Söndag den 24 Februari!

Då var det dax igen då! Men fortfarande inte del 3 på Mexico för det dök upp lite annat emellan;)
   Igår, lördag så jobbade jag fram till 13! Därefter hem..Grejjade lite för att sen möta upp min Älskade Annso på parkeringen! Hon kom körandes från Uddevalla minsann!! Såååå underbart att få se och träffa henne igen! Det blir ju lite länge mellan gångerna, men nu har vi sagt att detta skall ändras på;)
   Som sagt.. Välkommen min söta Vi babblade och mös i soffan och började även med lite alkoholhaltigt intag! Men man måste ju ha mat oxå kom vi på efter att båda satt och skakade i soffan av hunger,,,tog en liten blodsockerhöjare.. och pinnade sen iväg och handlade d som fattades till maten! Det blev riktigt mexikanskt! Gott som bara den! 
   Efter mycket om och men, o letande efter tillbehörigheterna till vattenpipan och ett besök till av lilla Mali så drog vi igång lite skön musik, satte oss i soffan o rökte o tramsade! Annso fick välja smak så det blev cocos! Malin haka ju på såklart för vem kan undvika nåt så gott??? Hahahha! Bruttor som kanske ska iväg nånstans tog sej en dusch! Fix och don för att bli vackrare togs fram,,detta fungerar dock bara på vissa;) Och då menar jag inte  den galna människan som syns i spegeln!! Hon med den galna färgen i sitt hår!! Så går det när man är mörkhårig och får ett infall att,,hmmm nu vill ja ha blont hår!! Fast jag tyckte det blev coolt ändå;) 

   3 Tjejjer, En herrkatt,  alkohol,  bra musik,  kan ju bara sluta på 1 sätt! Att man är på underbart festhumör;)
Så vi tog våra liv( handväskorna menar jag då!), Malin fixxade bil och körde ner oss till Grace (GREJS);) Där mötte vi upp Min lilla Gullfia, Henke , Oscar, Robban, Calle mfl! Sen var det igång med att svänga dom lurviga, och bara ha såå skoj! Pussar och mys och gott sällskap snålas det aldrigmed kan jag  tala om! Tack för en underbar kvällmina Goa!! Kvällen avslutades med att köpa pizza och kebabrulle på Napoli, hem och grisa o svulla i köket för att sen vid 04 dimpa ner i bingen som en flodhäst;) Hahhahah!!

   Idag har det inte varit lika piggt och snabbt i huvvet och kroppen kan ja be att få tala om...(åldern börjar ta ut sin rätt) Frulle vid 12,  godis och päs i soffan ,  pigga som få!Därefter Finlandskorvin me pärongröitin ti middag! Lite skönlir, med Guitarhero avslutades tidiga kvällen med i och med att min Annso hade en låååång bit att köra hem!! TACK för en underbar Lördag och Söndag min söta Vän;)

   That´s all folk!
PUSS OCH KRAM!


Lördag den 23 Februari!

Sitter på jobbet nu..klockan börjar närma sej halv 11! Det är väl ingen som vågar sej ut så här efter gårdagens storm! Har lite småtråkit måste jag säga...Men jag har ju att se fram emot iallafall för idag kommer min GOASTE vän Annso!! Jihooooooooo!! Åhhh dom spelar just en av mina gamla favoriter.. " Quien es,senorita..Whos that girl,,,lllalalal" Kommer ni ihåg den filmen ni som e födda så tidigt??;) Cool va hon/ är hon Madonna! Nu kommer en kund! Så detta fick bli allt!

Puss o Kram min käraste!!

Fredagen den 22 Feb!

Nu tror Ni att jag kommer med mer Mexico detaljer men det får vänta tills på söndag!!!
   Igår pratade jag me MIN VULGO! Och det var 685416 år sen vi hördes av, mest mitt fel men nu vet du gullet varför;)
Jag är så lycklig för snart kommer han... Fredrik, min FavvoVulgo.. hem till Växjö för att stanna ett par dagar, sen kommer han... hem i Juli för att gifta sej..och sen nästa år kommer han.. hem med sin Rúna för att stanna i Sverige!!!! Eller jaa,,Sverige o Sverige,,Göteborg, så det blir ju inte Växjö men det blir ju närmare iallafall!!!

   Puss på dej min Fredrik!

Del 2 av Mexico Playa del Carmen!

Hahhaha mmm bloggandet går i rykande fart ser du inte det Mitt troll??;)
Jag har varit magsjuk nu sen i lördags o har faktiskt inte orkat blogga, hoppas ni alla kan förlåta mej..! Men nu kör vi igen då! *Go Jessie Go Jessie*
   Vet inte riktigt var jag ska börja för det är ju så mycket och det finns så mycket att säga om underbara Mexico;) En sak är då säker,,Kan Ni så åååååååååååk!!!!


   Morgonpromenaderna blev det många av runt stan o stranden
Det var ju så otroligt skönt då runt 8 tiden,,ljummet och ingen trängsel och folk! Efter frukost och denna eviga förbaskade insmörjning och denna vy från balkongen så känner man nästan att,,vad mer behöver man i detta livet?? Ge mej ett bra svar på det den som kan!;)
   Bad som sagt i massor! På eftermiddagen så hittade vi upp till taket på vårt hotell med denna utsikt och en skön liten bar med en av de mest fantastiska bartenders, Javier (som även var lite av chef på hotellet) vi mött, en liten pool galet goda drinkar och en sak till som jag måste tillägga....Palmer som blommade! Detta hade jag INTE EN BLEKASTE aning om! Nån annan som visste detta? Det är ju skiiitcoolt på ren mexikanska;) Efter gottande on the roof, dusch och fix på rummet, och en av de godaste ölsorterna på balkongen så var det  dax att ta sina lurviga ut på 5 avenyn!
   Vi hittade ett ställe "The Tequila Barrell" som för övrigt var det sämsta vi varit på, sjukt dålig service, otrevlig personal och maten på en skala från 1-10 får en 2 i betyg, skrikigt och gapigt, men fantastiskt bra musik! Detta ställe förtjänade inte blixten från min kamera ens , förutom denna snubbe!! Hahhahha en riktig nostalgitripp för er som är med, gamla i gamet liksom..Tog den mest för min coola Pappas skull som är världens tuffaste hojjare,,Pappa du kommer att skratta ihjäl dej!! Checka in flätan..Vågade inte ta mer bilder , dom va ett helt gäng HD/ HA  och rätt onyktra så ja blev lite feg!! Hhihihi!! Men rätt skön snubbe va!;)
   Jaaa sen när klockan närmade sig 22 så kunde ingen av oss (vi är inte pensionärer) knappt hålla ögon öppna så,,det ledde ju till bingen! Så konstigt! Man vaknar hur tidigt som helst och som nåt magiskt när kl slår halv eller 10, john blund kastar in FJÖRTON kilo sand liksom!!  Men men!!!
Med detta slutar jag för en stund för nu är damen i fråga hungrig!!!

BESOS Y ABRAZOS!

14 Februari och Alla Hjärtans Dag!

Ville bara ge Er alla, mina goa, nära och kära en PUSS på denna dag!

Mot Mexico den 22 Januari! (Del 1)

Måste dela upp det så här för annars får jag sitta här i 5 dygn eller nåt i sträck o det orkas verligen inte;)

   Den 21 Januari vid 18 så begav vi oss med tåget mot Malmö till ett par vänner för att sova över för planet till Frankfurt gick så tidigt på tisdagmorgonen! ( Tack Lisan o Axbro;) )
    Den 22 Januari kl 03,50 var vi nere vid tåget som skulle ta oss till Köpenhamn! Kallt o mörkt! Okristlig tid dom sätter ett tåg på!!!!!!!!! *muttrar och fräser*
Väl i Köpenhamn var vi ju tvugna att fixxa frukost lite snabbt innan vissa blir förvandlade till monster (and you all know who becomes the monster without breakfast right!!)
 Så detta blev det.......så stort glas att det var tugnt att hålla... måste nog erkänna att croisantten ( eller hur det nu stavas ) var godast;)
Väl uppe i luften med dessa EARPLANES ( som skulle passa normala öron var så stora att jag fick skavsår ) funkade rätt så bra ändå även om jag hade galet ont, men trumhinnorna höll iallafall till Frankfurt

Fick se floden Rehn när vi flög;) Första och enda gången jag kommer att se den tror jag, för i Tyskland kommer jag aldrig att sätta min fot efter denna resa;)
 
Hade rätt svårt att sova under resans gång pga öronen, för man sitter bara o väntar på att : när ska det göra ont , när ska dom spricka.. Men aktiverade mej ganska flitigt med kameran, min nya tokbra bok: Lemmy Kilmister och lite soduko;) Kom ju in lite mat då och då med.. Faktiskt helt ok! Efterrätterna är dock inget att ha! Ok jaa ni som känner mej vet väl att lite sovande blev det;) Kan ju sova var som helst ja! Men en hel del gående på planet blev det med i och med att jag är så otroligt lång och verkligen når ner med fötterna i golvet (INTE) så domnar ju dom bort  nu som då *suckar* Men men det är smällar man får ta tydligen! Min älskade Mamma skulle sagt: Ja men du må vara liten , men naggande god;) Älskar dej Mamma;)

Japp,,det närmade sej ¨målet.. Så sjukt förväntansfull att jag när vi kom ner på marken, flygplatsen i Cancun slet ur dom förbannade propparna ur öronen som var sönderskavda! Trodde i det ögonblicket att jag skulle kunnat m ö r d a t nån på riktigt! (Kunde inte lyssna på musik eller röra mina öron på 3 dagar efter detta) *tycka synd*

   Väl framme på vårt underbara hotel ILLUSIÓN BOUTIQUE  drog av oss varma läskiga jeans, jympadojjer (om man inte har nåra jumppadojjor da) tog en dusch och begav oss ut på 5 avenyn för att få tag i något gott att äta och dricka;!)...... Kom faktiskt inte ihåg vad vi tog för mat men förrätten är ju äckligt god mexikansk salsa!! FAAABOLOUS! Strosade lite för att hålla oss vakna..mycket att se.. och plåta! (jag e nog värre än japanerna )

När klockan va 21,30 var det stört omöjligt att hålla sej vaken så vi traska upp och stendog kan jag säga!

   ´Klockan 05,00 slog hon upp sina ögonlock och var tooookpigg!! Väckte Oscar 1 timme senare, knallade ner o köpte lite dricka och tog sen en promenad! Därefter, hungrig som en varg, frukost på hotellet...vilket inte var någon höjdare men man blev iallafall mätt!! Hade hemskt kul me o sitta och lyssna på ett par amerikanska damer..hhahhah Japp sen kan ni ju gissa var Jessan var snabb att ta vägen,... hhahah! Mmmhmmm Playan! (E ju ett badmonster som en favvokarl en gång döpte mej till) Bad, sol och ännu mer gott att dricka! Ni kan tro att ja skulle blir trött på pina colada efter denna resa men ICKE SA JESSAN!!
   
    Med denna bild avslutar jag del 1 i Mexico;)

PUSS O KRAM MINA GOA!!
( Nue ni lite nöjda va, att slappkästin fått tummen ur!!)
  

Söndag den 10 Februari!

Det var en gång en slappröv som hette Jessica! Hon startade en blogg för ett tag sen som hon skulle vara så flitig med! Men vad hände? Joo hon fick hjärnsläpp o blev en slappröv;) Hhhahah! Men nu har hon fått nyladdade batterier i Mexiko i 2 veckor så nu så är  Mamasita tillbaka, pigg , vaken o välmående! Sen fick hon lite skäll av en viss herre vid namn Magnus som sa att men herregud..det är ju över en månad sen du blogga..dålig stil!! Såok Magnus.. Nu ska jag köra stenhårt ok?!!;)
   Är ni redo?;9

Puss på Er

RSS 2.0