Tussans Möhippa 7 Augusti!

Nu var det dax för Tussans lilla överraskningshippa!
  
 Hon var helt inställd på att åka till Ölands Djurpark med sin familj o några till, Henke skulle vid 8,45 stanna vid Statoil Evedal för att tanka och ha ett hemskt sug efter en kopp kaffe som han skulle skicka in Hanna för att köpa o där skulle vi alla stå, slänga en bindel för ögonen på henne o sen sno henne;)

   Riktigt överraskad blev hon kan man säga. Hhahah! Hon fick oxå en kaffe för att komma över chocken o sen begav vi oss till Norr och Lillestadsskolan där det skulle köras Afrodans!
   Hemskt kul att se denna dans, kul som 17!
Därefter bar det av hem till Emma, där det skulle vara lunch och fotografering. Alla hade fått en varsin månad och skulle införskaffa sexiga underkläder eller så lättklätt som möjligt som skulle passa till den månaden! Tuss skulle sen fotas i dessa och denna almenacka som det skulle bli skulle sen ges till Henrik på bröllopet!

   Foto, dricka o babbel, självklart en massa skratt fyllde ett par timmar! Sen tog vi våra ben o knallade ner till stan till ett ställe som hette Designverkstan där vi skulle göra smycken i 2 timmar. Vi alla skulle göra en varsin berlock o sätta på ett armband till Tuss, sen fick vi göra vad vi ville i smyckes väg! Hemskt mysigt var det.

   Därefter bar det hem till Tussan. Där skulle en frisör komma o prova att fixa hennes bröllopsfrisyr, mer fotografering och 3 rätters middag. Sen var det meningen att det sku bli utgång men blev inte så för saker o ting drog ut så fasligt på tiden! Men detta var en underbar dag! Mycket skratt o babbel! Tyvärr blev jag ruskigt dålig så det tog ner mitt humör lite, o sista timmarna befann ja mej mest på toa tycker jag! Så det är jag lessen över en sån stor dag som denna. Men jag hade kul o vet med all säkerhet att Tussan hade kul och det är d som är viktigast!

   Här har ni lite bilder me, tog inte så många från fotograferingen i o med att det är lite censur;9, men så vacker hon va , ja är me såklart men ni förstår va ja menar! Hihihhi Men lite får ni se!

Puss o Tack Tuss! Älskar!

                                       

Tack igen för denna dag o för att jag fick vara med o dela den;)


Lalalou´s och Mats Bröllop!

Åkte med Faster o Krille mot Uppsala denna morgon hem till sötaste kusin! Där var det sminkning, fix, mys och don! Så härligt att få träffa alla!
  
   Vigeseln skulle äga rum i Danmarks Kyrka! Så otroligt fin kyrka och plats där denna låg! Vid kyrkan stod The Man to be Mats, och väntade som vi alla på Bruden! Sen tillslut kom denna vackra uppenbarelse;) Såå fin hon var! Jaa d va dom båda 2 såklart!
   Vigseln var så fin, o därefter en massa fototagning mm. Vi andra gick ner till Värdshuset eller Bygdegården , har glömt va de va! Där minglades det , dracks champagne o åts en massa ljuvliga små saker! Träffade en del gamla vänner från när ja va liten , det var rikti8igt kul!

Det var skål med brudpar, 3 rätters , en hel del tal oxh spex, därefter dans disco ja kalla d va man vill,, men dans o mingel! Jag kan summera kvällen o natten med: FANTASTISK DAG OCH KVÄLL! EN AV DE MEST MINNESVÄRDA DAGAR! Dans är bara förnamnet under denna kvällen;)
   Tror att alla håller med mej när jag säger så!!
Puss till Er Man & Hustru Ericsson
Tack Fastern o Krille och även TC o Martina för en trevlig hemfärd till Tyresö!!
Puss ti alla

                                       

Älskade Lalalouus möhippa!

Begav mej upp ti Sthlm för att överraska min goa kusin inför hennes möhippa! Jag kan säga att detta var en av dom roligaste dagar jag upplevt! Vi hade så sjuuuukt kul! Jag tror inte jag behöver skriva så mycket, bilderna talar rätt bta för sej själva!

   Jag kan bara säga att stadsuppdraget.se borde testas av fler uppe i sthlm! Är det nåt ni undrar så bara fråga på!

Till Min Lalalouu och resten av Er tjejjer som var me denna dag vill jag bara säga TACK!
Och PUSS förstås!!

                                                               

Än en gång.. Vilken dag o kväll;)


Ragnar 70 år!

Oosas pappa, Ragnar, fyllde 70 i somras!

 Detta firade vi allihop, Vi, Oosas systrar med familjer och Ivankas söner med familjer på Ramkvilla Värdshus! Det var helt fantastiskt där ute! Det ligger ljuvligt vackert nere vid sjön, maten var heeelt fantastisk o sällskapet var ju det som gjorde allt!

    Vi hade så otroligt kul! Höll på fram till 12 på kvällen , sen knallade vi alla till våra rum , för att på morgonen mötas upp o äta gemensam frukost! Det är såå underbart när vi träffas alla så här, det händer ju inte så ofta liksom!
Tack Ragnar o Ivanka o allihopa för ett underbart dygn!

                         

Pussar o Kramar i tusen

Midsommar 2010 med Moréns;)

Jag, Oosa, Stina, Ronnie, Lydia och Josef firade Midsommar här hemma på Hovshaga! Det var en härlig dag med sol hela dagen!

   Vi, allla utom Oosa åkte ner till Evedal, för barnens skull, i o med att dom har midsommarstång dans o sång där! Lydia och Josef fick springa av sej!
När vi kom hem var det lunchdax!! Såå gott var det!

Under resten av dagen var det bus o stoj o lek! På kvällen satt vi  "vuxna" ute o drack lite gott o pratade! Jättemysigt som alltid umgås me Er S + R! 
   Morgonen därpå tog jag me dessa 2 småkottar ut på en promenix! Lille Josef somna ganska snabbt men Lydia o jag hade så mysigt! Vi gick till 4H gården, där det finns massor med hästar o andra djur oxå.

Hoppas Ni kommer tillbaka snart igen allihop!

Puss från Oss!

                                                   

Tack o Puss


En liten kotte!

Nu har jag så galet mycket att blogga om att jag blir nästan svimfärdig!!;)
   Men jag tänker ta det i tur ordning!

Våra vänner Marcus och Lisa fick i April en liten Elias! Så mysigt! Var där och hälsade på ett tag efter lillen hade anlänt men har även haft dom här ett antal gånger efter det! Han växer kan man säga!! Sååå söt!

     

Puss på Er alla 3;)


Sista dagarna på semstern i Sthlm;)

Väl hemkomna från det förlovade landet , med lite jetlag o så, spenderade vi ett par dagar hemma i Sthlm!
Bodde hos Lotta Per Jenny o Magnus! Det är som vanligt lika mysigt att vara där.

 Vi var inne i stan me vår gullunge Jenny, vi var och åt på en fantastisk restaurang på Gärdet, Källhagen ojojojj vilket lyx det var och en så mysig kväll! TACK SÅ HEMSKT MYCKET till Er L & P!
Vi var på Långholmen med Stina Ronnie Lydia O Josef och badade, helt galet att man kan bada mitt inne i stan !!;)

 Sen var vi ännu en gång på Långholmen , men den gången o kvällen för att se på KENT! eN GRRYYYYM KONSERT! Träffade min Vovetass oxå!! Det var såå länge sen så det var riktigt kul! Vi gick o tog oss en varsin öl sen efter konserten! Så mysigt!

Hälsade såklart på min älskade familj me.. Fick träffa nya lilla stjärnskottet Hjalmar o Vår sessa Tåva me såklart o det är alltid såå mysigt.

Som vanligt vill man hinna me allting när man e där uppe men d går inte alltid:( Varför kan man inte dela på sej?

Nåväl här kommer lite foton me!
Puss puss!

                                             

Lite av det sista..

En av de sista kvällarna tillbringade vi på SEACRETS igen! Tyvärr spelade inte mitt favvoband INNASENCE men hade sååå galet kul! Säger det igen...Ett av de mest fantastiska ställen någonsin. 

   Detta har varit en så otroligt häftig resa alltså! Jag har fortfarande svårt att fatta att jag har faktiskt varit där på riktigt! Jag vill verkligen tillbaks o även till andra städer där för det finns verkligen allt o lite till. You name it o det finns!

Är jag inte helt galen nu så tror jag att jag fått med det mesta av denna otroliga resa!
Oosa o Tias hade vi det inte fantastiskt??;)

                           

På de sista bilderna här som Ossa o ja brassar i Mustang så möts vi upp alla på en underbar mexikansk restaurang som hette PLAZA TAPATIA! Dra mej baklänges va gott d va!

Jag ska checka läget men tror att jag som sagt fått me allt! Hoppas NI njutit lite av alla bilder iallafall;)
Pussar i tusen


USA & Fotbollslirande såklart!

Ron spelar ju i ett lag i Salisbury så självklart ville han ha med sej 2 proffs i ett par matcher oxå;)
Jag , som fotbollsfru, säger inte så mycket utan låter dom leka lite även om det är lite boring;) Men som ni ser på ett par bilder så roade jag mej med min kompis kameran iallafall! Matcherna spelades i Ocean City på kvällarna. Dom e faktiskt duktiga "mina" karlar oxå!

                           

Puss puss

Bilder till Washington DC!

                                                                           

Riktigt häftig och sjuuuukt varm dag!

Pusss

Washington DC

En torsdag styrde vi vår resa mot Washington DC. Det tog typ 2 o en halv timme dit. Stannde på vägen först på DENNY´S och åt frukost! Även denna dag blev det pancakes me massa gott o slisk på!
   Väl framme parkerade vi bilen o tog tunnelbanan till ARLINGTON STATION! Det var en av dom varmaste dagarna åter igen bara för att man brassar in till en stad! Det rann om en precis som att man stod i duschen. Tur att man inte luktar! Hhahahha! Vi styrde alltså vår resa mot ARLINGTON CEMETARY. Helt galet hur stort det var och tycker att det är mycket gravar på Skogskyrkogården hemma i Sthlm men jisses går inte ens att jämföra. Riktigt häftigt att se. Såg bl.a Kennedy´s grav, Den okände soldatens grav, platsen där Martin Luther King höll sitt  "I have a dream" tal, Lincoln´s monument, Koreakrigets monument mm.
Men det coolaste av allt var att vi såg PRESIDENT OBAMA komma i helikopter o stanna o gå ur vid VITA HUSET! Hur ofta händer nåt sånt??
   Washington DC är en väldigt vacker stad kan man lugnt säga. Nästan lite som Sthlm. Vi åt lite lunch o så o sen på kvällen var det dax för fotboll på RFK Stadium, ROBERT F KENNEDY MEMORIAL STADIUM.  D.C United mot Seattle Sounders. Kvällens höjdpunkt var ju att vi kanske sku få se o prata med Ljungberg men så hade jäkeln gått o blivit sjuk! Men men det gick väl lite an ändå. Men fotbollen e inte lika bra där som här hemma. Och inte lika häftigt som det var att se Real Madrid på S.T Bernabeu, men ändå! Kul för killarnas skull! Vi kom hem rätt sent på natten så vl hemma så sov vi ganska gott efter allt detta knallade på kyrkogården i 45 graders värme me.. Men återigen en underbar dag och otroligt mycket upplevelser som jag än idag inte fattar att jag faktiskt sett me mina egna ögon!

Bilder kommer i nästa inlägg!
Puss På ER


Vackert!

Allting därborta e verkligen större! Det är helt galet egentligen att det faktiskt kan vara så..Det är lite svårt att se hur pass stora fjärilarna va men stora va dom vill jag lova! Hann klicka dessa 2 när vi stannade vid en liten affär som gjorde sin egen glass o ost o grejjer! Såg även en typ nykläckt liten kalv oxå som var så söt!

 








Härligt va.. Puss


Härliga människor!

Vi träffade ett par kompisar till Ron vid namn Lisa och Andy och deras tre barn Wes, Jackson och Sadie. Vi blev inbjudna ett par gånger med öppna armar till deras underbara hus! Fantastiska människor;) Vi badade i deras pool, blev bjudna på massor med god mat o dricka o för att inte tala om jätteberget av BLUECRABS! Jisses så gott! Där kunde vi inte göra annat än njuta! Se bara för er själva...

                                                   

Puss Puss


OCEAN CITY!

Vi hängde som sagt en hel del i O.C o badade, åt o drack en hel del gott! Tänkte att ja slänger ut lite bilder från denna underbara beach. Lite läskigt med dessa jättevågor jämt men det gick ändå!

Hit vill jag tillbaks iallafall!

                 

Ser ni nästan att skräcken försvann ur ögonen för att det blev en liten våg på sista bilden;)

Puss på er!

Bilder till del 3;)

                                             

Vassegoda;)

RSS 2.0