28 September!

Hej på Er alla! Idag sitter jag på Videum och jobbar;) Kul!!
Ville bara tala om att jag lever...Tacka för att ni läser och kommenterar så härligt jämt och till sist ville jag tala om att jag är tillbaka i eftermiddag kväll igen på båda mina bloggar!!
jezziesskattkista.blogg.se
Glöm inte att kolla där med!!

Pussar o Kramar Jessan

Tack...

Tack alla mina nära och kära för era grattis o pussar o kramar!!! Det är mysigt att få och så glad att Ni är glada med mej!! Det kommer att bli sååå fantastiskt roligt för det är verkligen ett drömjobb;)

Puss o Gonatt!

15 September!

Vill ni veta vem som är världens lyckligaste idag??
Ni kan inte gissa ens tror jag!!

Idag har jag fått reda på att jag fått JOBB PÅ PANDURO!! Jösses trodde ja skulle trilla baklänges!
Börjar nästa vecka och det blir typ 15 timmar i veckan fram till jul;)
Jihoooooooooooooooooooo!!!Puss o kram till Er alla från lyckliga mej!

12 September...

Denna förmiddag så åkte vi ner till Kristianstad för att hälsa på lilla Bosse! Vi hade mysigt väder och jag var vaken under hela resan (kors i taket till mej )
   Vi blev väl mottagna av Lena och hennes dotter Evelina! Själklart alla kissar oxå;)
Ja man blir ju toosig! Det är ju så mysigt med dessa små liv att man vet varken bak eller fram! Vi fikade och pratade massor och själklart en massa bus o gos med katterna! Alla är ju så gosiga och framförallt Kattmammam Alice!
Idag fick vi även förlja med och hälsa på Emil, pappan till Bosse!! Ja herrejösses VILKEN KARL O KATT!!! Vi som trodde att Herman var stor,,mmm juste!!! Wow! Bland det vackraste i kattväg vi sett!!!

   Nu dröjjer det inte länge innan vi har lilla Bosse hos oss!! Längtar så fasligt!! Ska bli underbart!

Puss och njut av bilderna!

                               

Är dom inte underbara allihop så säg!! O tänk att lilla Bosse ska bli vår;)
Jihoooooooooooooooooooooo!!!
Puss


Tårar...

Trillar ner för min kind och har gjort en stund, jag skulle kolla efter ett foto o så dök det upp ett foto på Vår lilla bebis..O så gick jag in på Hermans egen mapp, och har inte kunnat göra det sen han lufsade upp till himlen, men aj va ont det gör och vad jag saknar denna lilla kille.. Usch han var så mycket för oss..Bara känner nu att jag skulle göra vad som helst för att få känna när han kröp upp i famnen och bara goosade in sej hos mej, och få lite pussar av honom..Åhhh det är så jobbigt,man skjuter liksom bort sorgen för det är enklast, men det går visst inte alltid så bra..

Älskar och saknar dej min kille..
Pussar från din Mamma.

Önskar att jag visste hur du hade det i katthimlen..Men jag tror iallafall att du är lika älskad däruppe som du var här...

Kväll och Kräftkok den 21 Augusti!

På sena eftermiddagen så åkte Oscar jag och Matajas till Åknahult (åt Lammhultshållet till) och köpte levande kräftor! Sen styrde vi kosan ut till Fällorna för att koka dessa med Matajas och Chrille! Vi fick recept av mannen vi köpte kräftorna av på spadet om man säger! Läste igenom noga och körde sen igång! Jag var mest filmare o tittare för ja vågade inte ens röra dom där kräliga sakerna! For lite illa oxå när man stoppade ner dom i kokande vatten, nästan så jag väntade mej ett skrik från dom..Men men,det gick bra och vi hade riktigt mysigt, bytte av med lite friidrott under tiden;)
   Blev väl färdiga någon gång runt midnatt!
Tack för denna mysiga kväLL tAJAS OCH cHRILLE!!

       

Pussar!!

21 Augusti En eftermiddag i Härlöv;)

Charlotte, jag, Melvin och Miranda åkte en eftermiddag ut till Öjaby, hämtade pizza och sen ut till Härlöv till hennes föräldrar! Detta ställe tog nästan andan ur mej! Sååå otroligt vackert! O vilken trädgård sen!! Jöööösses!! Gröna fingrar är bara förnamnet! Det hade börjat skymma liite lite så det blev lite suddiga bilder en del men jag ska dela med mej lite av det vackra!
   Det var en mycket trevlig middag med massor av prat och skratt! Sen fick jag en liten tour inomhus oxå! Hjääälp så mysigt! Så vill jag bo! På riktigt!
Tack familjen Gylleswärd för en mysig eftermiddag;)

                                                     

Puss o Kram till Er!

16 Augusti och familjen åker hem..

Denna söndag var det hemgång ti Storstan för Fisen, Eddie o Mischa! Men vi tog oss en lektur innan det var dax att rulla!!!
Puss på Er mina älskade o kom snart tibaka!

                                                       

Puss

15 Augusti Speedway GP Målilla!

Fisen Eddie och Mischa var ju nere hos oss, jag avslutade med fredagen då vi var på High Chaparal! Nu fortsätter vi med lördagen och Speedway Grand Prix i Målilla!!
   Det var väl inte sådär hemskt roligt väder men det gick ändå för Speedway e ju så galet kul!!!
Det regnade men vi hade regnkläder o bra ändå;)

Jag tror att ni får en bättre bild  av hur kul det var genom att se bilderna!!


                                       

Det var en riktigt cool avslutning med fyrverkerier och så!!!
Detta blir det fler gånger och anar en liten kille som säkerligen vill förlja me igen!!
Puss o Tack till Er alla det var en kul kväll som fasen;)

8 September!

Vill bara ge min lilla Gullunge Jenny Frennberg en stor puss o kram för att hon va såå go idag! Fick mej att börja gråta här vid datorn idag, glada tårar alltså!!

   Tack söta unge;)Återkommer alldeles snart igen!

14 Augusti High Chaparal!

Denna fredags förmiddag så åkte jag, Oosa, Josefine, Mischa och Eddie, följt av Charlotte, Melvin & Miranda, till High Chaparal! Det var en underbar och varm dag! Kom en ganska kraftig regnskur mitt i allt men den höll på i 5 minuter sen var det över! Jag tror inte att jag behöver skriva så mycket mer än att vi hade en fantastiskt dag för bilderna talar för sej själva;)

                                                                                                                                                                     

Tack alla Ni för denna dag! Hlet underbart!!!

Pussar o Kramar


Karl-Oskar dagarna!

Vi hade ju på Karl-Oskar dagarna här i Växjö ett finbesök av MELODY CLUB! Oosa och jag cyklade ner till stan vid 21.00 på lördagkvällen! Väl framme på Stortorget så kunde vi gå ändä längst fram! Förstår ni att jag, lilla minikorta jag, kunde stå längst fram, se en heeeeeel konsert och inte få andnöd eller armbågar i huvvet eller nåt annat!! Sååå häftigt! Och hur grymma va dom inte sen då! Sjukt bra konsert faktiskt! När detta var slut så knallade vi igenom stan, tog oss en Langos och sen cyklade vi hem! Hur mysigt som helst!

 


 

Puss o Kram till Er alla!!RSS 2.0