Here we go!!! Försäljning av mina tomtar!

Nu så har jag ett litet urval av tomtar, har även tagit med annat med det är tomtar som gäller nu så här innan jul;)
Är ni intresserade av att köpa och beställa så säg bara till! Har ni önskemål om figur, sort, färg etc så bara skrik till så ska här bakas;)

Sätter in lite bilder!
Puss på Er alla!
Trevlig helg!

 Min systerdotter älskar Barbapappa;)

 Vi är halsbandstomtar!Har mer men kan ju inte lägga in allt;) Men som sagt..Hojta till om ni är intresserade!

30 Oktober-08

Ok...håll i Er!!!!
Så här såg det ut vid 15 ca...


Och nu kl17.30 ser det ut så här...Kul va!!:( Kallt och vått som bara den!

Puss på Er alla!

Kvällens tema..Hahhaha..= NYKTERT!

Jag har varit så dålig på att blogga nu förtiden men ikväll kom jag på ett roligt , dock lite skämsigt tema!! Hhahha! Tänkte roa er med lite bilder;)
PUSS OCH TREVLIG HELG!

...kommer ni ihåg hur vi skrattade mina änglar ti systrar???)..........................................


21 Oktober!

Ville bara tala om att jag lever! Låg hemma förra veckan o nu har ja mycke o dona me o ingen lust att sitta vid datorn..Men Stanna kvar för jag kommer snart jag lovar Er!!
Pussar och Kramar i massor till Er alla mina nära och kära!!

PUSS O KRAM!

Enköping 2-5 Oktober!!

Jag brassade upp till Sthlm på Torsdamorronen! 6 o en halvtimme på en bussjäkel men va gör man inte för att få det billigare?;)
   Va uppe vid halv 3! Åkte hem till Tyresö för att där senare på eftermiddan överraska Fisen o Lillgrabben!;) Fick ett varmt mottagande o kramar o pussar!
Vi busade o lekte och åt köttbullar o spaghetti! Sku egentligen bli fiskbullar men slapp d;) Hhhihihi
   Senare drog ja till Solna till Bark! Kul o ses igen;) Tack för en kul kväll;)
På fredagen så fixxade ja i ordning mej o sen kom Edd o Joss vid 11! Vid 12 så åkte vi och Pappi först in till Söder där vi lämpa av Pappa i En UUUUUNDERBAR butik där Liv Jobbade! www.magicmemories.se! Kolla där! Sen fick vi ta pappis bil till Mormor och Enköping där jag skulle stanna hela helgen!
   Vi åkte ner till stan allihop inkluive Mommo för att äta på en grekisk restaurang! Inte så överdrivet gott men vi va hungriga som vargar så,,,kvittade!
   På kvällen åkte Fisen o Edd hem! Mommo o ja tittade på Tv o bara myste!
På lördagen så åt vi go frukost o sen så knallade vi ner på stan! Gick först och hälsade på Morfar! Sen var det gluttande i butiker! Hittade ett par sååååååå snygga baggyjeans som det stod Jessan på o fast ja kanske inte riktigt har pengar så tog ja dom för byxor e behövligt i  min gabberob;) Handlade sen lite mat o gick hem!! En underbar promenad och dag!
På kvällen lagade jag mat och Mamma o Ingvar kom me och åt med oss! Vi hade en mysig kväll som 17! Skratt , musik o mys!
På söndagen var det dax att åka hem i pissvädret! Mamma o Ingvar körde ner mej till stationen! Hade helst velat stanna i en vecka men,,,Man får inte alltid som man villl!
TACK MORMOR, MAMMA O INGVAR FÖR EN UNDERBAR HELG! ÄLSKAR!!!;)
PUSSSS O KRAM!

.............................................................................................

JULTOMTAR!

jag ska snart dra igång med mina tomtar och lägga ut för försäljning om ni är intresserade! Har bara lite mycke nu som ni kanske märkt!
PUSS PÅ ER ALLA

Sthlm och dop för lilla Josef 20 Sep!

Vi brassade efter massor med kämpande med en släpvagn, som inte passade , upp till Sthlm! Tog första stoppet hos Bruschann, Jovan å Tåvan! Var framme runt 23! Packade in massor med grejjor i bilen! Sovrumsmöblemang för att vara exxakt! Har nämligen köpt säng mm av dom! Åkte sen och sa Häj Häj ti Lillfisen! Därefter hem till Pappilallo o Liv för att kasta oss i bingen!
   På lördagen åkte vi in till Östermalm, till Familjen Frennberg, för att möta upp alla! Faasen man har verkligen glömt bort vilka jäääkla bilköer det kan vara i Sthlm! Puuhhh! O förstå då att jag sitter o ruttnar när det är 5 bilar i kö här!! Hhahahha!
   I o med köer så roade jag mej med fotning såklart! Va annars!
Japp vi hann säga Häj Häj till familjen och sen brassade vi till Högalidskyrkan där dopet skulle hållas för lillkillen!
Det gick riktigt bra i kyrkan! En skön Prelle faktiskt,  samma som var när Lydia döptes!! Han var väl lite småtjurig när vattnet skulle på huvvet, men annars såååå mysig! Det var ett par jättehärliga timmar med massor med god fika och bus med vår älskade lilla trollunge Lydia! Mysigt att få träffa alla igen! 
   På lördags kvällen var jag bara hemma eller nää nu ljuger ja! Jag va hemma hos Bruschann o åt o mysade! Pappi var me oxå! Åkte hem relativt tidigt i ochj med att jag skulle upp och in till Östermalm igen för att åka till Vxä i en RACERBETTA med Ragnar och Ivanka! Sov lite som vanligt lögn i helveteatt hålla sej vaken! Sen stannade vi och åt , Ragnar bjöd på lunch! Jättegott!! Tack för att jag fick åka med er hem;)
   PUSS TILL ER ALLA, TACK,  OCH SYNS SNART IGEN!!

...................................................................................................................................................

3:gången da;)

Titta va jag hittade min lilla söta o minsta Jenny Frennberg!!! Du e sååå söt!!
Puss ti dej från mej!


1 Okt igen 2008

Jag vet att jag varit slö men jag lovar att komma tibaks snart ok!! Har varit lite mycke i denna lilla dams huvud bara!

Puss på er mina nära o kära och tack för ni är så underbara med alla era kommentarer!!

1 Oktober 2008!

Idag vill jag Höja Glaset och säga skål o GRATTIS till min goaaaaa söööta underbara vän Annso som fyller år!!!
Puss på dej gumman o hoppas du haft en bra dag!Hahhahah va vi kan va!!;)
Puss på de gommon miin!

RSS 2.0