Min födelsedag!!

Jag hade lite firande för min 35 års dag i 2 dagar;) Lyx! Hade mysbesök och fick så fina presenter och vackra blombud!!
TACK alla ni som kom ihåg mej på min dag!

   Som ni alla vet som känner mej så älskar jag att fota! Så förstå min lycka när jag öppnade mitt paket på morgonen, när 3 karlar, Oosa, Tom , vår inneboende vi hade från Usa, och Bosse kommer in o sjunger och har med ssej frukost kl 7 på morgonen och öppnar mitt paket och finner en systemkamera!!! Jihoooooooooooooooooooooooooooooo!!

   Den gick / går väldigt varm denna dag och alla efter det! Det är mycket att lära kan jag tala om men det är sååå kul!

Se bara:

                                                 

Jaa ni förstår att jag har  roligt! Här nedan ser ni lite till hur det blev när vi målade om,,ska ta lite bilder nu när det är ljust ute så ska ni få se lite till! Ni ser även vår nya soffa och matta som vi beställde från Mio!Det är såå lyxigt! Blir som helt nytt allting med ommålat o nytt!;)


Pussar i tusen från mej!

Födelsedagar;)

Det har varit en del födelsedagar oxå inklusive ett nytt litet liv som har kommit, Moster har fått en ny liten prins vid namn Marlon! Han är sååååå söt!


Jag säger Hipp Hipp Hurraaaa till Oss alla;)Pussar ti oss!


Ärliga Träffen i Sthlm 2010!

Innan vi åkte upp denna helg så hade jag Mommo hos oss i nästan en vecka! Det var sååå underbart att få ha henne här, de enda som var tråkigt var att jag jobbade så mycket så jag kuinde ju inte vara hemma o mysa med henne så mycket!

   Vå hade ett par extra dagar som vi tog ledigt och åkte upp till Sthlm, men körde via Enköping för att droppa Mommo, därefter lämna lilla BosseBus hos sin farmor för att sen åka hem ti Pappi!

   Vi sku träffas alla goa vänner, vilket tillslut inte blev så många men vi hade det såå roligt o mysigt ändå! Vi tjejjer befann oss med barn i Aspudden hos Lina! Lagade mat, mös och drack lite gott!  Vi flaxade o for en hel del under dessa dagar! Var hos Tias o Millan i Solna, hos Vovetass o Toni inne i stan, hemma på mys hos Jompen o Gina, hos Pysse Karim o lilla Liv o så slutligen en eftermiddag med långbord och mys med släkten! Sååå underbart! Här kommer nu lite bilder till Er oxå!

                                         


Underbar helg och Tack för allt mys alla inblandade!!

Pussar Jessan  

Hjääälp..Var ska jag börja??

Nu hade jag tänkt att köra igång men vete katten var ja ska börja nånstans.. 

Vet att jag har varit dålig på att blogga, men det har varit upp o ner i humör och det har varit otroligt mycket att pyssla o dona med inför julen som jag hoppas att ni alla njutit av, sen har det varit myciket jobb oxå, vilket nu framöver inte ser så ljust ut men..jag hoppas och kämpar!

   Jag tror jag börjarmed vår lilla omgörning på nedervåningen! Den har målats om helt o hållet, o vi fick hjälp av våra goa Tias o Chrille så allt gick som en dans! TACK ska ni ha!

   Visar nu lite bilder så ni får se hur det ser ut! Allt är inte klart än, de ska upp med saker på väggar na än o så men..

               


Glömde ju tala om att vi hade en till medarbetare, Bosse! Hahah!
Ni må tro hur stor skillnad det blev o är här hemma,,!
Håll ut det kommer fler bilder sen!

Pussar Jessan

Hoppas att Ni finns kvar o väntar på mej;)

Nu så dröjjer det inte mycket längre förrän jag är tillbaks var så säkra o ni har massor att få se!
Ser ni nedan vad jag lärt mej!! HAHHAHAH! Att länka!
   
   Det är självaste Juldagen och alldeles strax skall Oosa o jag iväg på bio o se Nya Narnia!! Jihooooo!!
Sen som sagt är det tokproducering här på bloggen! Har hänt maassor me skoj!
Pussar och Kramar så länge och självklart en
GOD FORTSÄTTNING!

PUSSAR FRÅN MEJ!

Blev ju fel!!!!!

Jenny

Lär mej!

Jenny Nu har ja lärt mej!!!!;)

RSS 2.0