Lammelt;)

Vi begav oss till Lammhult efter inbjudan av Ivanka o Ragnar! Det var ju dax för lite grill, mys och så! Stina , Ronnie, Vår sötsak Lydia o lillebror Josef var på besök me!!
   Grillmästare Ragnar fixxade kött, Mästerkocken Ivanka hade gjort sallad, smaskens i ugn o massor me gott och vi andra, jag och Oscar roade oss med Lydia! Hon är ju i en sån härlig ålder nu! Fick många goa skratt!! Innan maten så tog Oscar o jag  vagn o barn för att gå till ICA! Jag va så sjukt sugen på godis! Träffade på en gammal kompis till Oscar med sin hund! Zidane(hunden) blev ju lycklig o hälsade , men blev nog mest nyfiken på Lydia! Lite väl ivrig så sa Elle åt honom..- Sitt ner.." Och förstå att vi skrattar när både Zidane och Lydia sätter sej ner blixtsnabbt bredvid varann!! Hahhahah!!
   Jaa sen var det hem med den stora godispåsen, och dax att äta mat! ÅÅHHHH så gott det var! Som alltid i Lammhult! Vi satt i ett par timmar o pratade o hade såå mysigt!
TACK FÖR DENNA KVÄLL ALLIHOPA!
Hoppas vi syns snart igen!
Här kommer lite bilder!
PUSS PÅ ER ALLA!

................................................


Söndag 8 Juni!

Måste bara visa vilka jäääääättesnygga skor jag fick av Oosa!! Dom har öppnat en ny butik hr som heter BRANDWORLD! Bara märkes grejjer!  Vi gick bara in för att titta lite! Tittar på gympadojjer som vanligt jag men onödiogt i o med att det aldrig finns i min storlek! Men så kom vi fram till ett av mina favvomärken Etnies o Oscar tar fram en riktigt snygg dojja! Prova denna sa han..Ok,,o den satt SOM EN SMÄCK! O kan NI tro Era öron!! Det var 35!! GISSA VEM SOM E LYCKLIGAST I VÄRLDEN;)

   Kommer mer blogg från helgen sen när regnet kommer ok!!
PUSS O ÄLSKAR ER!


Långtur till Simrishamn & 2timmars prommis vid Hemkomst!

Vi gick denna Lördagsmorgon upp vid 08,30! Åt frukost, fixxa o grejja och vid 10 så brassade vi mooot Österlen och Simrishamn! Sånt fantastiskt väder alltså! RIKTIG SOMMAR KAN MAN LUGNT SÄGA!
Men när vi efter ett par timmar kom till Brösarps backar , jäklar anåda va kallt det var, fint som snus kan man säga men ack så kallt! Men d gjorde inget vi hade å mysigt ändå! Men där och i Simrishamn skilde det nog minst 15 grader alltså! Men vindarna från havet ghör nog sitt skulle jag tro!
 En fantastisk dag och underbart god pizza;) Sen började färden hemåt efter att gått o tittat o strosat lite! 
Vid hemkomst möttes vi av en överlycklig hårboll uppe på balkongen! Sen tog vi en lååång promenad runt i de nya kvarteren dom bygger nu, disskuterade hus o tomt mm, mm och drömde oss bort lite! Gick förbi 4H gården o hittade ett par fina hästar som vi skulle mata men gissa vem som blev livrädd när den stora munnen kom klapprandes mot min hand!! Hahhahah!!!!
TACK FÖR EN HÄRLIG DAG MIN OOSA!!! Det gör vi snart igen! ÄLSKAR DEJ!
PUSS TILL MINA NÄRA O KÄRA!

...................................................................................................

PUSS O LOVE

Tillbaks igen, 13 Maj!

Denna dag eller kväll, fick jag besök från Sthlm! Rille, en gammal postenkollega från Söders Höjder!;) Riktigt skoj! Var ju tvungen att visa runt honom lite i Växjö! Tog honom till Teleborgs slott och till Kronobergs Slottsruin! Sen var vi alldeles för hungriga för att orka mer så vi åkte hem,,lagade middag, drack lite(eller rätt mycke) vin och spelade GUITARHERO till småtimmarna!
   Tack Rille för ett kul dygn!!;) Puss!!!

.....................................................................

Tillbaks i tiden, 4 Maj, Hojtur och grill!!!

Oscar o jag drog iväg en dag på en riktigt mysig tur me hojen! Rottne, Åby, jaa där runt i krokarna, hittade en jättemysig badplats mitt i ingenstans typ! Sen åkte vi till Öhrs Lantcafé där jag aldrig satt min fot på alla dessa 9 år jag bott här nere! Men sååå mysigt det var! Tror jag har druckit den godaste varma choklad nånsin där! Sen brassade vi hemåt för att köra igång grillen! Nisse var ju me ute oxå! Han har blivit så bortskämd me att få vara ute nu förtiden!
...............................................................

Där fick ni lite till att titta på;)
Pussar!

Söndag 26 Maj extradag och Mors Dag;)

Japp Söndagmorgonen bestod av hemkommande kl 05,19 tror jag på det bestämdaste! Ljust o solen typ uppe och fåglarna kvittrade och jag var trött;) hAHAHAH , MMM JA VET ATT DET VAR SJÄLVFÖRVÅLLAT MEN KUL!
   Senare runt lunchtid tog jag en liten minnestripp runt i Öringe där vi bodde och lekte förr när vi var små eller både små och äldre;)!  SÅ MYSIGT! Vid  klockan  14 så gick jag ner till centrum för att möta upp Fisen och äta nåt fett och köpa nåt till Mamma!!! Kebaben satt som en smäck kan ja säga!! Shoppade ti Mamma o sen gick vi hem ti Josse för att städa! Trodde jag var mästare på att samla disk men ICKE! hhahha!!
   Senare kom Eddiegrabben, Mamma och Ingvar! Sååå mysigt att få träffa dom igen! Saknat sååå mycket! Älskar dej världens bästa Mamma! Vi fikade allihop, babbla om allt och blåste såpbubblor;! och spelade golf!)Eddie är så gryyyym med bollen alltså! Var där ända fram till 00 tror jag! Mamma och Ingvar åkte tidigare men vi tittade på HAPPY FEET!  ahahah det var nog det sötaste jag sett på länge! Har ni inte sett den så gör det! Jaa det var allt tror jag för denna helg!
Tack alla!!! Älskar Er!

..................................................................................................................................................................
THAT´S ALL MY BELOVED ONES!!!! PUSS

RSS 2.0