21 December På BB!

Den 20 December kom lilla "Jack" som ja tror att han skall heta, till världen! 2410g och 47 cm lång( eller kort) Min älskade Hanna och Henke är det som är stolta föräldrar till knyttet!
   Idag eller ikväll fick vi hälsa på honom! Åhhh så söt meeeen så liten! Tror inte jag sett nåt så litet och ändå var jag nästan 1 kilo mindre än denna lilla söta! Heeelt galet!
Ni ska få se lite bilder här! De första är från den 10 December så får ni se denna vackra lilla Mamma innan knyttet kom ut oxå!
Puss och än en gång välkommen till världen lilla vän!
Älskar Dej Hanna!
........................

PUSSAR I MASSOR!


Årliga tjej & killträffen 8 November i Sthlm!

Det är en liten tradition varje år att träffas uppe i Sthlm, Oosas gamla kompisar , killarna då,som träffas och hittar på nåt o vi tjejjer till respektive o några till träffas på vårt håll och myser! Denna gång var vi hemma hos Lälil(Linda) Jag , Jenny, Pysse, Josse , Lena och Therese och självklart så var ju lilla Wilmer med oss åxå!
   Innan jag eller vi möttes där så var jag hemma hos Pysse en stund i Bromma och busade me lilla Liv och åt lite mellanmål;)
Nåväl, hemma hos Lälil så gosa vi med Wilmer och hjälptes åt lite grann med maten, Lälil hade dock redan gjort det mesta! Vi åt, drack och mös! Babblade och skrattade som bara vi tjejjer kan! Vid 21 drog vi in til stan me tuben, och det var meningen att vi skulle gå på Golden men det var ca 2 timmars kö så vi sa F- - - that och knallade in på ett ställe som heter Ambassdör! Killarna och vi gick in för dom hade nu oxå anslutit sej till oss! Det var en riktigt kul kväll med mycket dans och pussande!! Hahahhah!!
Tack alla Ni som förgyllde denna kväll!
Dagen efter var man inte sååå pigg, men som tur var skulle vi åka tåg hem så bakis fick man vara! Vi avslutade denna helg med en fantastisk fisksoppa hemma hos Pappa och Liv! Jösses så gott det var!
Tack alla och Tack Pappa o Liv!!!
Puss och Love!!

............................................................................................................

Puss


22 November, Ove Vovve & Tonis besök;)

Vi fick besök av min goa Suzanne och hennes kille Toni denna helg! Det var så läääänge sedan vi sågs!! Underbart kul!
Dom var framme i Vxö vid 22 tiden! Vi hämtade dom vid stationen och svissa sen hem! Åt lite snacks o gott o drack vin;) Mysigt o bara en massa babbel;)
Dagen därpå, lördagen så turistade vi runt här i Vxö! Vi började med Teleborgs slott såklart! Sen Vattentornet! Därefter blev det mörkt så vi hann inte så mycke mer tyvärr...Väl hemma så vilade vi ett tag och sedan var det Tortilla Time!! Åt och njöt, babbla, drack och spelade spel!!! Galet mysig kväll kan man säga!
   Som sagt det var riktigt kul att få ha Er båda här hos oss! Nu får vi INTE låta det gå så länge mellan gångerna!!
Pussar o Kramar i 1000 till Er!! Bilder förljer som alltid!M;)

...............................................................

Tack än en gång! Puss och syns snart!

14 December 21,44...Fick vi ett tillskott i "Familjen"!!
En liten Elliott Carlstedt! Välkommen till världen lilla vän..
Hoppas att vi ses snart så man får pussa o kram dej, din storebror o mamma o pappa!!
PUSSAR I TUSEN!

Hohohooo,,,Vem??

Det är någon som lämant en trevlig kommentar till mej och som gett mej en utmärkelse och award men jag vet inte vem det är..Vill ju se jue!!! Hör av dej du osynlige!!
Pussar

18 December..

Lilla Livs stora 1 års-dag!!
Jaaa mååå hon leeeva ..jaa måå hon leeeva...!!
HIPP HIPP HURRA PÅ DIN ALLDELES FÖRSTA FÖDELSEDAG!!! PUSSAR TILL DEJ


SYNS SNART MITT LILLA LIV!!!

13 December Lucia..

Och min födelsedag!;)

Jag säger väl Grattis till mej själv då;) Hhihihihhi
Jag blev idag 33 ÅR UNG!
hAHHAHHA!!pUSSSSSS!
PS. Det kommer mer i helgen sedan!;)
Puss

12 December..

Jag har verkligen känt Dej i 30 år syster! Helt galet när man tänker efter. Önskar dock att jag kommer ihåg mer från när vi var små!
Lite minnen har jag ju såklart men inte från när du var allra minst! Men du var snäll, gullig och kunde alltid pyssla med något och vara stilla i timtal..ett jäkla temprament, som när stolen flög in i din dörr tillexempel, arg som ett bi, men sen from som ett lamm när du kom upp och sa förlåt..hhhahah!! Så söt! Vi var alltid ute , i alla väder och lekte både i Drågsved och hemma i Öringe! Minns när du lärde dej att cykla! D va roligt!
Genom åren har i kommit varann nära och gjort mycket tillsammans både på gott och ont;)
Jaa jag kan ju hålla på för alltid men då skulle alla läsare tröttna o jag skulle ha kramp i fingrarna!!
Vad jag vill säga är att jag ÄLSKAR dej otroligt mycket och Tack för att du finns i mitt liv, GRATTIS och välkommen till Gammeltackornas klubb;)


Pussar och Kramar min kära!
PS. Återkommer med mer blogg snart, förmodligen i helgen;)

Men Hurra för min syster!!! Med ett skål och fanfar!

Pusssssss

Mosters o Morbrors Sessa fyller...

2 år idag!!!!!!!!
jaaa måå hon leeeva ,,jaaa mååå honn leeeeeva jaaa måå hon leeeva uti hundrade ååååååååååååår
Ett fyrfaldigt leve för vår prinsessa Tåva ..hon leve hipp hiippppp hurraaaaaaaa..hurraaaaa..hurraaaaaaaaaa....hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
PUSSAR OCH ÄLSKAR DEJ SESSAN!!
Syns nästa helg vår tjej!!!

Mormors 83-års dag 1November!!

Trot eller ej!!! Jag är tillbaks, det har varit mycket runt omkring i mitt liv o lusten har inte heller funnits men nu så ska jag göra ett ärligt försök för jag saknar det lite och saknar att få läsa era kommentarer!!,)

   Då kör vi! Vi, jag och Oscar åkte upp till Enköping på Fredags eftermiddagen! Allt gick bra och vi var framme vid 23 tror jag! Ett varmt välkomnande och lite prat tills kvällen led mot bingetimmen;)
   Efter frukost och så så tog Oosa o jag bilen ner till stan för att ta en promenad och handla lite! Eftermiddag kom och en efter en droppade in hemma hos Mommo! Bobbo och Paulina, Jenny, Josse, Eddpedd, Tåva Johan, och slutligen Mamma o Ingvar! Vi lagade mat, drack lite vin, babblade om allt, åt mat, busade med dom små liven, skrattade och njöt av en härlig familjekväll och underbar födelsedagsfirande av Mommo!!På kvällen tog vi även en sväng ner till kyrkogården för att njuta av det vackra och hälsa på min lilla Morfar;) Fantastiskt vackert var d kan man säga!
Det var en fantastiskt helg som gick alldeeles för snabbt som vanligt! Men TACK MOMMO och alla NI andra som gjorde denna dag och kväll så mysig! På vägen hem till Växjö fick vi me oss 2 fripassagerare som stannade hela veckan..Fisen och José!! Kul som fasen! Som vanligt så förljer en lååååååång bildserie;)
PUSS PÅ ER ALLA MINA!

...................................................................................................

RSS 2.0