Måndag igen rå;) 26 Mars!

Nu har jag varit dukti!! Just varit ute på en snabb o uppfriskande promenad, o hör och häpna, mitt fläsk har fått guppa lite me för jag har tillomed småsprungit lite!!

   Hurraaaa för mej!!



Puss o Kram

Glömde..




Igår va vi ju på bio och såg The Hunger Games! Jeeesus vilken bra film och så spännande! Fastern den va inte så läbbig, som skräckisar du vet så jag kunde se den;)
   Men var tvungen att säga till mej själv att nu måste ja andas! Ont i ryggen av att ha spänt mej kan jag säga att jag hade när vi kom ut från bion!

Se den!!

Puss o Kram

Mer bilder från 25 Mars!

Här kommer bilderna från mysbesöket hos Lene, Stoffe och Navy! Håll i Er för ni kommer att få se väääärldens största o coolaste hund!!



















E han inte sååå söt så säg!!!

Puss o Kram!

Bilder från söndagen 25 Mars.

Börjar med bilder från vår korta men mysiga promenad ute på Hissö!;)





















Mysigt va;)

Puss o Kram!

Söndagen 25 Mars 2012 Sommartid!!

Tjooflöjt!



Imorse låg vi isäng länge! Somnade om en liten stund efter 08. Åt frukost o de där vanliga man gör på morronen, sen dammsugade jag hela huset;) Inte ett dugg dammit! Bosses fel mest;) Men va gör väl d!!

   Sen efter lite tvätt o don så åkte vi ut en sväng ti Hissö o knallade lite! Helt fantastiskt!
Därefter tog vi vägen ut till Hovmantorp o träffade Lene, Stoffe och lille, eller JÄÄÄTTESTORE Navy! Så mysigt alltså o dom hade ett jättemysigt hus! Pratade massor, fotade Navy, åt våfflor och bara mös kan man säga!

TACK ska Ni ha båda två, eller förlåt Navy alla tre såklart för ett par härliga timmar!

   Bilder ska ni få se sen, eller imon blir det nog för nu ska Oosa och jag gå på bio förstår ni!
HUNGERGAMES!! 

Så Puss o Kram till er och hoppas att Er helg har varit mysig! 

24 Mars lördag och en underbar dag ute!

Hej mina vänner, nära och kära;)

Vaknade vid 08 som vanligt;) Låg kvar i sängen o lyssnade på när fåglarna utanför sjöng som 17! Hur mysigt som helst. Vi gick upp, åt frukost och fixade i ordning oss.
   Strax innan 11 var vi ute på Teleborg. IFK Lammhult Old Boys sku spela cup idag! Jag var såklart paprazzi i vanlig ordning!

   Stannade och tittade på två matcher, sen begav jag mej hemåt! Åt lite och sen har jag tittat på Step Up 3, dansfilm såklart, donat lite o så.

   Nu ska ja väl kanske pyssla lite eller nåt för Oosa kommer nog hem lite senare ikväll! Dom tog silvermedalj idag, så duktiga så, och nu sku dom ut o käka o ta ett par öl bara!

   Vad hittar ni på en lördag som denna?












Puss o kram till Er!!

Dagsfärska bilder 23 Mars 2012

Goddagens på Er!

Vilken underbar dag det är idag!! Gick upp strax efter 8 imorse, åt lite frukost och gluttade igenom tidningen! Pratat lite med Mommo och diskat som en galning!!

   Oosa skulle komma hem på lunchen så jag lagade mat till oss båda! Kyckling stekt i curry o vitlök, lagt i en form tillsammans med paprika, blandar ihop grädde, mango chutney, sambal oelek och curry o häll över , sen in i ugnen 20 min! Ris till! Såå gott!

   Därefter tog jag mej en promenad!























Idag är det verkligen vår!!!!

Puss o kram!

22 Mars o redan Torsdag 2012!!

Hej Hopp din gamla galosch(som Pippi sa va?)


Sitter här i soffan med ljus tända o väntar på Oosa så vi kan titta på Lyxfällan! Sen är det ju serietorsdag med både Revenge o The River idag me! Jihoooo!!

   Har varit vaken sen 08 imorse.. Det var så ljust i sovrummet att det gick minsann inte att somna om! Gick upp, åt lite frulle, donade lite och sen kom min goa kund som jag gjorde vackrare!

   Slängde i mej lite lunch och fick sen besök av min vän och hennes lilla dotter!! Sååå mysigt! Vi fikade lite på mina jääättekanelbullar jag bakade igår. Faktiskt blev dom jättegoda;) Inte så snygga och nästan som man sku tro att det var anabola insprutat i dom, hahahhah!!!
   Vi pratade, skrattade o mös!

Klockan 17 kom Oosa hem, och vi stack iväg direkt upp till Grand Samarkand, för att köpa ett par jeans ti Oosa!  Sååå snygg han var i sina nya! Lite ovanlig färg med! Snygg kille ja har;)

   Efter shoppingen så åt vi Thaibuffé! Guuud så ljuvligt det smakade! Kyckling med panengcurry, indisk curryräkor, nudlar, broccoli, vegetariska vårrullar och lite friterad kyckling! Jööösses va gott!!
Men nu sitter man här, som en rulltussbulle o päser i soffan o nästan mår lite prutt;)

   Men det går över, det var ett väääldigt bra avsnitt av Lyxfällan så det tog bort lite!!

Nu är det Revenge!

Puss på Er alla från mej!

21 Mars onsdag 2012

Hej hopp söta ni;)

   Hoppas Er dag har varit bra o att solen har skinit lika mycket på Er som på mej;)
Tog mej en promenix till jobbet idag! Träffade mina härliga arbetskamrater o var med på ett möte! Fick våfflor oxå o jösses va gott det är!

   Har pysslat lite, bakat bullar o tittat på lite serier under kvällen!

Nu ska jag hoppa i bingen! Är mucho cansado!!

Puss på er o Gonatt!

20 Mars 2012 och så mycket som tisdag!

Gokväll på Er alla!


Hur mår ni och hur har ni haft det! Jag har inte varit här på ett par dagar nu, har varit på lite dåligt och konstigt humör och jaa..då tappar man känslan ibland! Men nu e jag här hos er igen!

   Helgen som var, va lugn o skön! Lördagen va alldeles på tok för slö nästan! Lite pyssel o värk i armen.
Mat på lördagskvällen var fläskytterfilé, fylld med mozarella o basilika, och ugnsstekt! Gott!

   Söndagen gick i städningens tecken kan man säga o så roligt det var o fint blev det med!! Strök, vad som kändes som tusen gardiner o dukar, skurade toaletter o tvätta o plocka!
Nu är vardagsrummet alldeles vitt o tjusigt! Jaaa juste..jag sydde ju tre kuddfodral ti soffan oxå! Svarta! Tack syrran för din hjälp jag klarade d tillslut!!;) Blev så tjusit! Hade de tygerna hemma, men nu tänkte jag införskaffa mej ett tyg i lila med! Blir nog snyggt!
   Söndagsmiddagen blev en jääättegod Fiskgryta med vit fisk, lax, räkor, potatis o paprika, vin o grädde o massor med gott i!! Mumma!

   Måndagen, igår alltså va en riktig f***dag! Var på ARBETSFÖRNEDRINGEN som min pappa kallar dom! Vilka =(&(/&=/%&(/  som jobbar där alltså. På riktigt, varför finns dom??? Skulle önska att varenda kotte där fick komma ut i verkliga livet o prova på att bli arbetslös! Satt där i typ 2 timmar o detta sades i runda slängar:

Du måste aktivt söka jobb men du ska ju inte få nåt för då får du ju inte akassaersättning längre.
Du måste komma på varenda möte, det enda giltiga själet till frånvaro är om du jobbar. Jag berättade för henne att jag kommer så småningom befinna mej på sjukhus etc i o med provrörsbehandling i Malmö o resor dit mm. Ja men det spelar ingen roll sa hon kommer du inte så blir du avregistrerad o får inga pengar.
Du ska söka alla jobb
Om det bara låt säga finns jobb i Norrland o en tjänst där passar in på dej så måste du flytta annars får du inga pengar.
Bla bla blaa,, o detta sitter hon o säger med ett jättemysit smile. 

   Usch ja tål inte detta ställe! Var man inte under bordet helt innan så är man där och ytterligare några meter längre när man går därifrån. Fy fasen! Så nu har jag sprutat eld färdigt!

  Idag har jag tvättat lite, haft kunder, tittat på Twilight Saga part one!! Åhh jesus så spännande o så måste man vänta ända till november!! Suuuck! Jaa va har ja mer gjort? Inte så mycket faktiskt! Pysslat lite o så bara.

   Så exklusivt som köttbullar o spaghetti blev det idag!
Nu tänkte jag titta på ett avsnitt av Unforgettable!

Puss mina kära o goa!


Fredag 16 Mars 2012

Gokväll mina kära!

   Hoppas ni haft en skön fredag! Jag hade ärenden ner ti arbetsförmedlingen för att ordna en massa saker och papper, men kom inte iväg pga, ursäkta, rännskita! Hjääälp. Tänk om jag hade suttit på bussen o så hade det skett en olycka!  Nä jag kunde inte ta mej nånstans.. Jag donade lite här hemma, gick ut lite o krattade bort lite löv i rabatterna för att få känna på solen en stund! Jaa,,sen har jag gjort nåt kul som ni får se på den andra bloggen, jezziesbling.bloggo.nu, som ni kan köpa;)
  
   Tittat på lite serier, pysslat med en liten present som skall skickas!

Vid strax innan 17 kom Oosa hem, vi gjorde oss lite vackra för att sen bege oss till restaurangen Hemma Hos Oss, tillsammans med Ivanka o Ragnar, för att fira Oosa lite i efterskott!

   Det var ikväll Italiensk Afton med vinprovning! Italiensk buffé, som passade oss som hand i handsken! Vi har ju blivit Italienare på riktigt Oosa o jag;) Maten smakade gott, peston var bortom ord gudomlig! Allt var gott, kanske lite mer salt. Jag åt till o med bönsallad som smakade jättegott!
Tiramisu var inte riktigt min grej kan jag säga..men en mycket trevlig o mysig kväll!
   Tack min älskling!

BosseBus önskar Er alla en mysig helg;)














Puss o kram


Helgen som var.....

Min änglaTuss och jag begav oss i fredags vid lunchtid upp till STHLM! I födelsedagspresent fick jag av henne att gå på.... DIRTY DANCING på Chinateatern! 
   Väl uppe på kvällskvisten så begav vi oss hem till kära fastern o Krille för dom var så goa och lät oss bo där!!! Sååå mysigt. Vi pratade och fixade oss o så, sen körde min Pappi in oss! Det sku bli sååå roligt!

   Tror inte ni kan förstå hur bra det var! Varenda hårstrå på vår kropp hade ståfräs!! Vilken kväll alltså! Fantastiskt kan jag tala om<3 Tack Tuss!

   Kvällen avslutades på Mäckan, hahah!! Pappi hämtade oss. Hem ti Fastern, pratade lite, gjorde oss sängklara, somnade o snarkade i kapp;)

   På lördagmorgonen så åt vi frukost med F&K och kurrelin LLlouuu! Mysigt att få träffa henne me det var så länge sen<3 Dom begav sej sen till landet och Tuss o jag gjorde i ordning oss för att träffa hennes vän S och S:bror A! Tog oss in till Skanstull, gick först på ALKO;) o köpte oss lite gott, sen knallade vi runt både här och där på söder men stannade tillslut på ett cafe som hette String!  Trevligt! Fikade, åt o pratade och hade en mycket trevlig stund. Sen knallade vi runt i lite olika butiker därikring. Vid 16 begav vi oss mot Tyresö igen, stannade i centrum o mötte upp Josefine o miniprinsen Marlon! Mös lite och sen hem!

   Satte oss en liten stund i soffan o vilade lite innan vi började med maten. Sen kom Josse, vi gjorde oss i ordning, tog sen bilen och begav oss mot Finneboda till LillKarlsson där även Jenny väntade på oss. Vi sku ju ha lite Melloparty! LillKarlsson hade mysat till det med masor me ljus, gott att smaska på till rödvinet etc!

   En fantastisk kväll med så mycket skratt att tårar spruta, mage axlar o nacke värkte av allt skratt! Jisses, det var sjukt länge sen vi skrattade o hade så roligt! Jesus!! Det var som det var förr! Underbart kan jag säga!<3<3<3<3

   Åkte därifrån runt 02, körde hem Jenny och sen hem ti Tyresö! Tror vi kom isäng efter kl 04!

   Söndagen, efter 4 timmars sömn, åt Tuss o jag, fixade oss, packade och begav oss sen till Pingstkyrkan där Pappi skulle sjunga me gospelkören! Mycket trevligt men ajjjj så känsligt det blev där ett tag, herrejösses d gick inte att sluta gråta. Sången dom sjöng var så fantastiskt bra, tankar flög runt, tårarna  bara forsade, tittade på Tuss o samma sak för henne, tittar på Pappi o han gråter me så att han knappt kan sjunga, vet inte riktigt varför men det bara b lev så. Men duktiga är dom kan jag tala om!

   Vid strax innan 13 kom vi iväg, den långa vägen mot Växjö igen! Hade en riktigt mysig resa hem med massor med prat o mys;)

Tack älskade Tuss! Tack mina systrar o Lillkarlsson! Tack Faster o K! Tack Pappi!
En helg att minnas kan jag tala om!!<3<3<3


                           

Puss o Kram o Gonatt<3






Onsdag 14 Mars 2012!

Hej på Er mina goa!

   Har ni haft en bra onsdag? Det har jag, eller jaa, både och!
Varit en del tårar av maktlöshet och irritation imorse... Blir så jävla på ren svenska, förbannad på hur det funkar, eller inte funkar i samhället och framförallt inom kommunen! Ett gäng efterblivna pundhuvven kan man säga!

   Kortfattat ligger det till så här.. Jag är på väg, eller ja är väl i stort sett utlasad, har jobbat så länge man får utan utbildning. Har sökt en hel del utbildningar för vill ju bli undersköterska med inriktning mot psykiatri.
   Har inte platsat på någon av utbildningarna pga jag har gymnasieutbildning! Som dom så fint uttrycker det, jag är inte prioriterad! Dom satsar bara på såna som inte har nån utbildning alls...

   Sökte då en distansutbildning hos SVOK (svensk vård och kompetensutveckling) som kändes så himla bra! Denna utbildning skulle man ansöka till via sin hemkommun. Gjorde detta.

   Igår fick jag ett brev där det stod, vi har inget avtal med denna samordnare du sökt till så det går inte. Du får söka nåon annan av våra utbildningar! Men för fasen, jag får ju inte gå någon av dom! Ringde o pratade med arbete och välfärd, kommunen alltså o dom sa att nää, det går inte men du kan ringa till vägledningen i kommunen så kan dom hjälpa dej!
   Ringde dit idag, o denne, faktiskt trevlige man, sa att nää du tyvärr har dom sina regler inom kommunen så du kan inte söka någon av deras utbildningar för dom satsar på såna som inte har nåt alls. Jag talade om att jag blir lasad o får jag utbildning så får ja jobba medans o efter utbildning, men nu får ja inget utan måste stämpla o får inte jobba nånstans inom kommunen..Nä sa han d e konstigt men deras regler är så! Paragrafryttare så det fan viner i taket! Tårar och uppgivenhet är bara förnamnet.
   
   Nu har jag sökt en utbildning som landstinget har på 2 år, distans. Men ....den börjar inte förrän i slutet på Augusti...Om jag nu kommer in. Jaa d känns lite hopplöst kan jag säga, vad ska jag kunna få in pengar tills dess, inte lätt att hitta något jobb nu heller;( 

   Tycker allt e så sjukt. Fattar inte hur dessa människor som bestämmer allt tänker.. Eller tänker dom överhuvudtaget?? Tror inte det.

   Annars har jag fixxat o donat lite idag, städat i min pysselverkstad, skapat ett kak o bullfat som blev lite mysigt faktiskt, bakat två limpor, hämtat ut vår snusleverans i stan me Oosa, tittat på lite serie och ätit en underbar paj som Oscar lagat, Skaldjurspaj! Sååå gott!

   Nu är det väl snart bingen tror jag!

Puss o Kram till Er!

   

  


Måndag 12 Mars 2012

Hej Kära vänner!

Idag fyller min älskade Oosa år!

Ett hipp hipp hurraaaaa för min prins idaaa!
Hittade en finfin present till honom, en SMARTBOX-all världens mat. Så nu ska han få välja en restaurang i någon av våra stora städer där vi ska ät tillsammans!!

Trots att han e sjuk så tror jag att han haft en mysig födelsedag<3<3<3
Älskar dej min vän!











Puss o kram

9 Mars och fredag 2012!

Goddagens!!

   Hoppas ni sovit gott!
Ni kan aldrig tro vad jag ska berätta nu....
Jag har imorse varit hos tandläkaren igen, med Oosa! Förstår ni hur modig jag är??? Tack o Lov att Oosa e med annars så vet jag inte om jag hade varit så tuff..
  
   Vi pratade lite o jag satte mej i stolen..puhh, så nervös o rädd att jag blev nummer 2 nödig. O idag skulle han göra me den där vassa hackan eller skrapan.. Hjääälp va läskit det var, han fick återigen säga åt mej att andas, men jag klarade d..Gjorde inte så ont som jag kom ihåg eller trodde.
Sen putsade han tänderna. Och sen mina vänner och Pappi,, hör och häpna, jag har tagit beslutet att han ska få fixa min framtand! Ska få en porslinstand som e fin som dom andra tänderna o inte så gul!! 
   Men hjälp vad mycket pengar..4500 kr. Men i mitt hjärta och själ är det värt det!

   Är jag inte tuff o duktig så säg;) Jihooo va jag känner mej stolt!

Nu ska jag göra mej klar för snart kommer min Gullfia och hämtar mej!!
Stackars min lilla Oosa som får vara ensam:( O sjuk dessutom:( Tur att han har vår hårige lilla son!

Puss o Kram till Er!
Sviiiischhhh upp mot Storstan!
 

8 Mars och kväll, mitt i Lyxfällan!

Sitter o gluttar på Lyxfällan, alltid lika spännande o tokigt.. Ibland tycker man att man själv har riktigt dålig koll o köper saker när man kanske inte alltid ska men, en del av dessa människor är ju helt ute och cyklar! Man blir ju lite rädd nästan!

   Har haft en bra dag, trots att min lilla gubbe e sjuk:(
Stack iväg en sväng för att hitta en present till Oosa! Började på Toy´s r´Us, hittade lite smått till en av våra småkottar! Sen gick jag runt, runt och runt, för att hitta nåt ti Oosa men, åhhh hittade inget:(
   Näst sista butiken jag gick in i, i ett helt annat ärende så hittade jag DET!! Åh va glad jag blev! Har aldrig tänkt på detta innan, o det är ju en supergrej att ge bort!! Jihoooo!

   Sen har jag lagat lite mat, packat o tittat på serie. Nu börjar REVENGE!

Så gokväll o gonatt kära Ni!

Puss och Kram<3<3<3
 
   
  

8 Mars och Vår, eller Alla Kvinnors Dag 2012;)

Goddagens på Er!

   Hoppas att morgonen har varit bra! Jag har för en stund sen nagelkundat lite! Därefter har jag dammsugat, tvättat och gjort BosseBus låda, hängt tvätt och stöttat o hjälpt min lilla Oosa som har feber och är dålig:(

   Nu skall jag snart iväg och ordna ett par saker för jag har ju en Karl som fyller år på måndag! Sen ska jag vika lite tvätt, dona lite i köket och seeeen,,ska jag sätta mej med mitt pyssel! Jag skall förresten packa med för imon bär det av till Sthlm med min Gullfia<3 Vi ska nämligen gå o se Dirty Dancing på Chinateatern!!

   Man blir lite deprimerad när man tittar ut genom fönstret för det snöar:( Men visst, bakslag kommer det alltid och det är ju inget som stannar eller lägger sej men ändå!

Japp det var väl allt just nu tror jag!

Puss o kram till Er!

DRAGONKYCKLING RECEPT!

INGREDIENSER:

Kycklingfilé (3-4 st)
Salt och Peppar
2 dl vitt vin
3 dl kycklingbuljong
2 vitlöksklyftor
Torkad dragon (efter smak men jag tar en hel del)
Vispgrädde (beroende på hur mycket sås man vill ha, 2-3 dl)


TILLAGNING:

Strimla eller skär i större bitar, kycklingen. Lägg i stekgryta, salta och peppra. Häll på vin, kycklingbuljongen, vitlök pressad och dragon. Det skall täcka kycklingen, vätskan alltså.
Koka upp och sänk sedan värmen och låt puttra i 10-15 min så att köttet är genomkokt.

Ta upp kycklingen ur grytan och koka sedan vätskan i 12-15 min.
Slå sen på grädden , lite mer dragon, smaka av om mer salt el peppar behövs och lägg i kycklingen igen och puttra en liten stund till, typ 10 min.

Servera med ris och en sallad på rivna morötter, riven gurka och salladskål! Jag brukar hälla på olivolja med rosmarin i, vit balsam och Örtsalt Herbamare.

Hoppas att ni gillar det!

Puss o Kram

Onsdag 7 Mars på kvällskvisten!

Hej Kära Ni;)

   En tröttmorron som vanligt pga våra nattvanor och annat.. Svårt att komma upp i morse men jag hade ju min goa M på återbesök så det var bara att pallra sej!

   Frulle i magen och tänder borstat och till o med påklädd;) Ringde på dörrn o vi körde igång.
Sen har jag suttit vid smyckesverkstan o donat då jag idag fick min andra beställning levererad i brevlådan;)
Blir så gulliga så de jag gör;)

   Tvättat en massa kläder och slurpat i mej en banansmoothie! Sen har jag tittat på ONE TREE HILL. Åh herrejösses att man aldrig kan få vara utan tårar till denna serie! Men galet bra!

   Jaa,, sen har jag väl inte gjort så mycket mer, tagit hand om min lilla sjukling här på soffan som har feber;(
Lagat mat till oss, biffar med kokt potatis o brunsås. Tittat på ett sprillans nytt SPARTACUS, VENGENCE!

   Mmm så har min dag sett ut! Hur har ni haft det?

Puss o Kram

Tisdagkväll 6 Mars..

Gokväll på Er! Hoppas Er dag har varit bra!

   Jag har haft en mycket bra dag! Lycklig som bara den!
Har pysslat en del idag..Gjort ett jättefint kort med dikt till imorgon när Mammas Ingvar fyller 70 år! Sen fick jag en av mina leveranser idag som jag beställt till smyckesverkstan så jag började på att skapa! Roligt, men tråkit när armarna värker så galet!

   Sen på eftermiddagen hade jag en kund, förlängning blev det idag! Därefter så fick vi besök av herrarna M och C, självklart fyrbenta damen Betty oxå vilket Bosse är måttligt road av;) INTE!

   Jag slängde ihop en pastasås och bjöd på under kvällen och sen bakade jag Chokladmuffins med marsmallows i som vi avslutade kvällen med;)

   Nu har jag gjort fint i köket nästan klart iallafall men känner mej trött så damen ska nog hoppa i bingen o läsa min fantastiska men sorgliga o hemska bok!

Hoppas att Ni alla sover gott!

Recepten kommer imon Lene.. är lite för trött;)

Puss o Kram till Er alla!<3<3<3

Tisdag 6 Mars 2012

IDAG är det Världens LYCKLIGASTE DAG!!

Älskar dej Mamma!! <3<3<3

5 Mars och Måndag tidiga kväll!

Hoppas ni haft en bra Måndag i solen!

   Jag vaknade halv 11 idag, hur skönt som helst och hur slut som helst! Det är fasen inte lätt att vara en kvinna som förblöder flera gånger om i flera dagar, tar ju musten ur en alldeles!! Blir alltid värre efter IVF:N oxå har jag märkt!

   Frukost i magen och gos med Bosse, sen satte jag mej i skaparverkstan på övervåningen och gjorde lite armband! Blev coola faktiskt. Ni får se dom sen på jezziesbling.bloggo.nu . Inväntar en order från internet så jag kan fortsätta mitt skapande, hade slut på en del saker som behövs i processen;)

   Senare var det dax för lite lunch bestående av blåbär, mango, banan, honung och citronfil! En SMOOTHIE med andra ord!

   Därefter satte jag igång med bakande, surdegsbröd, 3 stycken, och just nu inne i ugn min älskade Honunslimpa! Har nu gluttat efter lite bull eller kakbak men har inte riktigt bestämt mej än vad det skall bli...;)
Oooj häng kvar, äggklockan ringde!

   Såja, nu hann jag till och med fota limpan med!

Sen har jag skurat toaletten härnere med så den blev så fin och det luktar såå gott;)

   Nu tänkte jag läsa ett par rader och sen måste jag ju laga mat såklart! Det skall bli underbar Dragonkyckling ikväll! Älskar den!

   Klockan 21 så kommer ju SMASH! Icke att missa!

Hörs lite senare för jag har en liten ide som jag hittade på blogg.se som jag hoppas att ni vill göra med mej!

Puss o kram så länge!!

Ps: på första bilden så håller jag i en sak som hjälpt mej att baka dessa riktigt goda surdegsbröd, det bara måste ni testa! DS.




















Söndag 4 Mars 2012!

Svårt att vakna imorse,,trött som 10 hela karlar. Oosa tittade på Vasaloppet och jag sov lite till. Klockan 10 upp, åt frukost och fixade mej. Vid 12 tiden begav vi oss till Östregård loppis Oosa och jag! Det var mycket folk, så det gick inte att komma fram överallt men, jag grabbade åt mej ett par fina saker! Gjorde av med hela 35 kr;)

   Därefter till Ragnar i Ivanka. Pratade en stund och beställde sen pizza alla fyra. Gott! Legat o läst massa skoj pysseltidningar medan Oosa håller på och installerar nåt ti tv:n åt Pappa Ragnar. 
  
   Sen bär det av hemåt. Egentlien skulle en massa behövas göra hemma men är fullkomligt slut känner jag..:(

Hur har Er helg varit??
Puss o Kram från mej





Lördag 3 Mars o mitt i andra chansen!

Gokväll nära och kära<3

Imorse när klockan ringde 06.40 så önskade jag den ut genom fönstret med en jäkla fart, men intefan rörde den sej ur fläcken utan låg där och skrek åt mej  att gåååååå uuuupppp!!
   Hade ju inget val. Sovit halvdåligt pga mensvärken. Men gjorde mej till människa och åt frukost och stack sen iväg till jobbet!

   Medecinrundan gick i ett svisch tack vare all bra musik på GOLD FM;) Sen har dagen gott ganska bra, vart en lugn lördag.
Eftermiddan gick oxå snabbt! Helt plötsligt var klockan Tack för idag jobbet! Oosa kom o hämtade mej snäll som han är!

Nu är det andra chansen vi gluttar på,,,och Top Cats gick vidare i första!

Nu kommer snyggingen Andreas Johnson! Har inte hört den innan så det kan ju bli kul!

Hoppas att ni alla har en bra kväll allihop!

Puss och kram från mej!

2 Mars och God Fredagkväll;)

Hoppas Ni mår bra!

   Jag mår väl sådär.. ingen feber idag! Halsen mindre ond men inte så mycket till röst till och från! På allt detta mensvärk så det fasen växer blommor i taket!

   Har idag gjort en hel del Påskkort, se på jezziesbling.bloggo.nu!
Det var riktigt kul och blev så sugen på att scrappa ordentligt så jag gjorde en till LayOut, fortsättning på årstiderna. Vinter och Vår är klara sen innan så jag gjorde nu Sommar, och har påbörjat Höst oxå! En liten dikt är med på varje , inklusive foton som jag tyckte passade till varje årstid!

   Sen kom Oosa hem från jobbet. Grejjade o donade lite, gjorde sej snygg helt enkelt! Jag körde ner honom till stan, Bishop, där han sku träffa grabbgänget från SPCS!

   Jag åkte till Ica, hyrde en film, som jag just tittat färdigt på. Underbar verkligen.. MIDNATT I PARIS! Blev ju inte alls sugen på att få se denna stad. Vilken inspiration man fylldes av, en längtan till vet inte riktigt vad men,,mysig som 17 iallafall!

   Nu ska ja ta mej en dusch och sen hoppa i bingen , får se om det går att sova pga värken, men lite sömn sku behövas för ska jobba 8-20 imon..

Så jag säger Godnatt och Sovgott kära Ni!
Vi ses imon!

Puss o Kram

Lite mer minnen...



Älskade Syster för många år sedan på ett av våra många upptåg;) Hade en del roliga fester och utekvällar ellerhur Jenny!!







Min minsta älskade syster på hennes stora dag..Studenten! Herrejösses va länge sen man själv tog studenten, nästan innan istiden;)








Detta var en av våra många underbara o galna helger i stugan i Halmstad! Tror att detta var en midsommar..Vi tre systrar visar upp våra akrobatiska konster! Hihihiii!








Josefine och jag hemma i Kantlax,,vet inte riktit vad vi gjorde men kul hade vi som alltid;) Kommer du ihåg Josse?








Hihiiii jaa ni,,,detta e riktit goa minnen från förr.. Min goa bästaste kusin o jag hemma i radhuset i Öringe, tror att detta var ett år under Vattenfestivalen, eller vad det Lalalouu? Vi har haft såå mycket skoj och roligt under många år, både tårar o skratt och hjärteproblem men mest skratt o glädje! Hhihiii bara ler när jag tänker tibaks!!<3









Ett år för länge sen på Gotland! Tror att vi här befann oss på torget i Visby..jag och Josefine;) Va liten du är Fisen!!









Älskade Änglar<3<3<3 Vi tre Alltid!

Puss och Gonatt mina goa!

Torsdag den 1 Mars 2012

Sitter här och muttrar och är minsann lite småsur, och utan röst, och sur i magen, för att jag TOTALMISSLYCKADES med ett av mina decoupage objekt;(

   Avskyr den där känslan när man tittar på något man gjort och bara tänker att: Hur kunde jag göra den så ful, och hur dålig är jag egentligen??!!

Åhhh! Då är det lika bra att gå därifrån och göra något annat annars blir kvällen förstörd!

   Hoppas att ni mår bra nära och kära!
Jag sov till halv 10 imorse, gick upp och åt frukost med Bosse, och bara var!
Vid 12 tiden kom Oosa hem och åt, jag lagade lite lax i ugn åt honom och jag fick även ett MysBesök av min vän Emmy och hennes lille Ville! Mysigt som bara den!!!

De stannade tills min kund kom vid kl 14.
Naglade en stund och därefter har jag inte gjort nåt! Frysit och varit ganska uttråkad.

Nu börjar snart Serietorsdag, men hinner göra lite innan dess!

Puss o Kram till Er från mej!

RSS 2.0