Flygets dag 5 Maj 2012!

Jag , E, J och lille V, begav oss en fin men galet blåsig och kall dag ut till Växjö Flygplats för att delta i Flygets Dag! Kul faktiskt, men synd att det var så sjukt kallt att vi kunde inte stanna såå länge! Men av det vi såg var cooly! Se bara..:Puss o Kram

Halmstad med Go Vänner, Valborg 2012.

Goddagens på er allihop.

   Hoppas att ni har en härlig helg allihop! Vädret är ju ljuvligt så va sjuttsingen har man att klaga på egentligen? Helt rätt, Inte nåt!!

   Nu har längtan efter att börja bloga infunnit sej igen efter allt! Skönt! Tycker det är såå himla roligt men ibland blir det tosigt bara!

   Jag börjar med Valborg som vi firade med E, J och lille V, i stugan i Halmstad!
Efter lunch på måndagen så kom vännerna o hämtade oss två. Satte fart mot Halmstad! Tjejjerna fram o killarna bak!
   Kul resa med mycket babbel o mys! Skönt o komma fram efter handling på Maxi såklart!

   Vi installerade oss  i stugan. Sen åkte grill o sånt fram! Det blev ett riktigt matkalas vill jag lova! Skratt, prat  o mys, lite dricka och sedan spelades det spel! Tjejjerna mot killarna! Blev jämna matcher även om jag anser att vi var bäst!;)

   Klockan var ganska sent när vi kom i bingen!
Efter en riktigt mumsig frukost på tisdagen tog vi en promenad på stranden i det underbara vädret och packade därefter ihop oss, stannade på favvopizzerian och åt o sen var det dags att åka hem.
  
   En fantastisk Valborg är ett bra ord och sammanfattning!


                                 


Tack för en underbar Valborg!! Puss o Kram

Gokväll På Er alla, 23 Maj 2012

Jag vill börja med att TACKA från djupet av mitt hjärta för alla era vackra, värmande och otroligt fina kommentarer och tankar. Ni är såå underbara allihop och det hjälper väldigt mycket när man hamnar i sådan sorg som jag/ vi hamnar i.

   Nu mår jag och vi mycket bättre igen. Det är viktigt att man sörjer, är arg och lessen men sedan måste man upp till ytan igen och kämpa vidare!

   Jag tänkte inte bli så lång idag och jag kommer att återkomma snart igen för jag har en hel del att visa o berätta, men nu måste jag bara berätta något som nästan fick mej till tårar, fast lycklia sådana!!

   Josefine, min minsta syster ringde här ikväll när hon och Eddie, hennes igår 6 år fyllda son, var på väg hem från BMX träningen. Dom hade suttit och pratat om lite olika saker som MLI<3 i rosa himlen om att alla inte kan få barn och ja lite allt möjligt o så, jag kan inte berätta riktigt men ungefär så här...
   Josse hade ju sagt då att MosteJessa o Morbror Oosa försöker ju men har inga barn och då hade Edd sagt: -Jo det har dom ju... Josse sa: Menar du Bosse då? -Nä säger Edd lite stött varpå Josse säger - Men va menar du då Eddie? -Dom har visst barn mamma, dom har ju mej!!!

   Kan man bli annat än tårögd?? Älskade fina Eddie vår kille för alltid!<3<3<3


Puss och Gonatt önskar jag Er och håll ut jag är snart tillbaka till Er och mitt vanliga jag igen;)

Tisdag 8 Maj 2012

Hej alla mina nära och kära!

 

 

Jag hoppas att ni mår bra allihop och tar hand om varandra..

 

   Jag har varit lite frånvarande och ledsen och osällskaplig ett tag nu som ni kanske märkt. Jag hoppas att ni inte tar illa vid eller blir arga på mej.

 

   Vi har utan allas vetskap genomgått vårt sista och tredje IVF behandling. Vi kände att det blir dubbel sorg varje gång det misslyckas o det blir lite känsligt med alla frågor också hela tiden så därför valde vi att göra så.

Som vanligt så gick det bra med klimakteriesprayer, sprutor o välmående.

   Det var inte förrän vid äggplocket (9 stycken ägg) som det gick lite tokigt.. Jag hade nämligen fått en cysta igen, som jag dessutom hade väldigt ont av och som var större än den förra. Dom skulle ju punktera o tömma denna samtidigt som äggplocket.

 

   Trots att jag var full med typ morfin o lugnande så gjorde det så fruktansvärt ont. O lång tid tog det medL När det äntligen var klart och vi fick komma in i vårt ”rum” så fick jag så ont att jag visste inte vad jag skulle ta vägen! Tårar sprutade samtidigt som jag skulle försöka andas och få bort det äckliga illamåendet o måstespykänslan. Det var faktiskt hemskt. Sån värk har jag inte känt tror jag. Sköterskorna kom med mer smärtstillande o spypåsar mm och tillslut dropp för att jag kunde inte heller äta. Vi låg kvar ett par timmar innan jag kände mej någorlunda ok igen..

 

   Väl hemma tillsammans så var det bara att vänta på svar om något av äggen klarat sej o var beredd att komma tibaks ti mej.

 

   Två dagar senare var vi nere i Malmö igen för att sätta in ägg.. När vi kom in och skulle börja så fick vi frågan om vi kunde tänka oss att få två ägg inplanterade. Behövde inte tänka speciellt länge någon av oss;) Denna fråga pga av att det var vårt sista försök och i o med att de andra försöken misslyckats så blir det ju större chans med 2 ägg. Så blev det!

 

   Den lycka som både Oosa och jag kände när vi begav oss hem igen var obeskrivlig! Det kändes så häftigt! Tänk att vi nu hade chansen att få tvillingar! Två små kottar i vårt liv! Vi skrattade och pratade om hur vi skulle göra då, jösses tänk om vi får två av samma kön, då måste vi hitta ett till namn, jaa det var så roligt att tänka så!

  Första veckan rullade på i lyckorus! Likaså början av andra, sen började jag känna av lite värk innan mens, men det kunde man tydligeeennn ha ändå! Så jag fortsatte att försöka vara positiv och säga till mej själv varje dag att herregud jag ska bli mamma, Oosa ska bli pappa!!

 

   Lyckan blev som vanligt kortvarig, och drömmarna gick i kras igen, hjärtat gick i tusen bitar och hoppet drog illa jäkla kvickt.

 

Sent på kvällen dagen innan vi skulle få svaret på graviditeten så kom mensen.

Jag trodde faktiskt att jag skulle trilla ihop och aldrig mer komma upp.. Jag vet inte om ni förstår hur jag menar men, man fylls så galet med hopp och glädje, ja till bristningsgränsen, för att sen få en sån riktig käftsmäll och fötterna försvinner under en. Och detta gång på gång. Det känns så fruktansvärt…

 

   All glädje och alla tankar om hur vi ska göra, vår största dröm, bara krasas sönder hela tiden.

Denna gången har varit oerhört tung och ond..Jag har bara gråtit o gråtit o gråtit, inte lust med nåt, inte prata med nån, inte umgås, inget. Inget kan få upp mej över ytan känns det som denna gång. Det gör så ont. Jag är så trött på att ha ont. Trött på att känna sorg så djupt, trött på att kämpa sååå hårt hela tiden , till ingen nytta. Så känns det nu i alla fall…

 

   Jag har sagt det förr och vet att det alltid varit och kommer att vara så men livet och världen är så sjukt orättvist. Jag tycker att kan inte alla någon gång få lite belöning för att de kämpar så hårt?

 

   Ja vet inte mer vad jag skall säga mer än att jag, vi känner oss halva. Dock är jag glad att vi har varann Oosa och jag.

 

   Nu vet ni vad som händer här hos mej, och varför jag är lite frånvarande.. Jag kommer tillbaks så småningom men det är jättetungt denna gång. Kämpar så gott det går…

Puss o Kram


RSS 2.0