Bosses alldeles egna nya ställning;)

Igår var vi och köpte en ny klös o klätterställning till BosseBus!
    Grejjer är den att den var så sliten nu i o med att hans storebror har haft den oxå, o sen den bistra sanningen, stackars Bosse fick inte plats på den!! Hhahahah!

    Han låg o balanserade på magen med både fötter o tassar hängandes utanför!

Se här så lycklig!

 

Puss Puss

Bosse & Betty 26 Februari!

 Vi hade igår besök av go vänner Tias o Chrille o deras lilla Betty!
     Hon är så söt denna lilla lilla tjej, som ett yrväder, men gissa vem som va rädd?? Storkorven Bosse minsann! Men samtidigt nyfiken!
Men han va hemskt snäll även om han "skugg"boxades lite mot henne o fräste argt! Betty ville ju bara leka men Bosse va visst inte så sugen!
Tack goa Ni för en mysig kväll!Puss från Oss!

Mys på gården!

Idag när vi hade sku gå o slänga all 25 tusen kilo sorteringssopor så stötte vi på våra 3 tjejjor ute på gården, och grannen me såklart;) Dom är sååå härliga dessa 2 svarta små glada lurviga liv! Tänk Er att jag varit rädd för hundar, verkligen livrädd men tack vare Pysses fyrbenta "barn" o Sita som jag varit me sen hon var valp så har ja blivit tuff;)
   Oosa gick in o hämtade BosseBus me men han va ju bara livrädd o ville in!
             


Puss o Kram

Barnvakt;)

Oosa och jag var lite barnvakt till hundvalpen Betty här om kvällen! Jösses hon är alldeles bedårande , busig o söt alltså! Allt går i 359616 km i timmen!


           


Hon e så liten o varm, o så alldeles rosa mage!! hHihihihi!

Puss o Kram

Vårkänslor & Saknad...

Sitter här med all min värk o små tårar trillar nerför kinderna i takt med SURVIVORS låtar, (som får mej att längta efter min älskade vän Annso,som jag skickar all min kärlek o tankar till just nu) med solen lysandes utanför o massor med snö som smält, ja vårtecken helt enkelt, och en otrolig saknad efter mitt hjärtas ställe Kantlax och alla mina minnen därifrån! Skrattar o längtar o gråter samtidigt!;) Se bara..Detta är från sommaren -04:

                     

Pussar o kärlek!

5 Februari 2011

Igår kväll åkte vi över till go vännerna Tias o Chrille på kvällen för lite middag o mys o schlager såklart;)
   GO DANNY!!
Såå mysigt! Skratt o prat i mängder o även bus me deras nya familjemedlem Betty, en hundvalp som är helt bedårande;)
  Det var inte tänkt att det sku bli så sent men mitt i all diskussion så säger Chrille, herrrejäklar klockan är 03.00! Hjääälp! HAhahah men tiden bara flög iväg!
TACK för en underbar kväll!

                 
Pussar

STHLM 2011 & KREATIVAMÄSSAN!

Tog bussen upp till STHLM, sex o en halv timme upp, för att gå på Kreativamässan! Har bara spenderat tiden på hemmaplan! Så underbart att inte flaxxa runt jämt;9
   På fredagen så var jag i centrum o gluttade lite med Fisen och Marlon! Sen blev vi bjudna på underbar middag hemma hos LIV! Åhh vilken njutning!! Det va det bästa ja ätit på länge! Du kan du Liv!
   Därefter kom Jenny Johan Tåva o Hjalmar! Såå mysigt! Det var skratt o skoj hela kvällen;)
Sen på lördagen var det dax för mässan;) Jag Fisen Liv o Malle tog Ppappis bil o begav oss till Haninge eller vare Handen kom inte ihåg;) Väldigt liten mässa men ack så mysigt o roligt! Pengarna flöda o så gjorde även kreativiteten!
   Mötte även där upp Linda , min barndomskompis och hennes dotter Cassandra! Så galet kul!
Men det som var häftigast att se var att min syster med myror i brallan satt still o pysslade!! Helt underbart!
TACK alla för en underbar helg, o även lördagkvällen som blev fartfylld o avslutades på Energikällan o 90-talsfest!!
Pussar i tusen!

                                                       

Puss o Kärlek


X-tramamma och middag hos älskade familjen Hartman!

Det har varit mycket mys o prat som det ska vara senaste tiden , lite vinkvällar o middagar tillsammans med Tuss, Kenke o lilleJacksen;9
   Just denna dag var jag lite extramamma med Tuss åt Jacksen o lille Moltas och därefter på kvällen var det middag o mys;)
   Sånt här skulle vi ha varje dag!
En underbar dag o kväll med stoj o bus o lek och självklart god mat!
TACK ÄLSKADE NI!

                                                     

Pussar i 1000!!!!

Lyckligaste Mostern?;)

Igår (fredag) så vaknade jag runt 05 och hade sån sjuk mensvärk, kom verkligen från alla håll så jag bodde på toan, stannade tyvärr hemma från mitt underbara jobb, kan inte göra annat tyvärr.. Hela dagen, eller ja 3 dagar e helt förstörda av denna förbannade värk varje månad:( 
   På eftermiddagen så kom posten när jag låg o sov på soffan, vaknade av det men tänkte äh, orkar inte gå o titta, men sen kände ja att jooo, måste nog!
   Förstå min lycka när jag där hittar ett brev, och det står adresserat till Moster Jessa! Öppnar det och min lycka, och tårar är total!

Se bara..
Herregud va lycklig jag blev! Är hon inte sååå duktig min lilla Sessa??
   Stoltaste Mostern i Sverige sku jag säga! Har även en duktig Syson vet jag som då o då skicar lite teckningar o det vackraste julkortet förra året;)
Älskar Er mina små korvar!!


RSS 2.0