26 Oktober!

Tokig och mysig med sin Pappa:)
Här kan ni även se hur liten han är, mot va vi är vana vid..:) Så snäll, lite busig, söt så han kommer undan me allt o pigg:)






23 Oktober...

Vi har en liten kille som äääälskar att dyka rakt in i tvätthögar:)



Är han inte för söt bara:)

Pussar från Oss

22 Oktober!

Hej på Er mina nära o kära! Har så fullt upp nu me vår bebis att jag glömer bort att blogga men ja försöker att komma ihåg så ni får se hur vi njuter!;)

   Lilla Bosse är såå härlig! Precis som sin "Storebror" är han en riiiiktig kelegris, vilket vi älskar Oosa o jag! Ni ska bara veta hur mysigt vi har det på mornarna! Men sova får man inte!! Hhahah!
Det är full fart kan man säga! Nu har han blivit så tuff här hemma o så att vi tänkte försöka vänja honom vid koppel snart o ta e honom på en liten upptäcksfärd på tomten i den stora världen;)
   Han äter som en häst o bajjar som en hel karl;)  Hhahha! Busar som en tok, vilket kan gå lite galet som ni kan se på 3 bilder sen när han sitter i en av mina blomkórgar o ska ta sej över till den andra!! Hhahaa!

Japp ni får kika lite på bilderna här!!

Pussar i massor från Trion i S måland;)

                 


Fredag 16 Oktober!

Jag kan inte mer än att säga att det är UNDERBART att ha denna lilla varelse i vårt hem! Det är sån lycka!! hiHIHIHI! Han är så söt så det är faktiskt inte klokt nånstans!!
   Nån goosigare unge på morgonen får man leta efter!
Vi njuter o Bosse börjar oxå njuta rätt bra känns det som! Ett matvrak o buskille men samtidigt så lugn!
   Hoppas ni har en lika mysig helg som vi har!

Pussar o Kramar från Trion i Småland!









Har ni varit med om en katt som älskar melon??? Inte jag!! Hhahaha!

15 Oktober!

Det har nu gått en natt och en dag som lille Bossekillen varit hos oss! Natten har gått ganska bra, han har sovit inne hos oss men man har ju bara sovit vid ytan liksom! Vid 05 så satt han o skrek så vi gick upp lite o sen la vis oss igen, vid min huvudkudde o somna något sånär båda 2! Vid 09.45 vaknade jag av att Bosse sitter o tittar på mej! Jag klappar han lite o han börjar spinna o putsa min hand;) Så mysigt! Vi låg kvar till 11! Slökorvar jag vet!
   Sen åt vi frukost! Bosse har inte ätit nånting sen igår och ville inte ha nu heller, ja nåra pipplor av torrfodret men inte mer! Sen plötsligt när vi sitter vid frukosten kommer han upp på tolen bredvid och hoppar upp på bordet o får syn på kaviar!! Hhahhaha!! Som han slicka i sej! En till "karvarkille"
   Dagen har varit lite ovan och tror att han går o "ropar" skriker efter sin mamma och syskon! Hela dagen har i stort sett varit så! Men har faktiskt busat en del med lekasakerna oxå;)
På eftermiddagen hämtade vi ner honom för nu tyckte vi att nää han måste ju äta, så vi värmde  lite blötmat  till honom o gissa om han var lycklig;) Slurp sa det!
   Det ska nog gå bra så småningom, det är ju en helt ny stor värld för honom! Men än en gång..Det är sååå mysigt!

  Idag har jag även varit ute på en promenad med grannens hund Zita, och bakat vaniljbullar och tagit hand om min kund;)
Nu ska här snart ätas kronärtskockor till förätt o sen kyckling o purjolökspastagratäng;)
Puss på Er alla och det är sååå underbart att läsa Era kommentarer! Tack för att ni läser o finns;)

                     
Pussar från trion i Småland

14 Oktober och vi har blivit med Bosse!

Vid 15.20 så begav vi oss mot Degeberga för att hämta vår fina lilla kille Bosse! Vi fick som alltid ett varmt välkomnande och god mat och trevligt sällskap! Prat och mys och stora ögon på en liten plutt som idag blir vår;)
Bilresan hem var mycket otäck, han skrek ända från tårna så tillslut så tog jag fram honom i min famn o tolla in han i en handduk o tätt i famnen, tystnade på en sekund! Där sov han tryggt till och från men var även nyfiken på sin "pappa" när han körde bil!
   Vid hemkomst så var det lite läskigt och stort , så han skakade en del. Men han har legat lite i soffan o i bokhyllan, är ännu ganska skygg och rädd för  våra rörelser o när vi går i trappan...Snart så tänkte vi göra oss i ordning för bingen, men tar med oss honom upp så han får känna sej lite trygg inatt!
  Det är fantastiskt att ha ett litet liv hos oss igen!! Han e ju såååå liten !! O så mjuk! O så söt som man smälter!!
Här kommer ett par bilder från hans första kväll i ett nytt hem, utan sina syskon och Mamma. Det är nog väldigt tomt för honom o konstigt, men det ska nog bli bra! Kärlek kommer han få iallafall!
Tack till Lena och Evelina för detta lilla underbara liv;)

                 

Pussar o Kramar från 2 som är så lyckliga att ha blivit 3 igen;)

Höstfärger är underbart!!

Tog lite bilder på alla dessa vackra färger som hör hösten till..

 







Är det inte vackert så säg??;)
Pussar

Lite mys och en kul utekväll;)

I lördags så var jag bjuden hem till en kompis till Helenavännen! Vi var ett par stycken, prata, skratta o drack gott!
   Sen tog vi vägen till Harry´s! Hade en riktigt kul kväll som bestod av dans till förbannelse o svett som sprutade;) Hhihihi Men såå kul verkligen! Glömde dock bort att ta mer foton men 2 blev d iallafall!! HHIHIHI!!
Pussar o Kramar!






Hhahah! Glömde nåra bilder!

             

Detta är hemma hos min Bobbo i Kärrtorp med systra mi!

Puss

Fortsättning på Sthlm!

Ja tror att jag behöver inte skriva så mycke mer mer än att ddet var en UNDERBAR vecka hos mina nära o Kära så ja drar igång med resten av bilderna stället!
Puss Ppå Er!!!

                                                                 


28 Aug - 2 Sep Stockholm med Familjen!

Tog mej några extra semsterdagar och åkte hem för att bara umgås med familjen!! Det var underbart kan jag tala om!
   Spenderade första dagen med min Syster Jenny o lilla TåvaSessan! Vi skulle gå ut en stund innan lunchen var klar, så Tåva tog cykeln o jag gick! Kan ni förstå att denna lilla prinsessa lurade iväg sin moster ganska så långt bort i Trollbäcken där ja inte hittar ett skit, till en lekplats! Hhahah, syrran ringde o undra var vi var, inte vet jag sa ja,,nån lekplats, hon höll på att skratta ihjäl sej men vi lekte en stund o hade sååå kul sen gick vi hem o åt mat;) Tosiga unge!!
  Jag spenderade ett par dagar i Enköping oxå hos Mamma och Mommo! Fick låna bilen av min Pappi så jag tog med min Mamma hem! Vi fikade o mös, skrattade och bara mådde bra!! Det var så länge sen vi traffades!;) Älskar Er!
   Jag hade mys med Liv och Pappi såklart me!!!Var me Liv i på hennes underbara jobb, www.magicmemories.se pysslade och donade. Va och tittade när Pappi sjöng i kyrkan! Jag o Jenny var hembjudna till min Morbror Bobbo åxå!! Vi hade såå mysigt! Åt en fantastisk middag på balkongen iKärrtorp, pratade mös och drack gott;) Så läänge sen vi träffade Bobbo så det var underbart!
   Ute och mös med Josefine, hennes kompis Lottan och Eddieprinsen, på Tyresö, bla på Båtvarvet i områdena runt där, var typ 653874156 år sen jag var där! Sen träffade vi min kusin Johanna med hennes 2 små kottar Tristan och Elliott! Var hemma hos Faster och busade massor! Så kul att få träffa Er oxå! Var inte igår! '*Saknei* Tog en sväng till Solna med för att träffa Bark the Man! Hur kul kväll som helst! Åt god mat o babblade natten lång! Jaa det var en underbar vistelse med mycket familj!! Det behövde lilla jag!!!
Tack Älskade familj! Kommer nog snart hem igen!

Nu kommer bilder men kommer dela upp dem tror ja för det är 6537413 bilder! Som vanligt!! Hhihihih!

                                                                   

Här har ni liiite av bilderna , det kommer mer!

Puss o kram så länge!!!!


5 Oktober!

Nu Ni!! Håll i Er för nu ska här bloggas;) hhHAHAHHAH!!

pUSS PÅ eR

RSS 2.0