Dax igen!! Del 6 från Italien!

Nu e jag tillbaks igen! Det har varit mycket jobb och annat att pyssla och dona med inför jul och födelsedagar;)

   Jag gör som så att jag börjar med bilderna och tar skriveriet efteråt för at bilderna tar sån galen tid att få upp;)

Här kommer di...

                                               

Berättelsen kommer imon mina kära vänner. 
Puss o Kram

Del Fem på Torre Chianca!

Ännu en dag av äventyr!

   Efter en god frukost av kokt ägg, bröd , te o gott så begav vi oss till en strand som hette Torre Chianca! Svindlande små vägar, prat och skratt och 50 min senare ca så var vi framme! Vi stannade på ett annat ställe först men det var inte så mysig omgivning att ligga på tyckte vi så vi fortsatte till nästa strand! Det fanns många stränder att välja mellan men det blev denna!

Bra skit!! Hhihhih!

                        

Puss o gonatt från en som längtar tibaks:)


Del Fyra:)

På sena eftermiddagarna och början av kvällen så spenderade vi en del tid ute på balkongen, bara sög in intrycken från dagens äventyr, tog oss något gott att dricka, lite öl eller breezer, och tävlade sinsemellan i Solitaire! Hhahah! Underbart. Så här kunde det se ut...


     


Underbart verkligen! Bodde väldigt mysigt och bra med.

   Det var kul för dom som jobbade där på detta hotell hade aldrig haft några från Sverige överhuvudtaget! Dom var så imponerade o undrade lite försiktigt hur vi hade hamnat på denna sida av Italien.. Men tacka gudarna för att vi åkte hit! Riktigt paradis har vi hittat!

Puss på Er alla!

Del 3 av Italien;)

Det går otroligt segt att ladda upp bilder på denna söta men ack svåra dator men ja kämpar på för både min och er skull;)

   Den strand vi åkte till i del 2 hette Torre Mozza och blev snabbt en av favoriterna! Vi susade med vår söta lilla Panda genom små byar på landet . Resan sku ta ca 50 min. Otroligt kul att köra omkring så här för vi fick ju se så mycket! 

   På denna ljuvliga strand låg vi till kl 16 ca, packade sen in våra saker i bilen, men innan avfärd gick vi till en bar, Lord Nelson, och åt PATATINE FRITTE. Pommes frittes som smakade så gott och doppades i ketchup och majonnäs. Till detta dracks en Corona med lime i;) Nu behövde Oosa inte vara orolig över att ha ett monster i bilen hem;)

   Väl hemma njöt vi på vår balkong med go dricka och tävvling i solitaire! Slapp o mys. Senare blev det dusch och fix, för att därefter bege oss någonstans för att inta middag! Vi styrde bilen mot Porto Ceasareo och stannade på ett ställe som hetter Hotel Capannella där vi njöt av en underbar pizza!

Fantastisk dag som alltid på semester med Oosa!


                          


Puss från mej

  

Ok.. Nu ska vi se om det funkar..

Nu gör jag ett försök från Oosas bärbara dator, men jisses va svårt det är att jobba på en sådan dator,,är jag inte snabb på den vanliga stationära datorn så e det ingenting jämfört med hur lång tid det tar på denna!! 

   Har kopierat över alla foton hit för att se om jag nu kan ladda upp till delk två! Håll tummarna..


                   

Jesus vilken tid det tog att ladda upp dessa få bilder men det funkade ju iallafall jue;) Jihooo!

Så vassegoda. om ni finns kvar hos mej att njuta liitegrann..

Kramar från mej till Er!


Italien del. 2!!

Blixten slår till igen;)


Vi kör på del 2 från Italien!

Vi åker ju gärna omkring och upptäcker på egen hand, så varje dag var ett nytt äventyr! Vi packar våra väskor, och vår bäste vän Herr GPS, vilket var en fenomenal ide att ha med sej, och sen stack vi! 
   
   De vägar som vår kompis skickade ut oss på ibland sku inte ens kallas för gågator eller trottoar här hemma , hahhahah, men likförbenat så kom vi fram safe and sound varje gång!

Mycket av dessa bilder är fotade i bilen med fönstret nervevat så ni får ta det lite för vad det är;)

Italienarna eldar i dikena vid vägarna pga att bränna allt skräp men även för att förhindra rejäla bränder när det blir för torrt o varmt, men på väg till en strand en dag så var det totalstopp på motorvägen för att det var en sådan brand i dikena som gått lite för långt! En kvinnlig KARABINJÄR, som poliser men lite högre uppsatt med militär bakgrund, stod och dirigerade genom den tjocka röken, men tillslut så fick vi åka!

Här kommer lite bilder....

Går inte att ladda upp några bilder jue:( Jag provar om den stund igen!

RSS 2.0