29 Mars och Lördag!

 Vill bara säga till ER allihop att har NI inte sett denna SJUKT UNDERBARA FILM och dessutom gillar Beatles...FIXXA HEM DEN PÅ EN GÅNG! Tårar och rysningar av en film som denna är att upplevas!!! eller ett MÅSTE skulle ja nog säga!


PUSS O KRAM OCH ÄLSKAR!

Äntligen Fredag och 28 Mars!

Ojj Ojjj,,har nog inte varit så här fasligt trött på evigheter tror jag! Sitter nu på jobbet, började halv 10 idag och det är ju sanslöst tidigt för min del,,gå upp kl 08(okristligt nästan).
   Har haft ett par tunga, långa dagar ock kvällar, från 12- 23 nu, men roligt! Hade igår kväll Tussan och hennes gäng hemma på manikyr! Så trevligt med massa god paj och vaniljsås, babbel och så! TACK TUSS OCH TJEJJER FÖR ATT NI HJÄLPER MEJ;) Oerhört tacksam ska Ni veta!
Även hemskt kul om vi gör detta till en tradition;)
Jobbar fram till 14 på Blomster och sen har jag min första Pedikyrkund i min tjusiga pedikyrstol! Ska bli spännande men är lite nervös me;)
    Det är iallafall en underbar dag ida! Solen skiner!!! Hoppas att Ni alla får en härlig dag och en mycket trevlig helg! Jag ska skärpa mej i ihlegn o ta mej tid att blogga lite mer, har ju gjort en del sen sist;)
   Jösses,,jag har ju inte gjort klart Mexico heller kom ja på nu*skäms otroligt* JAJA,, ni är väl vana att jag har en snigel i rumpan så;)

PUSSAR I MASSOR

Onsdag 26 Mars!

Jag vet att jag inte varit den snabbaste men det har varit 68416544 miljoner saker och problem i mitt huvve just nu...och ikväll jobbar jag till efter 22.00 nångång så blir inte heller nåt då,,men håll ut!!!! snart såå!

Pussar o Kramar Jessan

Skärtorsdag och KENT-Tipshallen!

Har haft en lyxdag idag,,slutade kl 14!! Såå skönt! Förgyllde eftermiddan med att shoppa på bolaget, städa o dona lite hemma för att sen sitta i GOA VÄNNERS LAG: Tussan, Henke, Dampen och Chrille och intaga lite vuxendricka för att sen bege oss till Tipshallen för att se Kent!!!......
Måste ju bara visa hur jag förgyllde min rumpa oxå...HAhahahhaah!! Och självklart så förgyllde ju även Kent min kväll med att spela just min favvolåt Musik Non stop!!! Feeeeeeeeetttttt!!!!
Nu ska ja packa för imon brassas d ti sthlm;)
Puss o Gonatt mina älskade alla!

Tisdag 18 Mars o vinterhelsike!;)

ÅHH man blir ju toosig! (kan man bli mer än vad jag är??)
Ena sekunden ser det ut så här.. o sen nästa sekund så ... kommer detta.. verkar det logiskt tycker Ni??? Nää inte mycke va...

Muttar o fräser lite här för mej själv,,,! Jag vill ju ha vååååååår sa ja ju,,men gubbfasen där uppe lyssnar inte som vanligt;P

Puss o dröm vita drömmar*suck*

16 Fortfarande och lite fler minnen!;9

Mmmm jag vet att jag är galen men kan inte låta bli;)

........................................................................!!!

Hhihihi!! Så kul!! Hittade alla mina gamla bilder, dom har varit försvunna!!
   Håller på med att laga mat,,ja vet att klockan är mycket men så är det i denna familj,,lite bakis och så idag me efter en underbar kväll hos min gullefis Emmy igår kväll så då tar allt lite längre verkar det soM och efter melodifestival(svenska folket kan INTE rösta) och tjejkackel blev det GREJS förstås!
På menyn idag står Tjocka revbensspjäll i ugn med potatismos och sallad framför tv:n som kommer att visa SOLSTORM;)
 Nu får det väl räcka för ikväll! Har massor med mer på lager men man får ta det lite pö om pö;)

Pusssssss!

Hhhahah..minnen igen 16 Mars o söndag!

Jag behöver nog inte säga så mycket denna gång heller,,bilderna talar för sig själva! ÄLSKAR ER MINA SYSTRAR! PUSS!

............................................................................

Det är så underbart att sitta o minnas och tänka tillbaka;)

14 Mars och Flashbacks;)

Har suttit här ikväll och gått igenom lite gamla foton..åhh va roligt det är!
   Här är för Er som va me;) hihihihi NJUT OCH MINNS!

................................................................................................................................


Hhhahah förstår Ni nu hur kul ja har d!;)

Puss o Gonatt på er!!!

Miss i nassen tors den 13 Mars!

Nu kommer de små miraklen i mitt liv,,,hade så mysit me att titta på alla mina bäisar igår så nu måste jag dela med mej så ni förstår att jag är VÄRLDENS LYCKLIGASTE OCH LYXIGASTE MOSTER!

............................................................................................................................


Jaa Ni förstår ju!! Kommer lite till en annan dag! Men kan man vara annat än överlycklig när man har dessa klimpar??? Hhihihi
Gonatt och sov gott mina Älskade alla Goa!


13 Mars och en grå regnig torsdagskväll på jobbet;)

Jag och Oscar vill TACKA allihopa för alla Grattiskramar o Pussar, eller alltså Oscar tackar för det och jag tackar för att Ni läser och ger en massa roliga kommentarer!! Fortsätt så;) hihihi

PUSSAR OCH KRAMAR

Oscar 33 år och den 12 Mars!!!

Jaa må han leeeva...jaaa må han leeeva..jaa må han leeva utii hundrade åååår...javisst ska han leeeva...ja visst ska han leeeva , javisst ska han leva uti hundrade åååår..Ett fyrfaldigt leve för OOSA han leve ..HIPP HIPP, HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAA!!;) Grattis på din dag min älskade!

   Nu har du väl kommit till jobbet efter en mysig morgon med frukost, Nisse och paket i sängen! Hoppas att restrerande av din dag blir lika bra och mysig! Jaa förstås så hörde jag ju ryktas om att du skulle få tårta på jobbet! Lyx! Vi syns när du kommer hem!

PUSS OCH GRATTIS TILL DEJ;)

11 Mars!

Jag är så lycklig i mitt hjärta;)

8 Mars igen rå;)

Så här såg middagen till slut ut framför tv:n och melodifestivalen......Ett glas vin förstås.. Här skärs köttet upp..*dregglar*... Och slutresultatet.. Det var så sjukt gott att jag finner inte ens ord!!!

   Här är till Dej Bruschann.... o denna med..
 
   Nu får det räcka för idag tror jag!;)

Nu väntas Guitarhero!!! PUSS O KRAM TI ER ALLA MINA GOA!

Internationella Kvinnodagen och lördag 8 Mars!!

Först och främst, så vil jag skänka min Mamma, Mormor, Syster Jenny, Syster Josse, Tåva, Liv, "Syster Lotta", "Syster Stina", Ivanka, Mamma Ann-Marie, Lilla Jenny och Lydia, självklart mina nära och kära Goa Vänninor( oj så vuxet det lät) ett par...  söta..  underbara... blommor på Vår Dag;) Puss till Er alla!!!

   Imorse ringde Oscars klocka vid 8, fotbollsmatch! Jaha ja gick upp och åt frukost o sen var det ju lögn i helsike att somna om,,la mej i bingen igen, läste i 2 timmar sen var det tråkit! Tog mej en dusch och sen var det pyssel på hög nivå!! Jag gjorde 2 collage med massor med foton! Sååå roligt! Sen var klockan helt plötsligt 13 och Oosa kom hem! Vi tog oss en promenad  ut mot  Ryttartorpet! Och som vanligt så är  kameran framme  med högsta  beredskap  som alltid  för man vet  aldrig vad man  kan se  eller så  på vägarna
   Väl hemma så åkte vi och handlade det som behövdes till maten! Idag skall det bli  mmm vad tror ni?  Just precis,,Porterstek med potatis;) Medans köttet kokade nu så tog jag mej ett bullbak.. Och det blev fantastiskt goda  Just d..Vaniljbullar!!  Ska skicka ett par till Er mina älskade Trollbäcksraggare till Systrar!! HHAhahhaha!! Nää,,kommer strax,,potatisen kallar....!  Jag tror jag avslutar här och så får Ni se slutresultatet sen när jag är mätt och god! Det blir bra va!!,)

PUSS OCH KRAM SÅ LÄNGE!!!

Fortfarande 5 Mars!!

Klockan 08 imorse strålade solen så här ute på Hovshaga! Vid 09 begav jag mej till Åseda för att träffa min revisor för bokslut! Allt såg sååå bra ut!! GO JESSAN ...GO JESSAN!!!;)
   Vid 12 kom jag hem,,slängde i mej lite mat och åkte sen ut till Kronobergs Slottsruin! Och så här.. mysigt... och vårigt...var det... härute! Njöt..för fulla muggar... liksom dessa 2 turturänder gjorde;) Visst är det fint! Snart kanske det blir så varmt att vi kan ta oss dit för att äta deras fantastiskt goa våfflor, vilket dock känns långt bort just nu, för jag var precis ute , "för att titta på stjärnorna", när jag ser att va fasen det är ju vitt på altanen,,Tack för att du spräckte mina drömmar du däruppe,,gubbjävel!;) (förlåt mina svärord) Hhahhah!!!!  Sen brassade jag iväg till jobbet, blomsteraffärn idag! Där roade jag mej  med lite... av detta.. som jag.. älskar...blommor... såklart.. Jag e ju så lycklig som får vara bland blommor hela dagarna!
   NÄ... nu ska jag gå o lägga mej efter att jag har pratat färdigt me min Lillfis! Vi sitter och pratar om droger..hur mycket sånt det finns i Tyresö,,,till och med dom man minst anar...SJUKT TRÅKIT OCH ÄCKLIGT!

PUSS OCH GONATT IGEN ALLA MINA!

5 Mars och Lydia 2 år!!;)

Hippppp Hipppp Huuuurrrrrraaa.. för Vår Lilla Guddotter.....Lydia... fyller 2 år......idag... Vi hippar och hurrar o vi tänker på dej vår älskade glada lilla Skruttfia!

PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN MOSTER OCH MORBROR

4 Mars igen;)

Kommer lite mer från min underbara helg i Sthlm men måste dona med bokföringen i och med att jag ska till min revisor imon!!,)
Och jaaa , antar att Ni FORTFARANDE väntar på mer Mexico..??? Det kommer!! Bara ha lite tålamod med mej!
   Och 1 sak tilll... Tack för alla kommentarer och för att Ni läser hos mej!
Puss Pusssssssss

Våååååååår;) 4 Mars 2008!

Både igår (måndag) och idag har det varit fantastiskt väder!! Man bara spritter i hela kroppen, blir ju toosig;) Hhihihi!!  Lökarna visar sig i min rabatt.. Blå himmel på Slottsbrovägen 64... Krokusen dyker upp med sin underbara färg... Syrénerna börjar knoppas... Och Snödropparna blommar för fullt;)
   Finns det annat att säga än JIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! Jaaa jag vet, det kommer att komma ett bakslag men man kan väl få njuta fram tills dess i allafall;)
Puss på Er mina nära och Kära!

RSS 2.0