Onsdag 29 Februari!

Hej på Er;)

Hur mår ni? Bara bra hoppas jag! Idag har jag haft ganska ont om röst kan man säga, o trött o så, liten liten sväng av feber kanske men inte så farligt.

   Har inte gjort mycket idag heller faktiskt. Klippt i lite servetter o rispapper till mitt decoupage.

När Oosa kom hem så åkte vi och storhandlade på Maxi. Blev massor med smarr så vi klarar oss hela månaden! Jaa ok lite färskvaror som mjölk o lite frukt o grönt får man ju köpa till men annars så! Vi är väldigt duktiga på att spara och frysa in o göra matlådor med och det märks pengamässigt! Ibland kan vi;)

   Oosa ligger här o gluttar Sverige - Kroatien och jag tänkte fortsätta lite med mitt klippande;)

Önskar Er en trevlig Onsdagskväll!

Puss o Kram från mej









Välfyllt o härligt!

Jag tänkte bjuda Er på....

Jag tänkte så här på kvällskvisten bjuda er på nåt smarrigt, va sägs om det?


MÖRK CHOKLADKAKA UNDER PUDRIGT SOCCKERTÄCKE.

8-10 pers

300 g smör
6 dl strösocker
4 ägg
2 dl kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
3 dl vetemjöl

Servering
Florsocker, vispad grädde.

1. Sätt ugn på 175 grader. Smörj och bröa en form med löstagbar kant.

2. Smält smöret i en stor gryta. Rör ner övriga ingredienser till en slät smet.


3. Häll ner smeten i formen och baka mitt i ugnen i 30 minuter. Låt kakan svalna och kyl den sedan fram till servering, gärna till nästa dag.

4. Lossa kakan ur formen och lägg den på ett fat. Pudra över florsocker. Servera med vispad grädde.

Låt Er väl smaka!





Puss o Kram


28 Februari och Tisdagskväll!

Hej kära Ni!

Hoppas ni haft en förträfflig Tisdag! Jag har varit rätt så hängig idag med, feber och ont i halsen! Sov till 09 men låg kvar en stund i sängen o bara va! Sen lite frulle såklart, gluttade igenom Smålandsposten!

   Har inte gjort så mycket idag varit ganska orkeslös, inte ens pysslat!!
Tittat på lite serier på datorn, gosat me BosseBus.

När klockan slog strax efter 17 kom Oosa hem med en bukett tulpaner och en tidning, som man ska få när man e sjuk enligt Farmor Ellens regler, o det var mysigt!

   Jag slängde ihop lite mat till oss, en pastasås på 2 paket bacon, grön o röd paprika, philadelphiaost paprika/lök, lite matlagningsgrädde och örtsalt! Blev såå gott!

   Nu sitter vi här i soffan båda två, Oosa tittar på...jaa ni kan ni gissa.. sport! Men inte fotboll, hockey! Ojag försöker mej på att underhålla Er lite;) Lyckas kanske inte så bra men hey.. ett poäng för ett försök iallafall!

Jag avslutar väl här så länge så får vi se om jag återkommer med nåt skoj!

Puss o Kram från mej!

Alltså på riktigt...

Tittar på Kvällsöppet och de disskuterar amning och enligt en del kvinnor så är det ofeministiskt att amma???
Det är inte rätt mot pappan att amma för han har inte den möjligheten o då ska inte kvinnor heller ha det utan det skall vara flaska..!

   Hjääälp!

Var och en gör ju självklart som man vill och ingen kan bestämma över en!


Vi börjar om..27 Februari och måndagkväll!

Jag har jobbat fredag-söndag, en bra helg! Idag sku jag slutat kl 15.30, men sjukdom infann sej på jobbet så jag tog passet till 20.00 oxå så det bllev en lång och hängig dag.. Är ju inte frisk i halsen riktigt och febern infann sej med , men vad gör väl det om 100 år?

   Imorse åkte jag till en av våra omsorgstagare, som senare idag skulle åka till djursjukhuset och skicka sin lilla Herman , 10 år, till katthimlen:(
Jag försökte igår trösta lite och berätta av min egen erfarenhet av Vår Herman om när han fick lufsa upp ti himlen..
   Hon var väldigt ledsen, såklart, och berättade i söndags, att hon har inte ens något foto på sin lilla bebis så idag tog jag med mej min kamera för att fota Herman...
Fick jättefina bilder på både honom och de två tillsammans.

Kände att jag under detta besöket blev mer o mer lessen men vilje ju inte visa det för henne så när jag gick därifrån så sprutade tårarna på mej.. Usch så hemskt det var, gick i minnet igenom hela dagen med Vår Herman i minnet. Hur han somnade in i min och Oosas händer, hur vi lade ner honom i en kista, när vi satt i bilen med honom till Lammhult för att begrava honom hos Farfar, hur vi öppnade locket på kistan för att pussa honom Hejdå och han fortfarande var varm.. Fyyy så jobbit det blev...

   När jag kom hem ikväll så tittade jag på lite filmer med lilla Nisse, o jösses vad tårarna rullade,, Mammas himlabebis...
Många fina minnen men fortfarande svårt att se utan tårar..
Men BosseBus kom in och tröstade sin Mamma, pussade henne och sa att Storebror mår bra;)

   Nu ska ja snart pysa isäng, är så trött!























Puss o Kram från Oss<3<3<3

Måndag 27 Februari.

Gokväll på Er vänner! Nähää,,jag återkommer nu börjar en ny serie: SMASH! Puss

Ska våldtäktsoffer, incestoffer få göra abort?

Jag läste en fruktansvärd artikel nu ikväll, där presidentkanditat Rick Perry, USA, tycker att våldtäkts eller incestoffer inte ska ha rätten till att få göra abort.
 Han kunde sträcka sej till att om det var fara för kvinnan, alltså om hon var på väg att dö eller att det fanns nån fara för hennes liv, då sku hon få göra detta.

   Jag blir alldeles mörkrädd alltså. Vad är denna människa för en IDIOT? Hur kan man ens tänka i dom banorna?
Det är fel att ta ett liv antar jag att han tycker i och med att han är religiös. Men va  e det för sjukt, ett barn har kommit till i en fruktansvärd skräckupplevelse, som jag inte ens kan tänka mej, o dessutom bli tvingad till att behålla det. Så oönskat och så hatat förmodligen. Vad är det för värld att behöva ta fram ett barn som aldrig kommer att bli älskat och omtyckt?

Usch jag blir så  arg... Vad tycker ni om detta mina nära och kära??
Försöker skapa lite debatt, det är spännande!

Puss och Kram


SE HIT KÄRA NI!

Jag har startat en ny blogg där jag lägger upp handgjorda saker till försäljning!
Gå gärna in där och titta, kanske finns det något just för dej?
Berätta gärna för Era vänner oxå! Vore roligt att få lite ruljans och respons!

jezziesbling.bloggo.nu

Tack älskade vänner och familj!

Puss o kram från mej till Er!


Morron på Er Fredag 24 Februari<3

Ligger här i sängen, halsont o snorig, med min bättre hälft tungt andandes bredvid mej som oxå är dålig, magont som 17. Förlåt har min andra håriga hälft här oxå, han tittade just lite surt på sin mamma o menade att glöm inte mej minsann, så båda mina karlar här! Gick upp tidigt och fixade frukost till oss, te och smörgås som vi åt i sängen.

   Skall jobba ikväll och hela helgen Ska bli riktigt kul faktiskt så jag hoppas att jag inte blir värre eller så för har längtat efter att få vara lite meningsfull!

   Jaha, som sagt det är fredag idag, vilket ni andra tycker är skönt kan jag tro, ledigt o sånt;) Ska ni hitta på då?
Vädret är ju inte lika vackert idag som igår kan man säga.. För det går ju inte att få sol två dagar i rad, inte i denna delen av Sverige iallafall;)

Nu tror jag att det blir lite lyckorusbilder! Det blir väl bra va!!




Detta var för ett par år sen i Götet! Vi var och hälsade på M. En helt fantastisk helg med massor av tokigheter, utgång, dans o skoj!







Hihiii här fick jag sitta och mysa med lilla W när vi var i Lammhult på en sån där mysig grillkväll vi brukar ha tillsammans me goo vänner;)








Detta är oxå i Lammelt för nåt år sedan, minns inte just pricken precis om det var jul eller nåt annat men det kan kvitta, Lydia och jag hade så roligt när vi satt i köket o ritade tillsammans! Hon fick mej o skratta så det var inte klokt!!







Älskar denna bilden! Dom e så fina alla 3! Vi var ute i Gyslätt denna helg o mysade, för dessa karlar skulle på 20 års jubileum med gamla klassen!







Denna bild från 2003 när jag fick besök av min GolliAnnso<3 Det var riktigt kul! Åhh, ser den gamla färgen vi hade då,,vilken tur att vi målade om hihihi!!


Nu  e jag lite trött i både armar o ögon så detta får räcka för nu!

Puss o kram till er från mej!




Hej på Er Torsdag 23 Februari!

Hoppas Er dag har varit bra! Jag blev lite sämre imorse igen, halsen var tokig som sjutton , trött och konstig men nu känns d lite bättre igen.

   Idag har jag inte gjort mycket alls. Skrivit brev, fyllt i papper och kollat upp en del saker!

Gick ut en liten sväng och slängde pappersinsamling o sånt och VÅREN bara slog mot mej! Klarblå himmel, underbar temperatur. Guuud så fantastiskt! Lär väl komma många bakslag ännu men,,man får ju lite hopp och lycka!

Jag har tvättat lite grann och tittat på en såå bra film, en gammal med Johnny Depp och Mary Stuart Masterson: Benny and Joon! Se den om ni inte sett den.

Vid 17 när Oosa kom hem så åkte vi till Kakelcentralen för att välja ut allt till vårt badrum där nere! Det kommer nog att bli jääättebra! Längtar verkligen!

Nu sitter jag här i soffan, Oosa lagar Thaisoppa med räkor, broccoli, lök, paprika mm i, gott bröd från Iran till, och god kokosjuice!
   Detta avnjuter vi till.....Jajjamänn: Revenge och The River!

Nu tycker jag att Ni, som jag ska leta fram ett par ljuvliga vårbilder ur dator och lägga ut på bloggen så vi kanske får tiden att gå snabbare till att våren verkligen kommer;)























Va säger Ni? Längtar vi eller?;)

Puss och Kram i tusen!

Här kommer mina:


Gokväll 22 Februari 2012

Hur har ni haft det idag?

Jag sov ända till halv 10 imorse, jättetrött. Åt lite frukost och gjorde mej i ordning för min första kund!

   Jaa, jobbat på här hemma! Haft en bröllopsförlängning idag me och hon blev sååå vacker;) Kul när folk går härifrån och tycker att så här fin har jag aldrig varit;)

   Sen har jag bara myst i soffan, tittat på Saltkråkan! Älskar verkligen dessa filmer! Alla kommentarer, sköna bilder o jaa,!!

Nu sitter jag o gluttar på Sommersby! Den e så himla bra denna film! Dom gör ett så bra jobb Richard Gere och Jodie Foster!

Det har varit ännu en ganska ohändelserik dag!

Puss o kram från mej!

Kanske återkommer sen!

Mer lycka åt folket;)

Slänger in ett par lyckobilder till när jag ändå är på gång här på datorn;)



En utekväll för ett par år sen här i Växjö som var riiiiktigt kul! Min goa vän Annso var på besök! Vi och min lilla Tuss med många fler var på Grace!








Hihiii, denna underbara sommardag var vi i Lammhult! Oosas syster med familj var och hälsade på. Vi snodde med oss vår guddotter och hennes lillebror på en promenad och stötte på ett par vänner o deras hund! Oosa sa till honom att "Sitt" varpå lilla Lydia genast sätter sej ner på trottoaren! Tror vi höll på att skratta ihjäl oss! Sötunge!








Samma ljuvliga dag, med lillebror i famnen;) Så mysigt att få ha en sån liten i famnen<3








Hihiiii här har ni vår lille Bossebus där han faktiskt e liten på riktigt! Kan inte förstå att han på riktigt varit såå liten! Vår lilla bebis<3


Så gott folk, nu måste jag nog sova!

Puss och Gonatt till Er

Tisdagen 21 Februari 2012.

Imorse gick jag upp vi 08 och åt frukost! Halvhängig ont i halsen o dan. La mej igen men kunde inte sova trots pendling av feber som pågått under dagen, så jag låg bara och gluttade lite i mina scrapbooktidningar lite o mös me Bossebus!

   Klädde på mej och satte mej sen i hobbyrummet och roade mej! Mår ju som bäst när jag sitter där;) Lyssnade på musik och scrappade lite + annat som ni snart skall få se, på min pysselblogg, som kommer att vara till försäljning om någon är intresserad;)

   Jaa det är väl så min dag sett ut i stort sätt.. Gluttat på lite serier oxå såklart som den serienörd jag är;)

Som sagt inte mycket händelser idag.. Imorgon blir det lite kunder, hur mina armar nu skall klara det men,,det får gå!

Hoppas Er tisdag har varit bra och att ni är friska!

Puss o kram till Er från mej

Vår dag.. 19 Februari!



Måste bara tala om att i söndags så firade vi 13-årsdag;)
Tiden svischar iväg kan man säga<3<3<3

Puss o kram

Ett litet inlägg bara....

Jag vill bara än en gång TACKA för alla Era vackra och varma kommentarer... Jag blir verkligen alldeles rörd till tårar....

Sen är jag lycklig oxå över att ni tittar in hos mej det gör allt så mycket roligare att skriva och så!

Pussar i tusen till Er älskade vänner<3<3<3

Här kommer bilderna från helgens upptåg:)



































Sådär ja!

Det enda som fattas nu från denna helgen är bilderna på min grodman, vid provdyket, men det får ni sen eller imon;)

Puss o kram i massor

Måndag den 20 Februari 2012

Hej nära och kära!

Hur mår ni och hur har ER helg varit?
Min har varit underbar!

   För någon timme sen hemkommen från STHLM! Kom upp ganska sent i fredags! Åkte till Josse och Mischa en sväng på typ nattligt besök! Lille Malle vaknde så han var uppe och busade med oss oxå;)

På lördagens förmiddag så åkte Josse, jag och Eddie till Farsta Centrum för att piffa upp mej lite! Josse är duktig, ja även Jenny såklart eftersom dom hade konspirerat tillsammans på telefon innan vad Josse sku se till att jag sku ha för kläder;) Så tacksam för all hjälpen o fina grejjer blev det oxå! Lite nervös över vissa av dom, tillex byxorna, det här med att behöva visa rumpan helt plötsligt! Gick ju bra förr när jag va yngre och faktiskt hade en fin rumpa, men nu tycker jag bara att den e stor o tjock som resten av mej, men Josse fick mej att känna mej fin och när till omed Eddie säger att " Moster, jag tycker att du är jättefin iden klänningen , den ska du ha, och dom byxorna med" då kan man ju inte göra annat än att lyssna! Hhihhi!

   Därefter dessa timmar, så åkte jag , Oosa, Josse med familj in till stan för att få pussa och krama på min Mamma!! Åhh va underbart det var! Vi spenderade ett par timmar på Ingvars klubb i Odenplan! Spelade biljard, fikade och pratade! Sååå härligt!

   Sen runt 18.30 så körde Josse oss till Söder, Heleneborgsgatan, där vi sprang upp till Oosas syster Stina med familj, kramades och sa hej, för att sedan direkt knalla till Högalidsgatan, till familjen Blompan! Pappa och Liv kom dit med!
Middag bestående av en ljuvlig fisksoppa, galet gott vitt vin, efterrätt och dessertvin, senare rödvin, prat i mängder, skratt och riktigt mys! Fantastisk kväll, och natt! Vi var hemma vid halv tre tror jag!

   På söndagen, något trött o kanske liite bakis, och början till sjuk så träffades jag , min syster Jenny med familj, LillNennie, Pappa och Oosa i Tyresö centrum! Vi åt en bit på Hörnet och knallade sen en stund där! Mys!
Sen begav Oosa och jag mej till Lidingö, Bosön, för att använda julklappen som Oosa fick av mej! Ett provapå dyk med tuber och sånt! Kul att titta på och vara fotograf såklart! Han var så duktig så och han tyckte det var riktigt kul oxå!

   Därefter dessa timmar åkte vi till Oosas äldsta syster på Gyllenstiernsgatan för att ta en liten fika! Det var oxå som alltid riktigt kul att träffas!

Tog oss hem till Tyresö igen och knallade iväg till Jompa och Gina, där vi var bjudna på middag! Timmarna av prat skratt o trevligt bara rusade iväg som vanligt när man har kul! Hemma vid 22.30 ca, sen åkte jag återigen en svänga till Josse för att hämta lite kläder som jag fått, massor med fint påfyllt i min garderob!
När jag kom hem ti Pappi strax efter 00, så hade jag blivit ordentligt sjuk! Stod i duschen i ca 40 min o hade så varmt att en vanlig människa typ fått brännskador. Jag frös nåt så kopiöst alltså! Vid sängdags så var febern galen! Så varm o så ont i kroppen att det kändes som att jag brände mej på mej sjäv,,usch! Inte många timmars sömn, o vid uppgång imorse så svettig o kallsvettig på en och samma gång och halsen tjock o ond me;(

   Nu har jag iallafall ingen feber, men ont i kroppen och halsen.
Resan hem gick bra men sov ganska mycket. Nu är vi som sagt hemma, halva hjärtat e kvar hemma i Sthlm som vanligt men det går över!

Sammanfattningsvis: En fullspäckad men fantastisk helg att minnas!

Bilder kommer men håller på och laddar batteriet till kameran lite så jag kan använda kabel från kamera in i datorn så vi får vänta lite;) Ni får nöja Er med att läsa så länge!

Puss och kram till Er från mej!

16 Februari 2012!

Gokväll kära vänner;)

Har ni haft en bra torsdag?
Det har jag! Började jobba klockan 8 och slutade 17! En mycket bra dag på jobbet sm alltid faktiskt:) Älskar mitt jobb och hoppas att jag så snart jag förhoppningsvis kommer in på min utbildning får börja jobba igen!

   Efter jobbet kom Oosa och hämtade mej och vi tog en sväng ti Samarkand för att handla nya vinterskor, IGEN, dolm andra höll inte länge kan man säga, viist var det ingen kvalitet alls men ändå!
Hittade ett par sköna, liknande, liiite för stora som vanligt, men bättre passande med en tjock vintersula! Så nu kan jag vara ute och leka i snön igen;)

   Därefter vid hemkomst åt jag lite te och smörgås och har sen suttit med mina nageljävlar! Är så ttrött på dom..bara går sönder o sönder med alla dessa hormoner i min kropp alltså, så tippar åkte på idag! Ett helsike att göa på sej själv och även sjukt tråkigt!

Nu sitter vi och tittar på Revenge, såklart!!!
Återkommer senare tror jag men om inte.. Godnatt o sov gott!!

Pusssss

15 Februari 2012 mot kvällningen!

Älskade underbara familj o vänner! Tack för era kommentarer! Jag kan inte riktigt fatta att det är mej ni pratar om med allt vackert o snällt ni skriver! Men jag försöker att spara det i mitt huvud! Tack i tusen! Jag sitter o ler lite fånigt just nu !hHIHII!

   Ikväll blir det inte många rader för jag känner att jag måste gå o lägga mej nu för att orka upp o jobba imon!
Jag hoppas att Ni haft en bra Onsdag!

Syns imon!
Sovgott!
Puss o Kram


Tisdag morgon 14 Februari och Alla<3 Dag!

Sitter på jobbet och har varit iväg på medecinrundan en sväng och snarft dax för hembesök;)

   Min älskade Nennie och Nillan, Tack för era fina fina och goa kommentarer<3<3<3! Blev just alldeles varm här på jobbet!

   Måste säga att det var lite läskigt att skriva detta, alltså jag menar att öppna upp sej här på bloggen, var ganska rädd först, men har kommit på att det är nog nyttigt att få ur sej och även för andra att läsa och lära om mej.. 

   Som sagt på jobbet nu, men återkommer ikväll när jag slutat runt 20 tiden eller så!

Hoppas att ni tills dess har en underbar KÄRLEKSDAG!

Puss o kram från mej

Måndag 13 Februari!

Gokväll mina kära!

   Har ni haft en bra måndag? Jag har jobbat idag och det kändes skönt måste jag säga. Lyxit att få känna sej lite viktig eller meningsfull!

   Har kommit in i lite konstiga tankebanor, eller jaa så konstiga är dom väl inte har väl mer eller mindre alltid tyckt så om mej själv,, Ska försöka förklara, eller ni som känner mej vet hur taskigt självförtroende jag har men...

   Jag vet att man kan inte jämföra sej med hur man såg ut förr i kropp o så, men just nu känner jag mej hemsk! Fet som fasen, känner mej så oerhört ful (mer än vanligt), blir nästan illamående när jag ser mej i spegeln, kan inte sminka mej så att man ser trevlig ut heller längre, ingenting sitter fint, under dessa få veckor av hormonbehandling har jag gått upp nästan 6 kg o det känns fruktansvärt.

   Svårt att förklara, jag vill bara krypa ur mitt skinn liksom, känner mej så galet oattraktiv att jag skulle bara vilja gömma mej! Jag vill så gärna komma igång med nåt, göra någonting för att komma lite iform , men det finns ingen lust o ingen ork på nåt sätt, jag vet inte var dessa känslor kommer ifrån men dom e jobbiga. Visst en fis i rymden o ilandsproblem men jag har inte under hela mitt liv lyckats ta mej ur dessa tankar o känslor! Bara han där uppe ska veta vad både Pappa och Oosa o även mina systrar försökt hjälpa mej, men kan inte slå bort att tycker att jag är ful o inget värd jämfört med andra.

   Dessa tankar gömmer sej dock undan där bak nånstans under perioder så att jag inte ständigt tänker på det, som tillexempel när jag har jobb under en längre tid eller så och mår bra o trivs i det, men ligger alltid o gror lite ändå..

   Så knäppt när man sitter på bussen, eller går på stan o tittar sej omkring  på alla tjejjer o tycker herregud varför är alla så snygga o passar i allt mm, blir liten som en myra av dessa tankar o önskar nästan att man vore osynlig. Avundsjuk på allt o alla, tycker att alla stirrar på en o varför gör dom d? Jo för att jag ser konstig eller ful ut..

   Jag e ganska bra på att dölja mitt taskiga självförtroende för e oftast glad, o kan ju prata o så! Sen pratar man inte om sånt här heller för det är löjligt, oväsentligt , ja allt sånt, men det sköljer över mej och vet inte hur jag ska bete mej och vara liksom...

   Jag kände att jag måste bara få det ur mej, om ni nu kan förstå vad jag skriver! Har så svårt att beskriva o skriva det bra men försöker.

Snart kommer Oosa hem, jag skall hoppa i duschen, för imon är det jobbdag igen! 8-20;) 
Tack för att ni lyssnar, och kommenterar och bryr er kära ni!

Puss och Kram o hörs imon!
<3<3<3

Gokväll alla Monsterdiggare,,hhahahah!!

Kunde inte låta bli, fast va hette han nu igen???  Minne som en teflonpanna!

   Har ni haft en bra helg? Här har det varit lugnt som ni sett;)

Vi hade ju besök av en badrumstrollkarl idag som va och titta o så!! Guuud så spännande det ska bli! I April typ slutet kanske, så har vi förmodligen ett helt nytt o snyggt badrum på nedervåningen! Jihooooo!

   Idag efter det så bakade jag lite kakor, succekakor hette dom visst! Typ som Havreflarn fast jag la dom dubbla med vaniljsmörcreme i mitten! Sen bakade jag bröd på fullkornsvetemjöl o me russin i! Har inte smakat dom än men hoppas dom blev smarriga!

   Vad har jag mer gjort idag,,joo jag har pysslat, gjort Påskkort, o sen tittat på mina sjuuukt spännande serier, The Secret Circle, Fringe, Glee, där Ricky Martin gästspelade idag, och sist men inte minst Vampire Diaries!

Så har min söndag sett ut,, nu ska jag läsa lite och sen sova för imon e det ju jobb!!!

Puss o kram o Gonatt till Er<3<3

Vi kör lite till...


Har ju ett par bilder till som får mej att bli glad!




Detta var en härlig dag, med mycket lycka o skratt! Pappas 60 års dag! Så roligt och så mycket folk som kikade förbi! Så många som man inte sett typ sen man va liten oxå! Riktigt kul! Du håller väl me Pappi! Detta är alltså min pappa, Faster Kitty och Faster Mona!







Här är vi nere på stranden i Halmstad och busar med Edd! Jättehärlig helg! Det är sååå skönt att vara där, ingen tid att passa, göra som man vill, bara mysa och ta det lugnt! Tror jag ni alla håller med om som varit där att det är härligt o lyxit med typ 30 meter ner till havet!!







Hihiii detta är från samma helg! Lilla badgalningen kan man säga! Som sin moster pricken precis!







Här är vi tjocka släkten nere på Tyresö Kök och Bar en kväll för ett par år sedan! Vi åt mat, pratade och mysade!
Titta på detta kärlekspar! HIHIII Mosters fina!<3







Här befinner jag mej på BB, SÖS, för min lilla Syson Hjalmar har kommit ut till den stora världen! Sååå underbart det var att få ha detta lilla knytte i famnen! Detta är alltså drygt 2 år sen! Underbar känsla att få vara Moster kan jag säga!







Detta är från Usa 2010! Befinner oss i Ocean City, på ett av de coolate och häftigaste uteställena någonsin satts fot på, SEACRETS! Här dansar jag o Missy till ett livereggae band! Sjukt rolig kväll, faktiskt en av dom bästa jag upplevt! Dit ska jag bara igen kan jag tala om!







Min vän OveVove Suzanne, jag och Oosa gick och tog en öl på söder efter KENT-konserten på Långholmen!
Fantastisk konsert och kväll!!







Moster med sin lilla Hjalmar igen! Precis hemkomna från semestern tror jag!







Åhhh hihihii, denna kväll får mej att le upp till öronen alltid! Minns inte riktigt vilket år det var,, 2005 tror jag, i Kantlax! Vi var samlade ett stoort gäng, som alltid, festade o så hemma hos oss, för att sen bege oss till Jeppis och fortsätta våra bravader!
Hhahah,, hemresan, som skedde med buss miss i nassen, skrattade vi så tårarna sprutade, kommer du ihåg Fisen varför?;) Jaa du me Ooosa förresten för du var ju inblandad!!







En helg eller vecka hemma hos Pappi, tjaa va kan det vara,, 2007 kanske? Mosters kille o jag checkar in påskliljorna! Nu börjar Edd bli stora killen, känns så länge sen o konstigt! Det går ju så snabbt!








Hhhahahahh alltså jag skrattar ihjäl mej! Denna bilden och kvällen kommer jag aaaaldrig att glömma! Första gången som Josefine va med och tömde bajstunnan hemma i Kantlax!! Vilket minne va Fisen!! Hhahahahaah<3<3<3







Detta var ett gemensamt födelsedagsfirande som jag och min syster hade hemma i Bygdegårn i Tyresö! Tror att Jenny fyllde 25 och jag 28! Riktigt kul kväll från början men slutade i kaos, men tycker så mycket om denna bild! Jag, min kusin Lalalouu och min vän Pysse!!


Så nu har ni fått lite till!!;)

Nu skall jag ta och pyssla lite, sen tänkte jag baka lite kakor och bröd! Oosa är iväg ti Tipshallen o kollar på Lammhult som spelar Cup!

Puss o Kram








God Förmiddag mina vänner, 12 Februari 2012

Hoppas ni har sovit gott!
Det har jag men lite för lite som vanligt när dygnet är vänt! Men i kväll blir det andra bullar minsann för imon ska jag jobba på Höstvägen!! Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;)

   Vi har ätit frukost o grejjat lite och sitter nu och väntar på en kille som ska kommao kolla på vårt badrum här nere. Det skall nämligen totalrenoveras. Så offert o sådant skall göras idag! Spännande!

OOOJ, nu kommer han, så nu måste jag pysa! 
Puss o Kram på Er  

Boy´s dont´t cry lördag kväll.




Just sett färdigt denna otroligt bra men sorgliga hemska film...
Uhh den e tung i hjärtat kan man säga...

   Har ni inte sett den så försök få tag i den!

Nu skall denna lilla donna pysa i säng,,Tlöööött!

Puss o kram

Lördag 11 Februari och Mitt i Melodifestivalen!

Hitills hejjar jag på Andreas Lundstedt! Han e ganska trevlig att titta på o helt ok sång!
   Nu är det Timotej, dom fyra blonda bomberna eller va dom kallades,, ganska tråkig låt o lite larviga e dom nästan. Men det är vad jag tycker!

   Hur har er Lördag varit? Jag sov, eller vi sov ganska länga idag! Skönt. Åt frukost och bläddrade igenom Smålandsposten. Hittade ett jättefint hus härute på Hovshaga som jag tänkte köpa men ,,näää jag sparar mina slantar o tar det en annan dag;)

   Ojsan nu kom en kille in på scen som jag tyckte om..David Lindgren! Bra skit!! Dukti på o dansa me!! Hejjja denna låt!!

Åhh va jag gillar Gina! Hon e så skön tycker jag! Hon var grym i Musikhjälpen.

   Heyyy välkommen tibaks ti 80-talet! Mimmi Oh,, njaa,,!

Jaha, har pysslat idag. Tillverkat en massa kort, jul och Alla hjärtans kort som jag ska lägga ut till försäljning sen så ni kan skicka nästa år! Eller ja, julen kan ni ju skicka i år förstås!

Nu kommer Di Leva! Han gillar jag, vet att det gått hemska rykten om honom men det vet bara han och nära inblandade om det är sant eller inte så jag tänker iallafall tycka om honom! Flummig men skön o hans röst e riktigt bra! Läckra kläder. Låten var väl liite tråkig men..

   Vi fich på eftermiddag en trevlig överraskning, oväntat besök av Per, Oscars Svåger! Det var jättemysigt! Massor med mysigt prat o så! Älskar när man får oväntat besök!
Mer sånt åt folket tycker jag!

Lite mer pyssel och sen var vi tillsammans i köket, Oosa lagade jääättegod mat och jag bakade fyllda vaniljbullar som alldeles strax skall in i ugnen!

   Nu är det bara att vänta o se hur det går i festivalen!
Hur tycker ni? Vem var bäst?

Puss och Kram


Fredag 23.40...

Nu har vi just gluttat på en gammal goding.. POINT BREAK!
Ätit god mat, hemmagjord pizza för att vara exakt, druckit lite rödvin. Snart läggdax, men först en dusch o en liten bloggning till!

 

Hhhiiii kan inte hjälpa att denna bild är en av mina favvisar;) Lilla L hade väl typ just lärt sej gå på sina små ben, knallade fram till min systempåse som jag lämnat i hallen,,tagit ur en plaska som tydligen såg god ut! Tur att kapsylen var på! Sötunge!







Detta var en underbar kväll på hmmm, va hette d nu då, Baronen? Amiralen? Ähh helt glömt bort..hjälp mej syrror..! Jaa det va en fantastisk kväll ute iallafall,,full fart med mina galna änglasystrar!







2008, firade vi min födelsedag på ett av de bästa ställena som finns, Golden Hits! Detta var en galet kul kväll ellerhur mina tjejjer<3<3<3







Juul, Juul strååålande juul;) Här firade jag, Oosa, Josse m. fam. och Jenny m. fam, Mamma, Ingvar, Mommo lillejul hemma i Sthlm 2010! Vi tog båten ut till Katellet på Vaxholm. Vilket ställe och för att inte tala om maten! Muuuumms! Åt som fyrtio karlar tror jag! Riktigt mysig lunch/ eftermiddag kan man lugnt säga! Älskar Er!







Här pussar jag på en nästan nykläckt liten Marlon, och även denna bild är från vår Lillejul på Kastellet!







Jag ler alltid med hela hjärtat när jag får vara med mina små kottar<3<3







Kreativa Mässan 2010 med Liv, min goa gamla vän Linda och hennes dotter, Josefine och Malle;) Mysig dag med mycket pyssel och inspiration. Till och med Fisen satt stilla med ro och pysslade!







Denna bilden säger mer än tusen ord..Min älskade Jenny och hennes Johan på hennes bröllopsdag!
Lycka när vi alla är samlade!






 


Dessa två bilder är oxå från Jennys bröllopsdag, fast senare på kvällen innan vi begav oss mot Gondolen för att ha lite efterskoj! Vi hade såå otroligt kul på denna lilla förfest hemma hos Josse och Mischa att det var galet! Vilket kanske oxå syns på bilderna! Vi skrattade så fejset brann! Hhaahah!


Så..nu ropar duschen på mej!!
Puss och kram och hoppas att er fredag har varit härlig!

10 Februari och redan fredagkväll!

Såja,, då var det sista kunden klar!
Pratat ett par ord med både Mammi, Pappi o Mommo idag;) Oosa är iväg och tränar så det är bara BosseBus o jag hemma för tillfället!

   Såå jag fortsätter väl lite till!



Jäär ha vi ståuurfiskarn! Hihiii Oosa o Mommo gick ner ti hamnen en dag o jag vet inte hur mycket fisk de drog upp men dom var där så länge att jag hann komma ner 3 gånger för att tala om att maten var klar!! Hhahahh!







Enkelhet i all ära! Vi hade ju inget varmvatten i huset så man värmde upp vatten och tvättade sej o håret ute på gårn;) Så här såg det ut vissa dagar! HIhihii. Jag är en väldigt bra hårtvätterska!







Jäär e vi i Vexäl vi Stig o Solveigas villon! Vi avverkade en hel del mat och dricka, skratt och mys kan ja säga! Som vi alltid genom alla år har gjort! Puss ti Er







Detta var en underbar dag i FamiljenFrennberganda! Åkte ut med båten ut i skärgårn, badade, solade lite och hade så kul! Denna bild är så härligt avslappnad o mitt i allt sitter Jenny me kikaren! HIHIHI!







Detta var ett par år sedan när Jenny med familj kom ner och hälsade på! Jag satt o gjorde Jenny fin o så i salongen, när Tåva tyckte att jag vill ju faktiskt oxå göra det, så hon lånade pappa Johan! Å ni ser ju hur hiiiimlans tjusig han blev! Hahahahh gullungen alltså!







Coolingen Eddie! Härliga unge!







Denna dag / kväll för ett par år sedan var vi hemma hon min syster Jenny. Tåva hade precis lärt sej fota! Alltså vi skratta så det var inte klokt! Sötaste lilla Sessa, kan man säga annat????


Nu ska ja pyssla lite till!
Vad hittar ni på en fredagkväll som denna??

Pusssssss

Mer lycka och minnen o leenden;)

Andra kunden avverkad, och som gick härifrån med ett leende! Va härligt att jag kan göra så lite men få någon så glad o fin!

Tänkte att jag bloggar en liten snutt till innan nästa och sista kund!

   Sitter och njuter till Will Youngs skiva så det kan ju inte bli bättre!



Denna dag var en uuunderbar dag som jag spenderade med Josefine, Eddie och Lotta. Vi hade lånat pappas bil och åkte runt här och var hemma i Tyresö och bara njöt av vädret och dagen! Vi svängde ner till varvet, där vi hade båten förr. Mostern lekte ju såklart med Edd i vattnet (som inte var så varmt men ändå!) och bara mysade skrattade och pratade allihop! En Moster kan alltid tjuva till sej lite pussar i tid och otid!







Jag bara älskar denna bilden! Fisen kom och mötte upp mej i Tyresö centrum för ett par år sen och vi hade en sån dag som vi kan ha ibland!!;) Bilden gör mej glad!







Mina två karlar;) Här står vi vid rastplatsen vid Lars Dufva! Kollade lite karta o bara sträckte lite på benen! Älskar att åka hoj! En frihet och känsla som inte går att beskriva, alla dofter man känner och allt man ser som man inte kan när man sitter i en bil!







Hihihiii,,,här finns bara ett ord att säga,,eller nää, två.. Lycka och Rock n´Roll!!







Detta är en av dom roligaste fester jag har varit på i mitt liv,, Min vän Pysses 30 års-fest! Det var filmtema! Jag var Betty Boop och Oosa var en av Ghostbustersgubbarna! Hela kvällen var heeeelt fantastisk! Här är mot slutet av kvällen som man helst önskade aldrig sskulle ta slut!






Denna bild gör mej varm i hjärta och själ! Min vackra o finaste Mommo! Vi tog en promenad ti bååthamn tär heim i Kantlax! Hande dain va nåu ljuuvlig! Såm alltili i Kantlax! Puss Mommo!


Nu måste jag göra ett par Alla Hjärtans kort till;)

Puss på Er


Vill bara säga...

Att Era kommentarer gör mej sååååå glad! Ni gör liksom min dag;)
Puss ti Er!!!

Fredag 10 Februari.

Goddagens på Er! Hoppas ni haft en bra fredagmorgon och förmiddag! Min har varit bra men trött!
   Oosa och jag har vänt på dygnet så det går inte alls detta...hela dagen blir tokig!

Har just haft min första kund och inväntar den andra;)

Så idag är en nageldag!




Vi hörs senare ikväll!

Puss o Kram

Mer minnen om bilder!

Har just sett en ny spännande serie på femma som heter The River! Jesus va spännande! Först var det ju såklartfavvoserien Revenge!

   Nu fortsätter jag lite till med bilder!



Detta är oxå från Påsken hos Faster för ett par år sedan. Min kusins dotter!
Älskar detta fotot, det skulle verkligen kunna vara ett riktigt reklamklipp för den tablettasken!






Hahahhaaa denna bild behöver egentligen ingen text! Man blir ju bara full i skratt av att titta på denna!!







Detta är från vår semester i Halmstad en sommar! Pappa och Liv var där med oss ett par dagar med! Vi tog en promenad nere på stranden vid Östra Stranden. En mysig bild tycker jag!






Denna mysbild är oxå från stugan i Halmstad! Vi hade en underbar dag nere på stranden med massor av bad o stekande sol! Underbart. Fantastiskt att ha ett litet semesterparadis så nära som bara två timmar iväg!






Hannagulle och jag i Sthlm för att gå och se min födelsedagspresent jag fick ett år..Kelly Clarkson! Vilken gudomlig konsert! Hon har en röst som inte är av denna värld, helt otroligt!!
Riktigt kul kväll och helg!







Denna bild är från Sonisphere 2009! Det var en fantastisk dag och natt även om det spöregnade en hel del!
Fick ju se Metallica vilket är en av de bästa musikupplevelserna faktiskt! Hur coolt som helst!
   Blev lite smått bränd  i ansiktet ovanför läppen som ni ser, när vi stod och köade i två och en halv timme för att komma in,,hade ju liksom ingen skugga nånstans o solen gassade!





 

Hhihihii,, detta är från High Chaparal en sommar med Josse, Mischa, Edd. Här befinner vi oss i ett hus som lutar galet, jättejobbigt att gå där inne bara! Nåt med tyngdlagen eller vad det heter,,kan inte fråga Oosa för han e så inne i en serie om kriget!





 

Jag skrattar gott när jag tittar på denna bild, Tåva lurade o villade bort sin Moster till en lekpark i Trollbäcken som ja inte hade nån aning om vart den låg, jag skulle bara följa henne sa hon o det gjorde jag! Hör o häpna om hennes mamma när hin ringde o frågade vart vi var för maten var ju klar och jag säger att vi är i någon lekpark nånstans..hhahahahah! Här flörtar Tåva mej mej!;) Det var hon mästare på ellerhur  systrar;)


Nu måste jag sova!

Hoppas ni sover gott allihop!

Puss o Kram från mej


Torsdag kväll den 9 Februari.

Nu har jag varit iväg och lämnat filmer vi hyrde för en vecka sedan, skickat iväg 2 stora brev, fyllt en kyckling med Oosa, placerat i Vår Underbara julklapp LERGRYTAN!
Väntar på den spännande serien REVENGE så jag tar och bloggar lite till;)

   Jag fortsätter på temat som jag påbörjade tidigare idag som jag tyckte att ni oxå skulle göra, plocka fram foton som gör er glada, lyckliga, leende, minnas mm!

Vassegoa!



Detta var en fantastiskt rolig kväll hemma hos Josefine..Lite goo dricka, dans och trams och gott humör så hade vi en sådan kväll som bara vi tre kan ha!!!
Älskar er mina systrar!





Min fina fina Tuss och jag hemma på Hovshaga i väntan på en underbar konsert i Tipshallen...KENT! Fantastiskt bra konsert, som alltid! Dom e bäst alltså! Fantastiska Live kan man lugnt säga!





Hihihi,,här var en Påsk för några år sen som jag firade hos Älskade Faster och Chrille tillsammans med mina kusiner och deras barn! Fantastiskt underbar dag o galet mycket skratt! Denna lilla herre är nog mästare på miner och får mej att skratta så jag gråter!! Se bara;)


Så that´s all for now folks!!!

Puss


The Cove...

http://www.savejapandolphins.org/





Denna filmen/ dokumentären såg jag i eftermiddag och tårarna forsade på mej. Grät så jag tappade andan.. Fy faaan på ren svenska så grymt. Hur kan dessa människor stå ut med sej själva?? Nä fyy fasen säger jag så jävla fruktansvärt.

Men vi kanske kan hjälpas åt tillsammans att få slut på detta? Eller iallafall bidra till att det blir bättre?
Titta in på den hemsidan jag lagt in högst upp!

Vi kan väl försöka!

Puss o Kram

Torsdag 9 Februari.

Har gjort klart nästan alla mina sysslor i hemmet idag, lite dammsugning kvar bara! Eventuellt baka några småkakor eller bullar får se!

   Oosa kom hem vid lunchtid, han ska nämligen plugga resten av dagen hemma! Mysigt att ha lite sällskap! Jag lagade Pestolax i ugn med Bulgursallad till oss. Jättegott och så snabbt o enkelt!

Nu en stund på eftermiddagen så har jag suttit vid datorn och tittat igenom alla , nästan, fotomappar! Har valt ut en hel del foton som får mej att må bra, le brett, minnas och njuta! Tänkte bjuda Er på ett par sådana och föreslå att ni gör det samma för det är väldigt kul!!

   Det är ingen ordning eller sammanhang på fotona utan bara utvalt när de kommit upp!
Tror att ni ler med mej!



Sådan kusinkärlek! Vi hade ett par roliga timmar hemma hos min syster Jenny..skrattade åt dessa två toosungar så vi nästan gick av på mitten!





Här var jag uppe i Sthlm 2009 hemma hos Pappi! Josse tror jag det var, hade hittat en gammal ram som vi lekte med både vi och Pappi! En ganska kul fotoidé faktiskt! Man kan göra många roliga motiv med detta!





Här var Josse, Mischa och Eddie på besök i Växjö och vi åkte till Leo´s Lekland! Vi befann oss som ni ser i bollhavet men Edd befann sej utanför nånstans. Mischa håller på och snurrar runt Josse i benen i bollarna o Eddie ser detta och kommer inrusandes o skriker skitförbannad: Miischaaaaaaa!! varpå han därefter börjar bombardera Mischa med bollar o vi skrattade så herrejösses! Titta på Eddies min!



 

Detta var en påsk när Jenny m. familj, mamma, mommo och Ingvar var nere och firade med oss här nere. Tåva hade så roligt med Oosa i köket, skulle vara med hela tiden, smaka på allt vi gjorde o så! Här sitter hon på diskbänken o ska nypa sin morbror med pincetten i näsan;)





Här var en jul när vi var " heim" i Kantlax och firade jul! Just här var vi ute på tomten fy ti tend in brasso såm all jöör tär på juldain! Annso min goaste bästa kom förbi och hälsade på oxå!
Ljuva minnen och en fantastisk jul!






Denna bild är från Mexico, Playa del Carmen, 2008! Det är ett av de få ställen som jag verkligen längtar tillbaks till med värk i hjärtat för att det är så ljuvligt! En fantastisk plats och paradis på denna jord dit jag önskar att alla kunde ta sej för att få njuta!


Puss o Kram på er!


TACK till er alla!



Tack för era kommentarer och tankar och fina ord och för att Ni finns där för mej och oss!
Det värmer otroligt skall ni veta!

Puss och Kram

8 Februari 2012 Onsdag.

Har grejjat och donat här hemma. Tagit hand om hemmet så att säga, med en paus vid lunch på ett par timmar då jag åkte ner till jobbet för att prata o få se deras glada nunor lite! Mysigt var det!

   Därefter hem igen, gjort fint i matsalen, vikit tvätt o även kört 2 maskiner, pysslat lite Alla Hjärtans kort, lagat mat för att sedan avslutat kvällen med en film tillsammans med Oosa som hette Fish Tank.



Har ni sett den?

En engelsk film, väldigt bra men så fruktansvärt tragisk...:(

Har en fråga som poppade upp i mitt huvud får se vad ni tycker:
Vart går gränsen, nu var det väl inte riktigt frågan om kärlek kanske men alltså, ponera att en 15-åring och en 35-åring blir ordentligt kära verkligen, är det ok??

Godnatt go vänner

Puss och Kram 

Älskade Mamma....

Att vara stark är att våga hoppas
när ens tro är som svagast.

Att vara stark är
att se ljus o mörkret
Och att alltid kämpa
för att nå dit.

Mamma, det kommer att gå bra!
Vi ska kämpa, må bra och vara glada och hoppas tillsammans!

Älskar dej mer än du nånsin kan veta!
Du är den bästa och mest underbara Mamman nån någonsin kan ha!

Puss o kram i miljoner.









Gokväll på Er..

Hoppas att ni mår bra allihop och kul att ni är här och läser och kommenterar!

   Här på Hovshaga har vi det ganska bra, lite tuffa stunder nu och då, tårar och lite ilska på världen.
Vi har ju i många år kämpat med att få vår dröm i uppfyllelse, ett barn.
Vi påbörjade vårt andra IVF-försök i slutet av december förra året. Det har varit en bra omgång denna gången, reagerade ganska så kraftigt på detta nya hormonet.

   Äggplocket gick jättebra, jag var inte ens rädd eller orolig denna gången innan vi skulle in för att nu vet jag ju hur det går till ju! Visst är det väl inte skönt när dom är inne o grejjsar men jag mår ju ganska så bra i min lilla morfindimma;)

Insättningen två dagar senare gick bra oxå, det är ju inget som gör ont överhuvudtaget.

Som sagt allt kändes så bra (förutom de 5 kilo jag gått upp av hormonerna), det var lite annorlunda med allt och då fylls man ju självklart med ännu mer hopp än vanligt. För att sen förra onsdagen dimpa rakt ner i ett stup igen. Mensen kom.

   Det är så tungt att ta sej upp därifrån.. Sorgen kommer först och sen ilskan, vilket jag tycker är lättare att hantera än sorgen.
Ilskan på världen, att det är så orättvist, och det vet jag att det är, och det finns andra som har det tuffare, svårare och jobbigare än jag men det är svårt att tänka på de mitt i allt.

   Jag menar inte heller att tycka synd om mej själv. Jag tycker bara att man kämpar så hårt, håller humöret uppe, tänker positivt ja allt det man ska göra men kan man inte då i gengäld få lite tillbaks? Sen finns det idioter som får hur många barn som helst, som inte tar hand om , misshandlar, gör illa sina barn. Varför får dom och inte jag tänker man?

Man är så nära drömmen att man nästan kan ta på den, men ändå inte.
Förstår inte varför det lilla ägget inte vill fästa därinne hos mej, jag tar ju hand om det med alla medel man ska och tar det försktigt. Jag har ju endometrios men funkar ju i övrigt som vilken tjej som helst, och med all denna hjälpen vi får varför vill det sej inte liksom?

   Det som hjälper mej att kämpa är ju alla runt omkring mej, min älskade familj som stöttar i vått och torrt, min älskade Oscar som är stadigare och starkare än en tusenårig ek, och ni mina goa kära vänner.
Sen finns det ett par tankar och känslor som oxå får mej att vilja kämpa hårt även tårar och sorg tar över ibland.. och dessa tankar är..

Hur skulle det kännas att få hålla i ett litet knytte som är bara vår? Hur kommer hon eller han se ut, kommer den att bli lik Oosa, få hans vackra mun och fina ögon, kommer den att ha rakt eller lockigt hår, hur känns det att få ha denna lilla mellan oss i vår säng, hur känns det att få klä på han eller henne kläder som vi valt ut, hur känns det att få lukta på denna lilla när man vill, hur är det att få hålla i och mysa med när man vill..
Hur känns det att få vara mamma och pappa.. Hur känns det att få ringa till Min Mamma och Pappa och Systrar och säga: Hej..Ni ska bli mormor, morfar och mostrar...

   Jaa jag kan göra listan lång..önskar bara att det skall bli verklighet en dag.

Nu fick jag lätta mitt hjärta lite...

Sen vill jag säga att: Mamma du är min änglamamma och jag Älskar dej! Pappa, Jenny, Josefine jag älskar Er oxå mer än vad ord någonsin kan säga.

Det var nog allt för ikväll...

Puss o kram till Er alla

Ps. Ursäkta om ordföljd och allt sånt blir lite baklänges men ni förstår innebörden iallafall;) Ds.

   Jag kan göra listan lång  

Nyår 2011 hos Familjen Hartman!

Vi firade nyår hos Tuss och Henke o självklart lille Jack tillsammans med Julia, Richard och deras två små kottar!
   Vi kom runt 17 tiden ca! Vi började att laga mat tillsammans. Smördegsinbakad fläskfilé, hasselbackspotatis, sås och sallad! Cheesecake till efterrätt, höll på att glömma bort förrätten oxå som var toast skagen!

   Det var ljuvlig mat,,härligt sällskap, babbel och bus med barnen såklart! Tiden svischade iväg och efter lite rakettittande ute på gården så begav jag mej hem.. Jag skulle ju jobba 8-20 på nyårsdagen!

Som sagt en fantastisk om än lite kort kväll! Tack ska ni ha..det gjorde vi bra;)


                                          


Puss o Kram!!

Middagsmys hos Emmy, Jonas o lille Ville;)

Blev för ett par dagar sen hembjudna till goa vännerna Emmy, Jonas och deras lilla prins Ville;)
Maten smakade ljuvligt, sällskapet underbart o stora delar av kvällen tillbringades med att spela Wii!! Skratt o babbel var det ott om kan jag säga!

   Kan säga en annan sak oxå,,,gissa vem som var bäst på nästan alla spel? Fast jag vill nog påstå nybörjartur!! Hhihihii..JAG! Tror inte jag var så poppis hos Oosa den kvällen!!!

               

Tack för en jättehärlig kväll som snart måste göras om!

Puss o Kram

Nästan ikapp!

Nu är jag .. kära läsare nästan ikapp med nutid! Bara nyår kvar;)
Håll ut!;)
Men hoppas att ni njutit av bilderna! Önskar dock att ni lämanr lite avtryck efter er så ja vet att ni finns här! Älskar ju när ni skriver till mej;)

Puss o kram

Julafton Hos Oss med Älskade Mamma, Ingvar o Mommo 2011!

Min kära Mamma, Mommo och Ingvar kom ner till oss i Växjö för att fira jul med oss! Så kul! Kändes härligt att få ordna o fixa allting o dom bara fick sätta sej till bords!

   Mycket och väldigt god mat hade vi ordnat måste jag säga och det tyckte våra gäster med! Hhiihii!!

Vi mysade massor, jag fixade mammas naglar, o så fin hon blev ska ni tro! Ingvar hjälpte mej att göra vår ugn som ny! Både Ingvar o Mommo fick prova på ett varsitt paraffinbad oxå o det gillade dom! Vi tittade på lite filmer på kvällarna, knallade lite på stan o gjorde ett par fynd!
Jaa va säger man..mys på toppnivå!:9

O även här säger vi Tack så mycket för fina julklappar!

                         


Puss o Kram o älskar!


Lillejul i Lammelt me Johansson Hassanov Frennbergfamiljen;)

Lillejulsfirande skedde i Lammhult i år helgen innan julafton!
Vi saknade dock Stina med familj men,,vi hade såååå mysigt, som alltid!

Ivanka hade gjort superb mat, även där, som alltid! Oosa hade oxå varit duktig o fixat lite så du e me dutti Oosa;)

Mat, dricka, skoj o skratt, julklappsutdelning och spel..nya TP!

                                             

Tack ´för en underbar dag o kväll och morgon! Jättemysigt! Å tack för de fantastiska julklapparna oxå!!

Puss o Kram

Tur och retur till STHLM dec 2011!

Vi tog oss en svänga hem ti storstan!
 Mosters lilla Sessa fyllde ju nämligen 5 år! Fikade, pratade och skrattade o mös hos dom!
 Sen var vi mycket hemma hos pappa & Liv o mysade , barnvakt till prinsarna Edd o Marlon som vi tog iväg på ett litet äventyr till stora Ursvik hem till Tias och Millan o lilla Hugo!

En jättemysig helg som alltid kan man säga!

       


                                   





Puss o kram från oss!

ARKEN I PARKEN!

Vi var o såg The Arks sista konsert på hemmaplan på Tyrolen! Häftigt ställe,,visste inte ens att detta ställe fanns!

   Peter Wahlbäck hade scenen först! Han e cool faktiskt!
Sen brakade showen igång! O vilken show sen säger jag bara! Fyy faan påren svenska va bra dom var alltså! Helt sanslöst! Entertainers av största slag kan man lugnt säga!

Såå lycklig att vi gick Oosa!

Här får ni tyvärr bara se , ej höra, vad vi fick vara med om!!

                                                


En kväll sm gick i ett Lyckorus!!
Tack Oosa för att du tog iväg mej på detta! Bästa konserten me dom nånsin!!<3<3<3

Puss o Kram

Stinas 30års fest med 50,60-tals tema!

Vår goa vän Stina fyllde 30 år här i slutet av förra året och vi var bjudna på denna fest med 50 å 60-tals tema!
Alla var såå häftigt klädda o vackra!

Vilken fest det var! Det var så otroligt kul! Full fart, god dricka o drinkar o för att inte tala om maten! Muuuums!
Vi hade en tävling oxå,,ett quizz, som var så ruskigt proffsigt gjort av den manliga värden, Stinas sambo Jocke, med allt från 70 men mest 80-talet! Sjukt kul och mycket flashbacks!

Vi lämnade festen strax efter 02 tror jag!

Tack Stina o Jocke för en riktig Kaaanonfest!

Här får ni en massa härliga bilder :

                                                                                    


Tack för en underbart rolig fest!

Puss o Kram  



Här kommer fortsättningen på Usabesöket!!

Såja, då fortsätter vi där vi slutade i det näst sista inlägget!
Jag börjar med bilder så kommer det text efter!

Vassegåu;)

k                                                        


Det var fortsättning på Köpenhamn först som ni säkert kände igen! 
  En helt fantastiskt dag hade vi där! Solen lyste, blådte väl en del men vad gör väl det?!
Väl hemma i Växjö igen så gick vi på en av dom mest underbara restauranger jag har varit på! HEMMA HOS OSS heter den! Tapasrestaurang! Det var en smakupplevelse som var ljuvlig! Hela stället var såå mysigt o sen var det livemusik oxå! Två killar som ni ser på en av bilderna längst ner! Dom va sjuuukt duktiga kan jag säga! Så är det nåågon som är intresserad av livemusik till fest eller liknande så rekomenderar jag dom starkt! Jag har deras visitkort isåfall!

Japp.. det var detta det! Thank you my sweet Missy and Jackie for your visit! It was a lovely and indcredibly fun week i have to say. It was really qiuet and empty when ou left but hey... We´ll see eachother soon again! Love you guys!

Puss o kram 

Liten instickare idag 2012-02-05!

Idag var vi ute en liten sväng i det kalla och provade det nya objektivet! Åkte till slottsruinen, och det är inte ofta man har kunnat gå runt hela ruinen o få med den från alla håll;)

   Träffade på min vän Tess o hennes lilla Nike oxå!

                                             


Puss o Kram!

RSS 2.0