Del 3 USA;)

Detta var första gången (utav ett antal gånger) som vi begav oss till beachen i  OCEAN CITY! Vilken strand! Har aldrig sett en så bred strand;) Med en riktig boardwalk som man bara ser i filmer ni vet! Det var såå skönt i vattnet men hade lite svårt att bada i och me att vågorna var humongous! Är så fruktansvärt rädd för stora höga vågor, och strömmarna var inte att leka med och jag flyger som en vante så jag höll mej med vatten till låren typ. Hit kom även Mike, en kompis till alla 3 karlarna! När det började kvällas så åkte vi till en karibisk restaurand vid namn CACTUS CAFÉ! Jisses så god mat dom hade kan ja tala om, äkta mexikanskt o grejjer o det vet ni ju vad vi tycker om detta....;) Jag drack för första gången i mitt liv en SANGRIA o de va hur smarrigt som helst!
   Sen blev det ännu mer kväller o vi styrde hemåt för att "operera" min stortå. Fick under dagen in en så stor sticka att det va inte klokt, gjorde så sjukt ont. Vet inte hur lång tid det tog men mist 40 minuter innan Ron hade fått ut den genom att skära bort lite hud o grejjer för den satt så gaaalet djupt. Usch va ont det gjorde.
    Dagen därpå så åkte vi tidigt till ett naturreservat vid namn ASSATEAGUE. En strand där bara ett visst antal kommer in per dag. Hur fint som helst! Innan vi kom in så köade vi och väl framme får man stanna vid en station för att tömma ur ungefär hälften av luften i däcken i o med att man kör i sand, annars så kommer du inte nånstans och fastnar du o måste ringa bärgningsbil vilket du måste göra så kostade d 500 dollar! Väl inne och väldigt molnigt så körde vi hur länge som helst o bara miltals med strand! Vi stannade tillslut o lekte med Ron´s lilla sötnos Bella, hon va riktigt tuff må ni tro i dessa vågor. Sen kom tookregnet! Vi stannade ett par timmar sen åkte vi dyngsura hem. De gluttade på fotboll ett tag sen åkte vi till ett shoppingmall. Jag införskaffade mej 2 par jättesnygga skor som ni ska få se sen;)
Japp det var dessa dagar! Bilder kommer snart , efter jag har haft min kund färdigt.
Puss o Kram så länge!


Åhhh!!!

Jag blir så glaaaad av alla era kommentarer mina älskade nära o kära;)



Så här glad minst sagt;)
Pussar

Bosse!!

Tänkte bara visa Er hur vårt lilla Monster har växt under sommaren! Ska försöka få lite bättre kort sen så ni får se för det är helt sanslöst!





Hahaha det är helt galet!
Puss Puss!

Bilder till del 2!

Här kommer bilder som tillhör del 2 av berättelsen!

                               

Pussar

2:a delen, mot Maryland, Salisbury!

Denna dag var det dags att lämna New Jersey och bege oss mot Salisbury där vi skulle bo resten av tiden, hos Ron! Vaknade tidigt såklart, sa hejdå till Scotts mamma Louise och tackade så mycket för oss! Vilken gästvänlighet att bara ta emot 3 okända personer så som dom gjorde!;)
   Allt packat o alla i bilen! Stannade efter 1 timme ca (då jag var lagom monster för att varit uppe så länge utan frulle) stannade på ett ställe o tog nån äcklig, drypande av fett toast! Usch va hemskt det är att äta så feta saker till frukost:( Men men var tvungen att få i sej nåt iallafall!
   Denna resa tog 4 o en halv timme ca! Varför det var stress hem var såklart för att det var fotboll på tv! Men det var en mysig resa, mycket att se o massor me mysigt babbel! Tänk att jag sov inte 1 sekund!! De ni!!! Väl framme så tittade killarna på fotboll o ja låg i hängmattan o läste! På kvällen åkte vi in till OCEAN CITY! Då var det dags för killarna själva att spela match!

   Dagen därpå var det halvdant väder så vi tittade på en av dom roligaste filmer ja nånsin sett HANGOVER! Se den om ni inte gjort detta!!!
Denna eftermiddag åkte vi o storhandla mat! Hhahah vilken affär! Allt e verkligen större i detta land, till o med kundvagnarna! Kunde fått plats en hel familj i den !!! Hem o packade upp allt o gjorde oss sen i ordning för att gå ut o festa på ett ställle som hette SEACRETS!
   Jag trodde att jag varit på det häftigaste stället nånsin i Mexico, COCO BONGO, men va fel jag hade! Detta var nog det coolaste jag sett! Hela stället , sjukt stora va under bar himmel och man gick omkring i den mjukaste sand man kan tänka sej! Man kunde sitta ute i havet o dricka o äta, såå häftigt! Liveband hela kvällarna! Här drack jag mitt livs första PAIN IN THE ASS with an extra SHOOTER! Brainfreeze var bara förnamnet kan ja säga!! Hhahhaah! En av våra kompisar, Mike, kände de bandet som sku spela denna kväll, ett Reggaeband vid namn INNA SENSE! Han som sjöng har spelat med Bob Marley himself! Coolt va! Dom va så sjukt grymma o jag var i himlen hela kvällen o natten med ett leende ut till hårfästet! 3 såna drinkar jag berättade om o sen var man väldigt bra i gasen !!Hhhahahh! Jag kan faktiskt inte i ord beskriva denna kväll mer än att det var d bästa jag upplevt inom denna kategori nånsin!!
I nästa inlägg får ni lite bilder!;)
Puss o Kram!


Nu så!!

Nu har jag städat en toalett till så nu kommer det lite bilder till min berättelse oxå;) VAR GODA;)

                                                                         

Tar Oosas bilder oxå;)

             

Puss o Kram från första delen;)

5 Juli och resan mot New York!

Klockan ringde vid 06, hur trött som helst men vad gör väl de när man har ett äventyr framför sej;)
  Pappa körde oss till Arlanda där vi mötte upp VÄRLDENSBÄSTAKASON oxå! Flyget gick 10,40! Det var en jobbig resa, hade otroligt ont i öronen, men vi roade oss ändå med babbel, mat och filmer! Resan tog 8 timmar och väl framme slog 40 graders värme emot oss och en mycket glad Ron!!! Vi begav oss till New Jersey där vi skulle bo i 2 nätter hos en kompis till Ron som heter Scott och hans mamma Louise!
   Vi körde runt en hel del o tittade, åt mat mm! Drack en drink denna kväll som hette BLUE COCONUT MARGARITA! Jisses och oh my god va gott;) Denna dag eller kväll bestod av babbel o slappa. När 23 timmen att ha varit vaken i ett sträck var vi fortfarande inte trötta men vi tvingade oss tillslut i o med att vi skulle upp tidigt dagen efter!
   Morgonen därpå vaknade ja kl 05 hur piss som helst men hungrig som en varg! Vi gjorde oss i ordning och åkte sen till IHOP!! åHHH VIKKEN FRULLE! Strawberrybananapancakes med Pecanbutter cyrup! Hhahah väldigt smal frukost!
Sen tog vi o styrde bilen mot N.Y!
Vi parkerade i HOBOKEN o tog därifrån , ja ja måste säga, världens sunkigaste tunnelbana, usch! Ovarmt så in i h-vete! Men såååå spännande! Vi knallade runt överallt! Började med att åka upp i EMPIRE STATE BUILDING! Vilken utsikt mina vänner! Har aaaaaaaaldrig sett på maken! Så jäkla coolt! Sen knallade vi runt lite här o var! CHINATOWN, LITTLE ITALY mm! (Japp Fisen det luktade väldigt illa i Chinatown!) Vet ni vem vi såg i Little Italy?? Miranda från Sex in the City! Det var lite häftigt men hon var ganska otrevlig så hon fick inte va me i min kamera!!
   Vi gick sen till en pub som hette THE RED LION! Ni kanske kan förstå varför vi gick dit?? Mmm Just d! FOTBOLL! Självklart mat oxå! O goa Corona!
   Vi gick sen till GROUND ZERO, som fortfarande är ett stort hål bara! Gick ner till HUDSON RIVER och fick se de som man bara ser på tv annanrs, skyline! Häftigt! Mer än detta hann vi inte med, men har ju desto mer att se fram emot;) Så mycket intryck och så som vi sett denna dag tar ett tag att smälta vill jag lova! Men en otroligt häftig stad!
   På vägen hem stannade vi och åt på ett ställe som hette HOULIHAN´S! Vilka helsikes portioner har aldrig sett på maken! Men gott! Tog en annan drink denna gång som hette BAHAMA MAMA! Jisses!! Gudomlig! Hhahhaahh! En minnesvärd dag kan man säga! Nu ska ni i nästa inlägg få se lite!
Puss o kRam Till Er Alla!!!

Första semesterdagarna i Sthlm!

Saknat mej??;) Hoppas Ni finns kvar! Jag har försökt men det går inte att stressa fram ett bloggande så ni får försöka ta mej som ja e;) Slappstjärt;)

   Dagarna innan den stora resan som skulle bära av till USA begav Oosa o ja oss ti Sthlm! Jättemysigt! Hittade på lite allt möjligt, men av de underbara dagarna spenderade vi på Fasters härliga land! Faster o Krille bjöd på massor me gott o mys! Jag Oosa Fisen Mischa Lullsa Mats Tristan Elliott Jenny Johan Tåva O Hjalmar! Allihop samlade! Det är sååå underbart när vi träffas allihop!
TACK allihop för en fantastisk dag!!

                                          

Pussar o Kramar!


RSS 2.0