28 Januari!

Jag har varit otroligt slö me bloggen nu,,,men håll ut mina kära!!
kommer snart!!

Pussar & Kramar till Er

21 Jan och LYCKLIG mitt i all sjukdom;)

Min FAVORITSERIE HAR BÖRJAT IGEEEEEEEEEEN!!!


Som jag har väntat!
And the favourite as always,,,SHANE!
You Rock and Rule!!;)Nu är det dax för lite mat i magen!
Jag tror att jag är den enda i hela världen som blir tjock o går upp i vikt när ja e sjuk! Finns inte nån jag känner som har aptit! Spelar ingen roll hur sjuk jag e!! Konstigt!
PUSS PUSS

19 Januari 2009

Jag tror inte att någon kan förstå hur lycklig jag är nu ikväll o hur gott jag kommer att sova...!
Jag har nämligen lyckats tvätta håret idag för första gången på 1 vecka! OBSERVERA att jag tvättar mitt varje dag! Om jag drog håret åt ena sidan så låg det så,,då förstår ni ju! Utan att få en enda droppe vatten i mina sjuka öron!! Jihoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!
Puss O Kram till Er alla

Söndag 18 Jan..

TACK ALLA NI FÖR ATT NI TÄNKER PÅ MEJ!!! TROR JAG BLIR FRISK BARA AV ERA TANKAR!
PUSSAR I TUSEN TUSEN!!!

Lördag...17 januari

Jag e så gaaalet trött på att vara så här sjuk!
Helt slut!
Var på akuten igår o fick pencillin, pga mina öron! Denna doltor blev chockad när hon såg mitt öra,,blödde massor o hörselgången var helt trasig men trumhinnan var hel??!! Dom brukar alltid spricka annars! Som sagt..Det var bara ena örat, tills jag kom hem och nästan hela denna natt oxå bara gråtit och gråtit av denna smärta! Kommer inte nånsin ihåg att jag haft så ont vid öroninflammtion förr..!
Jag är helt döv nästan på båda så Oscar håller nog på att bli galen på mej för han får säga alt 10 gånger! Kan inte se nåt på tv utan text:(
Har legat sen i Tisdags med nästan 40 graders feber, spytt, jätteont i halsen, hosta och tokförkyld! O nu slutligen öronen,,så nu ska d väl vara färdigt snart?

PUSS O ÄLSKAR ER MIN FAMILJ OCH NÄRA!

Tisdag 13 Januari 09!

Jag sitter på Videum nu, i växeln och tar emot en massa samtal från ledsna och sura kunder till Länstrafiken idag;)
   Det var just en sak som slog mej, i all min galna jäkla värk igår så glömde jag bort att hurra o göra fint för JOVAN! Det kommer i efterskott Jovan ja lovar;)
Puss puss

6 Januari 2009!

Idag skulle jag vilja att vi höjjer glasen med nåt gott i och sjunger för Per som idag fyller 45 år!
"...MED EN ENKEL TULIPAN, UTPÅ BEMÄRKELSEDAN´, JA HA DEN ÄRAN JA HA DEN ÄRAN OCH GRATULERAR...."
hipp hipp hurraaaaaaaaaa,,,för Per idag!Puss o Kram!!

5 Januari 2009 Trettondagsafton!

Jag klev upp vid 8,30, gjorde mej i ordning och stack sen iväg o jobba till 12! Vid hemkomst väntade en kille som va myyyycke sugen på attt åka skridskor, så vi packade våra grejjer och drog ner till sjön vid Ryttartorpet! Bytte om och körde iväg! Vilken underbar dag! 8 minusgrader och strålande sol! Tog oss en tur men faaasen va ont ja fick i fötterna! Har ju inte åkt på jag vet inte hur många år! Jösses! Och för att inte tala om konditionen..Vart faaaasen tog den vägen?? Hhhahahha!!
   Vid hemkomst så tog vi varm choklad o myste lite, sen åkte vi iväg o handlade mat inför kvällen! Vad det blir får ni se senare;)
Puss och njut av dom härliga bilderna!

.......................................

Till Dej Josefine...

May you always have an angel by your side flower Watching out for you in all the things you do flower Reminding you to keep believing in brighter days flower
Finding ways for your wishes and dreams to come true flower Giving you hope that is as certain as the sun flower
Giving you the strength of serenity as your guide flower
May you always have love and comfort and courage flower

And may you always have an angel by your side flower
Someone there to catch you if you fall flower Encouraging your dreams flower Inspiring your happiness flower
Holding your hand and helping you through it all flower In all of our days, our lives are always changing flower
Tears come along as well as smiles flower Along the roads you travel, may the miles be a thousand times more lovely than lonely
 flower May they give you gifts that never, ever end: someone wonderful to love and a dear friend in whom you can confide flower
May you have rainbows after every storm flower May you have hopes to keep you warm flower

And may you always have an angel by your side flower


Tänker på dej Fisen, finns här för dej!
En tanke och hopp till dej Emelie...


Söndag 4 Januari!

Måste bara sticka in med ett litet bloggande här fast det inte är i datumordning!
Idag var en underbar dag!! "Hej mitt vinterland..nu e ja här, åh vinter håll i dej..llalllalal* Den sången fanns i mitt huvud under hela vår promenad idag!
Puss på Er alla och GOD FORTSÄTTNING!

................................................
PUSS & KRAM

12-13 December och födelsedagar i Sthlm;)

 körde själv upp till Sthlm på fredagsmorgonen den 12 för Oosa skulle ha julfest med sitt nya jobb Oh i o med att han bara varit där 1 vecka så är d rätt viktigt att va me på såna saker! Och just denna dag eller ja det började dagen innan men , så var det massor med snö och ett rent helvete att se nåt o köra bil! Första gången som jag var rädd när jag körde! Helt sjukt och spände sej gjorde man så kramp i armar o överkropp kan jag tala om att jag vet vad det är! Sen i Norrköping sa det pang..snön borta och utbytt mot pissregn och vilket väder e bäst?? Pest eller kolera..!!! Tog mej nästan 6 timmar att komma upp! :(
   Väl framme så brassade vi, jag, Fisen , Jonas, Pppa o Liv hem till älskade syster Jenny som fyllde 30!!!! Mysigt som 17 hade vi! Fika, babbel, tjo och tjim! Underbar kväll Bruschann!
På lördan kom Oosa upp! Sen åkte vi hem till Syrran igen o firade lite! Denna gång var Mmamma , Ingvar och Mommo me oxå! Mysigt även denna dag! Vid 18 så åkte Fisen o jag ti Kyrkan i Tyresö för att se Pappas konsert CHRISTMAS CARROLS! Faster kom oxå! Dom var riktigt duktiga och det var mysigt att få se o höra! Ni e SÅÅÅ DUKTIGA PAPPI!!!
   Sen gick vi upp ti Josse en snabbis o grejja för att därefter åka in till stan för att möta upp Pysse, Linda och Roger o gå på GOLDEN HITS! Det var en uuuuuuunderbar kväll verkligen och vilket bra ställe! Älskade det! Blev lite tosigt sen vid hemgång runt 12! (jaaa ja e gammal!!!) Men men allt gick bra(tror jag)! Hem kom vi efter om och men men Jonas!
Somnade innan ja ens fått av mej kläderna tror jag!;)
   Söndagen var väl lite seg men inget som inte försvann;)Och som ett besök av  vår söta lilla Skitunge Jenny och lite manikyr inte kunde ändra på!


.......................................................................................................

TACK FÖR EN UNDERBAR HELG MINA NÄRA OCH ÄLSKADE!! HAR NJUTIT SOM DEN! OCH TACK FÖR ALLA PRESENTER, SMSGRATTISAR OCH TANKAR NI GETT MEJ ALLIHOP!!

2 Advent i Lammhult! 6/12 - 08

Vi tog oss en helg i Lammelt för Stina , Ronnie och barnen va hemma och hälsade på, plus att vi skulle på fotbollsfest, typ julfest i folkets hus i Lammhult oxå! Det börjades med fika och mys! Roger, Linda och barnen kom över oxå! Det var mysigt för det var länge sen vi sågs! Det var livat och skoj med barnen vill ja lova! 
   Sen på kvällen efter att ha gjort oss i ordning knallade vi upp ti Folkets Hus! Där var det fart och fläkt! Det bjöds på Glögg o pepparkaka! För min del mest pepparkaka för det var starkglögg o d va EJ gott! (barnet smög fram)
Sen var det mat i stora lass, lite tävlingar o dans mm! Paparazzidamen lyckades bara ta 1 foto under festen! Mycket dåligt!! Vi gick runt halv tolv på kvällen för då var en liten dam trött!!(vet att ja blivit gammal!!)
Sov rätt så gott! Upp på söndagen o åt frukost, sen var det pepparkaksbak med Lydia, Stina och Ivanka! Det var en succe! Tur att Stina hade gjort mycke deg för tror 1 tredjedel hamnade i Lydias mage, vilket kändes när det kom ut den "andra" vägen! HAHHHAHHA!! 
   Tack för en underbar helg Ivanka, Ragnar, Stina Ronnie Lydia Josef, Roger Linda Hannah och lilla Mathilda!
Pussar och kramar!

..............................................................................


PUSSAR O KRAMAR!!


29 November -08 Grabbfest på Slottsbrovägen!

De gamla goa grabbarna från Visma brukar ha sina träffar lite nu som då och denna lördag var en sån reunion;)
   Jag var hemma och var sjuk och gick på stark medicin så ingen dricka men ja e bra på att passa upp;) Klart att jag lämande dom ifred ibland men rätt kul att sitta me o lyssna på dom!
   Jaa som ni förstår gick kvällen ut på att festa , sjunga singstar, och guitarhero! Jag tänker nog inte uttala mej om hur det lät efter ett par groggar men det var förbaskat kul o se!! Hahhaha..Gänget bestod av Oscar, Robban, Calle, Jocke , Manne och Dan!
Ni e för härliga grabbar!! Självklart var papparazjezzie framme;)

.......................................

3 Januari 2009!!!

Jaa mina trogna läsare nu e hon tibaks igen!!! Har ni saknat mej? Jag har saknat detta lite men ännu mer saknat gnistan eller lusten att sitta vid datorn men d ska nog bli bättre!!
   Jag har lite att ta igen och som ni vet så måste jag göra allt i ordning, alltså efter datum;)
Puss o tack för att ni finns!!!

RSS 2.0