30 April, Måndag och 2012!

Hej mina nära och kära!!

Hoppas att ni mår bra allihop! Här är allt ok! 
   Längtrar till stugan i Halmstad, men behöver inte vänta länge för om ett par minuter åker vi!;)

Jag ville bara önska Er en trevlig Valborg allihop!

Syns senare!

Puss o Kram från mej!

Fredagen den 20 April 2012.









Har just sett DRIVE, med Ryan Gosling, som smälter som smör i mina ögon,,,åhh så fin han är alltså!
Bra film kan man lugnt säga!

Hoppas att ni har en bra fredag och tar hand om Er!

Puss o Kram

17 April, Tisdagkväll 2012!

Nu har jag varit borta alldeles för länge , fick abstinens nu verkligen!!

   Hur har ni haft det? Mår ni bra? Hoppas jag verkligen!

Här är det ok.. Inget speciellt som hänt överhuvudtaget kan jag säga! Ganska tråkigt...

   Har idag varit hos sjukymnasten med min arm o grejjat lite. Haft två av mina goa kunder så sällskap har jag haft iallafall!! Sen har jag ju mina vänner som förgyller min vardag här nere såklart!
Telefonsamtal gör en oxå glad såklart men det vet ni ju redan;)

   Jag tänkte lägga upp de sista bilderna från Mommos sista dagar här...
























Vi tog ju med oss Mommo till Malmö när vi sku lämna blod inför den där forskningen! Det spöregnade såklart hela dagen så det var ju inte nåt tillfälle att knalla runt direkt:(

   Istället för att ta samma väg hem så tog vi vägen till Ystad, som var så gulligt att det var inte klokt! Stannade där och åt! Sen längs med hela kusten, Simrishamn, Kivik, Österlen och Brösarps backar! Mommo tyckte att dte var jättemysigt trots trista vädret och det var huvudsaken! Vi får ta den turen igen kankse i sommar vem vet?;)

   Nä hörni mina kära, nu ska jag roa mej med lite annat.. Men återkommer imon ok!

Puss o Kram från mej till er

Hej på Er Annandag Påsk, måndag den 9 April 2012!

Eftermiddag och regnmolnen ligger tunga på himlen! Åh nu kom ja o tänka på en sång som Robyn sjunger.. Regntunga skyar...vart än jag ser eller vad hon nu sjunger!

   Vi sitter här i soffan o mina två kära kollar fotboll o jag donar med annat!
Vi har varit iväg en sväng idag! Först åkte vi till Vrigstad och hälsade på " Moster" Lisa som snart fyller 105 år! Därefter till Chokolaterian i Lammelt, och sen en snabbis in på Nilssons Möbler och kramades med VärldensbästaKason och Millan, o sen hem!

   Igår hade vi oxå en mysig dag! Tog oss en promenix och på kvällen lagade vi, eller min bättre hälft middag! Långkok! En stek med massor med gott, potatismos och smörgåsgurka till! Sen gluttade vi på Catch me if you can! Sen var det alldeles för sent igen o bingen hägrade!

   Ikväll blir en tidig kväll, för imon skall vi upp tidigt! Kl 05.00! Vi ska nämligen kl 06 bege oss mot Malmö. Ska ta en del prover för att jag är med i forskning, där dom vill ha hjälp med blodprover etc för sådana som jag som har svårt att få barn och är i samma sits som jag! Så det skall vi göra imon! Mommo har ju aldrig varit i Malmö, så vi kan ju visa henne lite me, äta lite lunch o så där med!

   På Onsdag åker Mommo hem:( Kommer att bli så tomt! Inget sällskap o mys på dagarna längre nu,,:( Tycker inte om när man ska säga Hejdå.. Det är jobbigt o sorgligt, men bara att vänja sej:(

Här kommer en skara med bilder oxå!

Puss o Kram till Er mina goa!!



Denna syn möttes vi av när vi kom ut på vårt område igår! Tyckte d va lite kul!!











































Detta var allt för idag! Puss










Goddagens mina kära, söndag 8 april 2012

Hej hopp!!

   Hur har ni det i den långlediga påskhelgen? Njutit av mat o godis som vi?;)
Vi har det så mysigt här hemma så jösses! 
Har för en stund sedan kommit in från en promenad i det soliga men kallblåsiga vädret! Kände att vi måste få lite luft även om vi kanske inte e riktigt frisk! Blev en sväng runt Ryttartorpet i sakta mak;)

   Har just avslutat en fikapaus med kaffe o kanelbulle o nu sitter Mommo o jag här i soffan o Oosa sitter uppe o letar recept på kvällens mat, högrev! Får se vad det blir för gott!!

   Tänkte sen ta och baka lite mer, kanelbullarna e just slut så vaniljbullar, o lite bröd till! Får se om vi gör båda idag!

   Igår åt vi Påskmiddag här hemma! Såå gott va d med allt möjligt vi hade köpt! O även nybakt rågsurdegsbröd!
Ni får se på bilderna va gott vi hade;) Sen rullade vi nästan ti soffan, o där tittade vi på en film som heter UPPRORET! Riktigt spännade, men man blev arg å, för det var så sjukt orättvist, och illa behandlade blev de Samerna. Mycket sevärd! Sexiga herr Persbrandt spelar en svinig roll!

   Jaa, annars som sagt så myser vi här hemma, det är så underbart att ha Mommo här så länge!

Puss o kram till Er!

                                           

Bosse fick oxå lite lyx! Räka, öökt makrill, mango, gurka o skinka!

   

   

 

5 April o Skärtorsdag 2012

Nu har jag varit borta från Er alldeles för länge!! Har ju varit iväg i Enköping som förra helgen hos Mamma och Mommo. En uuuunderbar helg kan man säga! Så hemskt jobbigt att man bor så långt bort från dom bara! Men men, man få ta tillfällen i akt när dom ges o kan!

   Vi åt en massa god mat som alltid, så man rullar fram! Var en sväng i Västerås på Scrapbookmässa, jaa massor med mys!

   På söndagen efter att på morgonen ätit frukost och packat, inklusive fått Mommo att packa så åkte vi hem till Mamma o Ingvar för att fika lite och säga Hejdå!

   Därefter begav vi oss alla 3, jag Oosa o Mommo hem mot Växjö! Så roligt att få ta me Mommo hem! Hon stannar ända till nästa onsdag! Hurraaaaaa!

   Jaa, annars då? Jag är sjuk igen, för ovanlighetens skull, förkyld o ont i halsen o örat! Alltså på riktigt,,har inte ja varit nog med sjuk nu känns det som? SUCK!!!

   Herrn i huset(inte Bosse) har ju jobbat nu hela veckan , så mommo o jag har mysat här hemma! Vi har virkstuga, vi har städat lite, fikat, promenerat lite, tittat på film o just nu sitter vi med ett varsit glas rödvin och har precis tittat på STREETDANCE! Den e sååå grym!

   Oosa står i köket och ska laga ås in fisksoppo såm vår släkting Micke Blomp ha deila messe;) Å så blir e musslorna till å såm e kåuka i viini! Hhihihi To kann nåu lesa va Fastern;)

Så d blir lyxmiddag idag!

Hoppas att Ni alla nära o kära mår bra!

Jag vill önska Er alla en Glad Påsk! Ta hand om varann!

Puss o Kram från mej o oss!































Puss O Kram



Hohooo:)

Ville bara tala om att jag återkommer ikväll..om ni längtat efter mej alltså;)

Puss o Kram

RSS 2.0