2 Advent i Lammhult! 6/12 - 08

Vi tog oss en helg i Lammelt för Stina , Ronnie och barnen va hemma och hälsade på, plus att vi skulle på fotbollsfest, typ julfest i folkets hus i Lammhult oxå! Det börjades med fika och mys! Roger, Linda och barnen kom över oxå! Det var mysigt för det var länge sen vi sågs! Det var livat och skoj med barnen vill ja lova! 
   Sen på kvällen efter att ha gjort oss i ordning knallade vi upp ti Folkets Hus! Där var det fart och fläkt! Det bjöds på Glögg o pepparkaka! För min del mest pepparkaka för det var starkglögg o d va EJ gott! (barnet smög fram)
Sen var det mat i stora lass, lite tävlingar o dans mm! Paparazzidamen lyckades bara ta 1 foto under festen! Mycket dåligt!! Vi gick runt halv tolv på kvällen för då var en liten dam trött!!(vet att ja blivit gammal!!)
Sov rätt så gott! Upp på söndagen o åt frukost, sen var det pepparkaksbak med Lydia, Stina och Ivanka! Det var en succe! Tur att Stina hade gjort mycke deg för tror 1 tredjedel hamnade i Lydias mage, vilket kändes när det kom ut den "andra" vägen! HAHHHAHHA!! 
   Tack för en underbar helg Ivanka, Ragnar, Stina Ronnie Lydia Josef, Roger Linda Hannah och lilla Mathilda!
Pussar och kramar!

..............................................................................


PUSSAR O KRAMAR!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0