Lite mer Köpenhamn;)

Då kör vi lite till då! Har idag , Fredag den 31 Juli, skurat några köksskåp till och nu har jag precis gjort klart jordgubbssylten;)

    Då kör vi igång med mer bilder från Köpenhamn!

          denna bild tog jag för dej Bruschann;)                                                                   

Så där ja!! Det var denna resan d!! Det var en fantastiskt tur och  kan inte förstå att jag inte varit där förut! Men nu vet jag o är förälskad i det! Underbart var det kan jag tala om!!

Pussar o Kramar till mina nära o kära!

Köpenhamn :fortsättning!

Tycker de e lite mycke gnäll i mina kommentarer..;) säg istället  :åhh skynda dej Jessan vill ju veta va du har gjort!!,9
   Nåväl, som jag sa innan, förälskad är ett milt ord! Hit blir det definitivt oftare! Så nära men en annan stad! Coolt!
Japp, Oosa visade mej runt på Ströget lite, vi gluttade i affärer mm i denna hetta vi hade denna dag! Sen var det en liten tjej som började bli lite småtrurig för hon höll på att bli hungrig;) Oosa hittade en liten härlig bakgata där vi hittade en ursöt liten restaurang som hette Det Lille Apotek! I skuggan satte vi oss, tog en öl och inväntade maten! Som förövrigt var sååå god! Därefter tog vi taxi till Parken. Ni kanju gissa vilket Lämmeltåg det var!! Hhhahaha! Vi köpte oss en varsin snygg T-shirt o tog en öl och cider sen gick vi in! Ganska lång väntan, men va fasen gör man inte för sina kungar! Det var ju varmt, mycket folk att titta på o så!
   Depeche Mode ,  han med RÖSTEN : Dave Gahan, brassade igång! Vilken jääääkla konsert på ren danska kanske jag ska säga! Så läskigt bra! Den bästa konsert jag sett me dom faktiskt! GRYYYYMT! LÄCKERT , HETT O SÅÅÅ BRA!!!
   Dagen efter så träffade vi min goa släkting Mia, Maria Blompan och det var sååå kul för det var så länge sen!!! Vi knallade även denna dag på Ströget, sentog hon oss till en uuuunderbar restaurang som jag inte vet namnet på! OOOj vilken mat! Dom hade en ganske cool skylt precis när man kom in som jag har bild på sen!
Nu kör ja igång med några bilder, fortsättning förljer imon sen! Är så trött nu!

  Ni kommer väl ihåg att jag sa att vi lämnade ett regnit Växjö!                   

Så några iallafall nu har J.B öst in förton kilo sand i mina ögon!
Puss på Er och syns imon även att jag inte är Blixten alltid!

Köpenhamn 090630 : Depeche Mode på Parken!

Denna tisdag begav vi oss från ett TOOOOKREGNIT Växjö,med tåg,  till ett soligt och underbart Köpenhamn! Min första visit i Danmark och jag måste ju säga att jag föll pladask!! Helt kär i denna stad alltså!! Woow säger jag bara! Vi bodde på ett ganska tjaskigt hotell som hette Nebo! Men men, man ska bara sova där så spela rollen!
   Har haft besök hela kvällen så jag har inte hunnit, så mer berättande o bilderna kommer imon!!

Puss o kramar!

27 JuLI!

Hooohooo! Har ni tappat tron på mej nu? Hoppas inte det, jag lovar , odet är på hedersord att ni denna vecka skall få massor med kul att titta på! Har bara varit så fullt upp med jobb och mysbesök hemma så jag har inte haft tid!!

Pussar o Kramar så länge o ge inte upp!

11 Juli och Lördag!

Hej på Er allihopa!
Hoppas att ni mår bra allihopa och njuter av sommaren, även om det inte varit världens bästa väder! Jag ville bara mest säga hej och tala om att, HÄNG KVAR JAG KOMMER SNART TILLBAKA MED RYKANDE FÄRSKA INLÄGG! Hhihihih! Vet att ni oxå vet att jag inte alltid är världens snabbaste men, jag kan om jag vill;)
Ta hand om Er!

Pussar o Kramar i massor från mej och Oosa till Er

4 Juli!

Sitter på Bravida och jobbar en lördag som denna! Hoppas att Ni har det bra! Slutar vid 15 och sen vid 18 tiden skall vi iväg på inflyttningsfest hos en kompis! Så idag tror jag inte att det blir så mycket bloggande tyvärr!
   Men jag önskar Er alla en trevlig helg så länge!

Pussar o Kramar

En Mysdag, dygn, i Lammhult!

Vi åkte lördag till söndag till Lammhult för att bara komma iväg lite! Det var sååå härligt! Vi tog oss en promenad till Algunnen, satt där på bryggan i ett par timmar, drack en varsin öl o badade med fötterna, pratade om allt mellan himmel o jord, jättemysigt! När vi kom hem igen så grillade vi, och ordnade lite med Hermans grav, har dock lite kvar att göra, det ska vara lite fler stenar runt och en blomma skall planteras, men.. Sen var det ju speedway de närmaste timmarna samtidigt som vi glufsade i oss den underbara maten vi gjort;)
   Skönt med lite miljöombyte ibland även om det bara är 4 mil bort;)

                             

Tack för ett mysigt dygn Oosa! Puss Ti Dej!

Fortsättning Midsommar Halmstad;)

Japp då fortsätter vi med den underbara midsommarhelgen i stugan! Som ni ser så var det full fart, god mat, mys i all oändlighet!

          Tänkte bara tala om vilka som vann femkampen! Jag och Axbo!! The winners and best;)                                                                       

TACK JOEY, LISAN, AXBO, TISEN O GULLEGROVDA för att ni kom till oss, för all hjälp, all sällskap och underbart härliga helg!! Fantastiskt kul!!
Pussar o Kramar till Er från oss!!!

Midsommar Halmstad 2009!!

Vi firade Midsommar I stugan i Halmstad i år! Hade så sjukt underbart verkligen! Det var jag, Oosa, Axbo, Lisa, Tiasen , Lena och Joey!
   Jag behöver faktiskt inte skriva så mycket, har galet mycket bilder och dom säger allt som vanligt!
Puss på Er!

                                                         

Jag slutar här för ikväll,med alla lekar i vår femkamp vi hade som Oosa hade gjort ett kaaanonjobb me!! Resten kommer imon!!
Puss o Godnatt till Er alla!!!


Segrumpa!!!!;)

Hoppas att ni mår bra allihopa! Här är det bättre! Vet att jag varit lite seg me bloggen men häng kvar det kommer!
Pussar i tusen!

RSS 2.0