Lördag den 24 Maj,2-års kalas o bus;)

Lördagen började självklart med frukost! Sen åkte jag, syrran,Jovan och Tåva ut till Länna för att köpa present till prinsen! Hittade massor md skoj! Vid 13 var vi hemma hos Fisen och Eddie där det var fuuuullt hus!! Så roligt! Eddie han öppnade paket efter paket, lekte o busade med alla barn som var där och vuxna me såklart!
Vid 16 efter att ha sgt Hejdå till alla o så och Josse sku jobba så gick Grabben och jag hem till Moffa & Liv! Där kom sen Pappa Micke och hämtade Edd! Sen glutta ja när Pappi tvättade en av sina ögonstenar!!
 Pappa , jag och Liv åt sen en FAAAAAAAAAAANTASTISK middag! Den bestod av Inbakad eller vad man säger, nej fylld fläskfilé(med mozarelle, skinka och basilika i, NYPÄROR, gucca o sallad mm mm! GALET GOTT GJORT AV EN FANTASTISK KOCK!
Sen körde Pappi hem mej till Jompa och Gina, Erik och Toyan!
Där satt vi och drack och babblade om massor me skoj saker! Erik och jag drog sen in till Gamla Stan till Josses jobb, Storkällan! Där var oxå Lillkarlsson och Helene! Vi babblade(som en hönsgård enligt Erik) vilket ej är ovanligt! Hhahhah! Sen drog vi vidare till JUCKET! Göta Källare alltså! Där var det rätt skoj me faktiskt, o helsike va vi dansade! Shit & Blues kan man säga! Vid 05 och solen uppe kom vi hem!! Hhahhah!  Japp detta var lördagen d! Här kommer massor me bilder me!

..................................................................

PUSS O KRAM!!!

Fredag 23 Maj Stockholm och Eddies 2 Års dag!!

Klockan 08 tog jag den underbara trippen med bussen(6 ½ tim) upp ti Sthlm! SUCK!!!!! Men men, det är det billigaste alternativet! Pysse, Lilla Liv och Iza, Min Kära Syster Och Mosters Sessa Tåva kom och mötte upp mej i Centralen! Vi knallade till ett fik, babblade och hade ett par mysiga timmar!! Tack Pytten och Lilla Liv som jag äntligen fått hålla i, luktat på och skrattat med;)PUSSAR O KRAMAR TI ER I 5684+968!!!
   Vi systrar o Tåva fortsatte på stan med lite shopping! Ni kommer inte att tro mej...JAG KÖPTE SKOR PÅ VUXENAVDELNINGEN!! HHHAHAHAHAH!!! Sen blev det en sommarjacka me! Därefter hem ti Bruschann där vi allihop beställde Thaimat, tog en öl o hade en underbar kväll av babbel o mys!!! TACK MIN ÄLSKADE SYSTER!!

.....................

Shit bloggen är så sjuuuuukt seg att Det tar ju 35385 timmar att få upp en bild och ni som känner mej rätt vet att jag har  69645 många bilder!! Jag fortsätter imon istället!! TACK för dessa fina bilder Pytten min!!!

GODNATT MINA VÄNNER OCH KÄRA FAMILJ!


15 Maj OCH Lalalouulouuu!!

Ett Med en enkel Tulipan utpå Bemärkelsedan,,,,I Efterskott ett stooort GRATTIS ti dej min Goaaste Kurre!!

...

Pussar ti Dej från Oss!!!!

19 Maj och Pappa!

Ett HIPPPPPP, HIIIIIPPPPPP, HUUUUUUUURRRRRRAAA För Pappa i efterskott från Ditt stora lilla Barn och Oscar o Herman!

...

Puss Pappi o älskar dej!!!!!

22 Maj Prinsens Dag!

HIIIIPPPPP..HIIIPPPP , HURRRRRRAAAA för Mosters och Morbrors Lilla Prins På Hans 2års dag idag!!

VI ÄLSKAR DEJ EDDIE!
.........


PUSSAR O KRAMAR!! Syns i helgen Prinsen!

16 Maj Fredag!

Ville bara säga att: EDDIE VÅR PRINS...BLI FRISK ALLDELES SNART!
Moster, Morbror o Herman Älskar Dej!

.........

Förvirrad kvinna!!! Hahhahah!!

Det är ju INTE Mors Dag idag jue!! Nää Tack Mamma Annis! Det va Mamma som fick till det så o va ledsen för att ingen ringt så då sku ja ju gottgöra henne!! hhahhaah!!

SOM SAGT! FÖRVIRRAD!!

pUSS O Kram

Förra veckan och tisdag tror jag;)

Denna eftermiddag när jag kommer hem från jobbet så har jag fått ett BREV! Ett riktigt handskrivet brev och jag blev sååååå lycklig!! Det händer inte så ofta nu för tiden att man får! Älskar ju själv att skriva i o med att jag inte e så snabb på tangentbordet, o sen så är det personligt och kul;)

Brevet kom från ingen mindre än Min lilla Gullunge, Oscars systerdotter Jenny! Har inte än svarat på det men det kommer ,,imon hinner jag nog med det gummsan!!!

Jag började tänka på hur liten hon var första gången jag träffade henne och hela familjen Frennberg förstås! 3år tror jag på det bestämdastes!;) Har ju tyvärr inte så många bilder på datorn från det att hon är liten men,,, hittade en del..Jösses vad åren går snabbt!

..............................

Hhihihi! Puss på dej Lillunge! (Som egentligen blivit stor) Och även Pussar och Karamar till Lotta Per O Magnus med!


Torsdag 8 Maj!

Jag började inte  förrän klockan 14, så jag fick förfrågan om att följa med till Älmhult för att besiktiga bil + att ta en sväng på IKEA när man ändå e där liksom! Denna förfrågan kom från Jovan och Xander! JA TACK sa jag!

Medans Jovan donade o grejjade med bilen så gick Xander och jag på promenad!  Riktigt mysigt var d! Han satt i vagnen och sjöng o babbla och jag drog den o gick och sjöng en annan sång! Och mellan sångraderna plockade jag upp och satte på¨Xander sin mössa !! Hhahha inte så populärt tydligen! Så snäll e han denna lilla guldklimp!!
Och så galet söt me! När vi kom tillbaks så var det fortfarande inte klart med bilen så vi satte igång o lajjade han o jag! Alltså jag tror jag skrattar ihjäl mej,,jag hittade en typ av mugg som jag sög fast så den satt över hela munnen och Xander skrattade å tårarna rann på honom! Har aldrig sett på maken!!! Så underbart att höra barnskratt! Sen att vi roade resten av parkeringen där gör ju inget;)

   IKEA vändan började i stort sätt med mat! Köttbullar SÅKLART!!!! haAHAHAHAH! Hittade sen lite smått o gott därefter var det dax att börja jobba!

TACK APA OCH GROVDA;) Mysig dag!

..................

Pussar o kramar!

Söndag 11 Maj igen och MORS DAG!

Jag tror jag får skämmas ihjäl!! Det är Mors Dag idag och det är FÖRSTA gången i mitt liv som jag glömt bort detta! Har alltid pysslat och donat till min ÄLSKADE och bästa Mamma! Förlåt för att du har ett så förvirrat barn Mamma!
Men jag ska försöka gottgöra dej!

   Igår morse var jag ute och gick en promenad, ner till Ryttartorpet och runt! Såå underbart som vanligt! Sjukt varmt me! Första dagen som jag går i shorts och bikini!! Sommarvärme så det visslade i taket!

...............


   Jag tänkte såå mycket på dej Mamma under denna promenad och saknade dej så otroligt mycket, och tror du vet var och under vilken tid när jag visar dej bilderna nu!

......... Du vet va!! hihihi!! Herregud kommer du ihåg när man hade varit borta vid bussgaraget och klängt o slitit och rivit i dessa syrénbuskar!! Kunde inte ens få plats med det i famnen utan hälften satt på pakethållarn på cykeln!! Och som det doftade i huset!! hihihi!!
Sen brukade vi alltid gå och lukta så mycket på häggen kommer du ihåg!! Åhh ja saknar dej så!

   Jag säger  iallafall GRATTIS PÅ DIN DAG VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!! ÄLSKAR DEJ!!

Min helg i stockholm..080425

Åkte upp till Sthlm för att överraska Min Lilla Syster och Ögonsten;)
Hade sååå mysigt! Ppå fredagkvällen var jag faktiskt ute i stan med Bark och Sjövik på LA HABANA!! Ahh så härligt ställe! Å vilka drinkar vi drack o vilken musik! Precis som på Mambo Cafe i Mexico!! Tack för denna kväll grabbar jag hade ruskigt kul;)

   Sen har det bara varit mys hemma med lillprinsen o pappa o Fisen! Micke kom oxå förbi en svänga! Härlig helg! Synd att inte min andra Bruschhaa va hemma eller min Mamma!! Snart får du komma hit Mamma o Ingvar! Mmen  men d blir fler gånger!

.................................................................. denna mästerbild tagen av Fisen som bara klickade runt utan att knappt hålla i kameran!! Visst blev den cool Jorre!!!

Japp det var denna helg d!!
puss o kram o älskar min familj!

Söndag 11 Maj o 4 dagar utan Oosa!

Usch det är så tråkit utan Oscar alltså.... Så ensam man känner sej, ok jag har PissNisse men,,,Usch..laga mat till sej själv e skit alltså, inget smakar så man är hellre utan, ingen lust att umgås heller fast man egentligen vill,, Allt e konstigt! Kom heeem från andra sidan jordklotet nu Oscar!!!

.........


Skyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynda hem från TJUNESLANDET!;)

Puss och älskar dej

Derby IFK Lammhult - Slätthög 29 April

Idag har vi varit duktiga!! Oscar va och träna imorse o jag sov;) ääända till 11! Sen har jag rensat rabatterna och Oscar klippte gräset! Städat på altanen o gått bort med allt 16584 kg papper till insamlingen!
   Sen skall det städas här inne o göras lite mat!! blir Pannbiffar idag;) Har aldrig gjort d förr men d e nog ingen match för en kock som jag!! Hhahhaha!!!

   Jaha,, jo som sagt i Tisdags var det derby i Lammhult! Det blev 1 - 0 till Slätthög:( Hade dom inte haft den "grymma trion" så hade Lammhult vunnit lätt! Men ni var bra ändå grabbar! Framförallt i den andra perioden! Odu Oscar var en riktig Hejjare denna period!! BRA KÄMPAT GRABBAR!

............... Måste oxå läggain lite bilder på Storspelarn! Den som kämpar som få!! NR 11.........dET E MIN KILLE MINSANN;)

Japp det var d d;)
   Puss o kram

RSS 2.0