31 Juli och Måndag!

Vill bara ge Er alla en Puss o Kram! Är snart tillbaks här igen!! Men när ni ändå är här så GLÖM INTE att titta på min nya blogg

jezziesskattkista.blogg.se

6 & 7 Augusti, 2 underbara dagar med Tuss och Lille Jack!!!

Dessa 2 dagar fick jag fin & mys besök i det underbara vädret av Prinsen och Tussan! Såå härligt! Vi åt, och mysade mest ute på tomten i gräset! Tog lite promenader och var även nere och badade på Ryttartorpet!! Sååå galet mysigt! Inte så ofta som vi träffas så tätt så jag njuter ju i fulla muggar! Men det ka det bli ändring på nu! Det har vi konstaterat! Hhihihih!

Tack för mys och goos!! Love yous!;)

                       


31 Juli & Middag hos Tussan och Henke!

Blev bjudna på middag hos lilla familjen en kväll här! Det var en hääärlig kväll med fantastisk mat, Tacopaj o sallad, vin, och babbel o mys! Underbart! Det var så länge sen! Måste vi verkligen göra snart igen!
TACK SÅ MYCKET till Er båda, ja såklart lille Prinsen oxå!! Hhihihihih!!
Puss o Älskar

     


I slutet av Juli!

I slutet av Juli fick vi långvarigt besök av Stina, Ronnie, Lydia & Josef!! Underbart!! Det var så otroligt länge sen vi träffade dom, o sen att dom bodde hos oss under hela tiden!! Härligt med lite liv i huset!;)
Bus och skoj med barnen, mysiga kvällar med en massa prat och disskutioner och god mat!

Tack så väldigt mycket för att Ni kom! Det var såå mys! Hoppas att Ni kommer snart igen! Och tack för den fina presenten ni skickade oss!!
Pussar och Kramar till Er i tusen!!!

                             

Pussar och Tack för Ert besök än en gång;)

...re: Annso & Kristel!!

Hey Hun..I know they´re so cute, just wanna eat them;) hihihi. I miss you a lot too...so strange not to have met this year, we´re used to that! Hop you and your 3 men are doin fine;) Take care, Love you lots!

Annso, mm de va länge sen , jag har saknat dina kommentarer! Och även uppdatering hos dej men jag har ju iallafall fått se lite på facebook!;) Visst skulle det vara mysigt med 2 såklart men, det blir genast väldigt dyrt, och sen tror jag kanske inte att det blir samma tillgivenhet till oss när dom har varann,,men bara vad jag tror så det stämmer kanske inte men..Men tyvärr är det pengarna som blir för mycke när det fonns för lite;) Hhihihih
Saknar dej min golli,,når ska vi leik tå? Poss poss!!!

....:) re Malin, Inger & Tussan!

Åhh va kul att höra från dej min gulliga Inger!;) Tycker du oxå att det är såå otroligt tomt och ensamt utan dessa små liv...när man är van att ha nån som alltid är lycklig när man kommer hem, när man vaknar eller vad som helst? Vi kunde inte vara utan kände vi! Va kul att du oxå ska ha en till, hihihih!! Har du hittat nån eller?

   Tussan jag trodde verkligen att jag hade sagt nåt men ja e ju lite småförvirrad som du vet! Var verkligen inte min mening att glömma! Men nu vet du iallafall;) Hhihihihi ja Bosse e coolt tycker ja me, men cherokee e tufft me;) Jaa det är härligt me en liten ulltuss i livet igen!

Malin va kul att du fick kortet men blev ju så lessen att jag glömde sätta den nya adressen så det kom ju i retur till mej så du fick ju det inte på din dag..Lite tråkigt men kul att du tyckte om det!!

Pussar till Er alla!


...

Hihihih jaaa mina goa, visst är dom helt bedårande allihop så det är svårt att välja men Bosse som vi gillar namnet skarpt på som du Stina är fabberiten (som Charlie säger)!!
Mamma Annette, tycker du åsså ska han en liten tuss!;)

   Han är så fantastiskt go, och ett riktigt matvrak!

Det ska bli mycket spännande min syster att få se hur han kommer att bli..dom har ju en egen personlighet alla, såklart så är vi me och formar oxå men,,det ska bli så underbart kul med detta lilla liv och villkorslösa kärlek i huset igen! Åhh längtar så jag håller på att bli tokig!

Puss på Er



9 augusti - (S)kattjakt i Kristianstad!


Hej på Er alla nära & kära! Idag har Oosa och jag varit på utflykt och (s)kattjakt i Kristianstad! Vi var och hälsade  på 2 stycken uppfödare! Otroligt mysiga båda familjerna och man märkte att det var riktiga djurvänner såsom vi!! I den första familjen så var det en liten 4 veckor liten kille , Cherokee som vi fastnat för! Han var beige, sand färgad! Så söt alltså!
Hela den kattfamiljen var såå mysig!
   Nästa uppfödare hade en liten 3 veckor liten kille, Bosse, som snodde våra hjärtan direkt. Vi har i stort sett bestämt oss för att det är han som ska bo hos oss i framtiden. :-) Han var silver, ljusgrå och vit;) Jaa jag vet inte vad man ska säga , alla dessa små liv är ju så bedårande att man kan ju trilla ihop alltså! Herregud! Sjuk blir man jue! Det blev rätt länge hos dem båda, men tiden bara springer iväg när man är och tittar på såna här söta gosiga små ulltussar!
   När vi var klara så styrde vi vår kos mot Simrishamn, jaa först Kiviks musteri och fyllde på med lite dricka, sen till Simrishamn för att gå på vår FAVORIT restaurang CIMBIT! Heelt fantastisk mat alltså!!
Jaa nu är ni väl lika nyfikna som jag tror att ni är att få se dessa små liv!! Här kommer dom!

      Dessa 3 bilder är från den första familjen vi hälsade på och som hade lille Cherokee.

            Här är Mamman.                     


De 5 sista bilderna är på Bosse (och hans bror Bolle på första bilden).

Alla dessa små är ju underbara men är inte Bosse söt så säg??? Hoppas att han får komma och bo hos oss;)

Puss, Kram & Godnatt!!!


18 Juli - SONISPHERE!

Japp,,på,lördagsmorgonen möttes vi uppi Lammhult, jag, Oosa, Mattias, Lena (Storswäääliiisarna ) och Jocke! Hälsade på Mattias Mormor först, och sen begav vi oss!
Körde fel men kom till slut rätt! Väl parkerad så ut me all packning..Helsike va packning vi hade! Och 2 km till campingen. Men som tur var gick det bussar från parkering till området! Lättade och glada i hågen, men som försvann ganska bra när vi kom fram och såg kön in till campingen! DRAAAAAAAAA MEJ BAAAKLÄNGES!! Nästan 2 o en halv timme stod vi i kön! Men men det gick rätt bra ändå! Väl inne och hittat plats för det tjuuusiga stora tältet vi hade så åkte lite lugnande dricka fram;) HHIHIHIHI!
   Jaa det var ju en underbar dag o kväll o natt om än tungt att stå så länge (för en som har hälsporre)
Metallica har jag aldrig sett men det var tamejfasiken nåt av det bästa och grymmaste jag sett!! WOOOOOW!!!
Kom väl isäng nångång  runt 03. För att kl 06 bli väckt av att lastbil tömmer bajjamajjorna!! Muuums! Lagom pigg o lagom hårt så var det svårt att somna om! Det blev dax för frukost och min bestor av en feeeet kebabtallrik, de andras blev hamburgare!! Hahahhah! Sen tog Oosa o jag bussen till parkeringen för där gjorde dom gratis alkotest! Jag fick köra hem;) Men men,allt detta ,det var värt det och det underbara sällskapet vi hade gjorde ju allt verkligen!!
TACK UNDERBARA NI FÖR DETTA DYGN!!! PUSSAR I MILJONER!

                                                                 

Kommer nog lite mer bilder till Er sen som ja ska få av Lenagrovdan;)


Sista semesterdagarna...

Semestern gick snabbt, som alltid, jag hade ju dock bara 2 veckor men..Kan nog bli lite mer senare i sommar!
   Det gicj sin gilla gång i stugan! Hade såå mysigt och levde länge på våra besök!
Åt god mat , målade stugan lite till och mös mest!
Sen var det dags att åka hem på fredagen, packa ur tokfull bil miss i nassen för att sen tidigt lördag morgon åka till Hultsfred - Sonisphere!! Men dte får ni läsa om senare!

Las fotas aqui!!!;)

                   

Innan vi åkte hem till Växjö så stannade vi i Lammelt för att hälsa på vår bebis, Herman. Lade ut restrerande stenar hos honom, nu ska det bara planteras en blå perenn av något slag.! Sorgligt var det och man slås av tankarna igen att,,han finns inte mer:(



Men han finns i våra hjärtan för alltid! Älskar dej Nisse!

Pussar och kramar till Er alla! Blir såå lycklig av att ni kommenterar och läser!

....:)

Stina..Jag håller med dej som du säger,,mer feedback ger mer lust! Så sant som det ä sagt!
Din bror röker endast vid fest, ja semestern oxå men då rökte jag me tyvärr så,,Annars så gör han det inte så han är ett bra stöd;)
Blev det nåt bak förresten?? Ikväll ska ja baka Strawberry cupcakes!!
Sen vill jag säga TACK för den underbara presenten!! Fantastisk! Men de hade ni verkligen inte behövt! Det var present nog att få ha er här jue!!

Jaa Charlie det blev verkligen ett sommarminne;)

Puss till Er alla denna soliga fredag!!;)

...

Hhahahha bara kåma hiid Mimmi!! He finns nåu så he reckär i fleira dagar;)

...

Bruschann hahah nu när du säger d så minns jag när du hoppade i pappis dykarbag!! Lillfis kan man säga att du va då;)
Jaa man har ju sett han bada i dykardräkt o så nu när jag tänker efter jue!! Glömdre d;)

Troll..Dom blev ganska stora kan man säga för ja hade stooora fina formar!!
Puss o Gonatt till Er alla!

Psst..

Troll..jag hittade statistikknappen nu!! Hhahahah!!

;)

Så lite så Mian;) Men det var underbart att få träffa dej ska du veta!!
Troll..jag visste inte att man kunde kolla d ju!! Hihihih! Du ser ju hur skarp jag är på det här med datorer!!  INTE! Nää jag förstår väl att det inte är så lätt att kommentera när man varit hos folk man inte vet eller så! Jag skojjades mest! Sku se om jag fick någon reaktion!

Pussar!

5 augusti!!

Se bara vad jag har gjort idag! Säg mej sen om ni dregglar ;) Hhihihihihi!





Mummmmmms blev det vill jag lova!!
Puss puss

;)

Troll och Stina... Ingen har varit elak och inget konstigt sagts, utan bara lessen för ingen verkar läsa och ingen skriver nåt! Inget allvarligare än så! ;)
Puss på Er båda!

:(

Tycker det är alldeles förskräckligt med läsning och kommentarer blir alldeles ledsen..

11 Juli, helg och besök av Pappi & Liv!!

Till helgen kom min Pappi och Liv!! Sååå roligt och mysigt! Vi har haft blåsiga promenader på stranden, ätit massor med god mat, tittat på filmer på kvällarna,målat stugan, poppat musik,  jaa bara haft kul helt enkelt! Kan tala om att det är första gången i mitt liv, som jag kommer ihåg iallafall, som jag har sett Pappi bada! Hhihihihi!  Ni ska få se en film sen!;)
   Detta måste vi göra fler gånger Liv o Pappi! Superdupermys!
Tack för allt och för ert sällskap!

                                             

Pussar och Kärlek till Er i Tusen!!


8 Juli besök i stugan av Familjen Gyllenswärd!!

På onsdagen, fick vi ett spontant och härligt besök av Charlotte, hennes mamma Berit, Melvin och Miranda! Började med lite lunch i stugan, sen var det snabba ben ner till stranden! 
Där spenderade vi ett antal timmar i underbar sol och tok varmt vatten!
    Lekte och skojade med barnen, byggde sandslott o ja allt möjligt! Det var en fantastiskt dag iallafall!
 Fram åt eftermiddagen så gick vi upp, duschade och gjorde oss i ordning lite och styrde sen vår kos mot restaurang Vedugnen!
Sååå god mat, trevlig personal som 17, men det bästa av allt var det mysiga sällskapet vi hade Oosa o jag!  Vi åt, skrattade o stojjade;)
Tack så hemskt mycket för denna mysiga, härliga dag till Er alla Charlie, Berit och barnen!

                       

Puss o Kram från oss!!

Semester -09 7Juli, Varberg-Grenå!

Vi började semestern Måndagen den 6 Juli! Vi packade och donade som bara tusan och på kvällen var vi framme vid vårt semestermål: Halmstad-Stugan! Såååå härligt att komma hemifrån!
   Tisdag morgon gick vi upp kl halv 6. Åt frukost och gjorde oss till människor, sen brassade vi iväg till Varberg! Där kl 08 gick båten över till Grenå! Vi var framme vid 1215 ca! Sen hade vi 25 mil framför oss att åka till Tyskland, meningen med resan var att fylla på vårt lilla förråd lite;) Och sen bara kul att göra lite små utflykter såklart! Se lite annat!
 Det var riktigt mysigt! Höll mej vaken nästan hela tiden!! Hhihihi!
Jaa ni får följa med i bilderna! Vi var tillbaks i Grenå igen vid 21 och båten gick inte förrän 00. Hemma i stugan var vi igen vid kl 05 ca! Lagom mosig och trött! Men hörde ett av dom bästa radioprogram på P3..P3vakna hette det!!
Gryyymt!
Japp bilder kommer nu! Som sagt en mysig tripp verkligen!!

                                                         

*Bruschann jag som trodde att jag hade hittat väsrsta kapet så var d inte d!! TYFIS!
*Nu är den borta Mia fast jag tycker ju den va jättefin på dej;)

Pussar O Gonatt mina!


RSS 2.0