27 April!Idag klockan 8 styrde Bosse o jag bilen mot sjukhuset! Bosse skulle "snipp snippas" idag! Väl inne hos veterinären så lyssnade hon på hjärta o kollade tänder mm o allt såg bra ut! Sen fick jag åka hem för operation var på g! 11.30 hämtade vi en groggy kille som ändå verkade må bra! Han hade charmat alla med sin stilighet o storlek och allt hade gått så bra! Vi ville även att dom skulle ta ett blodprov o kolla hans njurar för det sitter ju i lite rädsla från Herman sen han var sjuk men alla värden o allt var så bra!
   En riktigt stor o stark kille som dom trodde sku bli stor som ett lejon när han växt klart;)
7,3 kg väger han (inte undra på att man blir trött av att kånka på honom ihihihi)o inte nåt tjock utan bara stor;)
Han fick ligga inne på toan i ett par timmar i mörker o lugn! När vi kom hem kl 17 så kom en pigg o gosig kille o mötte oss! Gissa vem som var överlycklig när han blev serverad mat efter 1 dygn!
   Men han mår bra trots att hans mandom e borta;)
Pussar från oss 3!

Hhahhah..Medhjälpare!

Haft ganska mysigt me lillkillen här under kvällen som börjar bli otroligt sällskapssjuk och ska va me överallt!
Titta bara på detta;)Hhahah!!
Puss o Gonatt til Er alla!

Syster med Familj!

Vi fick i slutet av Mars besök av min älskade syster med familj! Riktigt skoj men som alltid för kort! Vi käkade på kvällen på restaurang Lanterna tillsammans med vännerna Jennie och Martin! Riktigt gott och mysigt! Fortsatte sedan hemma hos oss med godis, babbel o god dricka;)
   På lördagen var vi på Kosta Outlet o tittade lite, sen pyssel och mys hemma på Hovshaga! På söndagen åkte dom hem igen:( Alltid lika tråkigt men så underbart kul att dom kom!!
Tack älskade Ni för en härlig helg!Jag tror min lilla systerdotter har hittat sin karriär och rätta yrke??;) Hhhhhahah!
Pussar i tusen

Lydia 4 år (för ett tag sen;) )

Jag brassade hem ti Sthlm för att fira vår lilla Sessa, Lydia, som fyllde 4 år för ett tag sen! Det var sååå mysigt! Jag, Lotta, Jenny, Magnus, Annis och sen självklart lilla familjen Morén! Det var paketöppning, en massa gott att äta o dricka och prat o skoj!Tack o Pussar;)

Oosa 35 år!

Hade lite mys här hemma på en lördagkväll när Oosa fyllde 35 år;) Drack vin, åt lite gotte babbla, skrattade och spelade spel;)
Tack Ni goa som kom o firade lite med oss;) Hhihihi!
Pussar!


Nu ska hon köra på här;)

Vi ska göra en liten tillbakablick tror jag!
Hoppas att NI ALLA mår bra förresten och att Ni inte har gett upp hoppet om mej! Jag är en sån otrolig periodare så vissa gånger är ja borta från datorn i månader i sträck,,glömmer liksom bort,,! Men ja försöker och Ni gör mej ju så lycklig med alla kommentarer!!;)

Som sagt en tillbakablick på vad som varit!
Tänk att det sett ut så här men nu e vartenda liten smula borta o krokusar har blommat ut o nu är tulpaner på väg!


Måste ju säga att det är så här Vintern skall vara alltid;)

Pussar från mej!


RSS 2.0