Mommos 85-års dagsfirande!

Vi firade ju älskade Mommos födelsedag oxå! Hela tjocka släkten kom. Kvällen innan hade jag o Mommo kämpat o bakat en marängtårta, druckit lite vin o myst. På självaste dagen så grejja vi o donade lite, sen åkte jag o hämtade Mamma o Ingvar, för att sen åka och köpa blommor.

   Underbart som vanligt att träffas, njutning till 1000! Lite litet dock, framförallt för barnen om blir lite lessna o bråkas o kivas lite, så jag tog med dom ut till lekparken o det var en succé och en av dom stoltaste mostrar som finns i världen som knallade iväg med 1 kotte i vardera hand!

Underbar dag och kväll, som avslutades med en utsökt middag och övernattning hos Mamma o Ingvar. Du kan du Mamma!

                                     

Ser ni vilka utsökta frisörer jag hade i typ en halvtimme;)
Underbar dag o kväll!
Pussar i massor!

Enköpingsmys Tors- Mån 2010!

Jag hade turen att få sällskap med mej upp till Sthlm- Enköping denna gång! Jag släppte av min mycket trevliga medresenär Margaretha i Hagsätra, hälsade sen på min Pappi på hans jobb och därefter mötte jag upp Bark, efter mycket felkörande i denna förb..... stad, men en pappa som är grym att guida trots att man e så nervös att tårar rinner o allt!!!
   Vi begav oss ti Solna och käkade Indiskt för första gången i mitt liv! DRA MEJ BAKLÄNGES va in i glödheta gott det var! INTE Sista gången jag äter det! Tack Bark för att du fick upp mina ögon!;)
  
   Sen var det Mommo-Mamma dax! Åhh som ja längtat! Älskar Enköping oxå! Har såna minnnen därifrån så ja trivs som fisken i vattnet där trots att det är litet!

Mycket mys blev det kan jag tala om! Jag tog med mej Mamma och Mommo för jag har så länge velat se Hallstahammar, där dom bodde när dom kom från Finland! Så nu tog vi oss äntligen dit! Underbar dag... Vi avslutade denna kväll sen med att gå ut och äta Thaibuffé i stan! Fantastiskt gott var det, åt som tokar jag, mamma , Ingvar o Mommo. Tack Ingvar och Mamma!

Japp här kommer lite bilder från Hallstahammar iallafall! Vi träffade en mycket förnäm och otroligt kelig herre på vår utflykt oxå...

                                         

Tack M+M för denna tour och mysiga berättelser och historier.. Riktigt spännande att få se allt med egna ögon.
Puss o Älskar!

Bröllop den 18 September!

Nu har ja fått arslet ur vagnen! Detta är det sista bröllopet vi var på i år, våra goa vänner Mathias och Chrille! Vigseln var i Öjaby kyrka, och festen ute på Evedal!
   Detta var oxå en dag och kväll o natt av lycka!! Vilken tillställning! Tror nog att varenda kotte va toknöjd efter detta!! Tack för att vi fick vara med när ni sa JA!!!
Pussar i Tusen!

                                                                 

Så roligt hade vi!! LYCKAD KVÄLL!
 

RSS 2.0