Barnvakt till Lydia & Josef!

Stina & Ronnie skulle iväg på bröllop här nere i Smålandet så vi hade Lydia o Josef hos oss en natt!! Å så kul vi hade o mysigt det var!! Det vill vi gärna ha flera gånger kan jag lova!

Denna dagen tog vi oss till Leos Lekland, med följe av Hanna o lille Jack! Detta var en succedag som avslutades med ett bad i badkaret på kvällen o massor med skratt + pannkakor!!

Måste bara berätta denna dagens gulligaste mening sagt av Josef till lille Jack..: Josef säger " Kom nu bebisen så går vi o åker, varpå Jack säger  : Men jag e ingen bebis oså springer de båda iväg!! Hhahahahah!


                                                     


Vissa av bilderna är rätt suddiga men man kan ändå se hur underbart dom skrattar o hur kul dom hade tillsammans!!!

Puss o Kram!!!

JockSmocks besök i Smålandet;)

Vår goa vän Jocksmock me swåårdet va hos oss i somras han me och hälsade på! Det var sååå länge sedan vi traffades kan jag tala om så det var njutningsfulla dagar o mycket att prata om o så!

Nu vill jag först o främst innan bilder kommer säga GRATTIS J & J till Er lilla kotte som kom för ett par dagar sedan!!

                                         


Tack för ett underbart mysigt roligt o längesen besök Vår Smock!!

Puss o Kram 

Till Er Alla....

Från mej önskar jag en God Fortsättning och et  Gott Nytt 2012!!!

Puss o Kram

Lite mys från i somras med Lindberg/Thudin!

I somras hade vi Josefine , Mischa Eddie o Marlon här på besök på lilla Hovhaga och vi tog även en liten tripp till stugan på Östra Stranden! Som Alltid underbart att få besök! Så mysigt att få leka med Småkottarna me;)


   Här kommer lite bilder som ni kan njuta av!

                                                              

Sådär ja!! Det var det d;)

Puss o Kram


Texten kom inte med...

Blev lite tokit,,,det hände nåt konstigt me datorn!

   Som sagt i det sista inlägget var vi på Torre Mozza. Underbara stränder såsom alla vi besökte i detta underbara land Italien!

   Väl hemkomna efter mycket njutning så blev det i vanlig ordning mys på balkongen, dusch o fix! Därefter mötte vi upp våra go vänner och knallade ner till vår favoritrestaurang SAGAPO! Så rolig kväll med mycket prat skratt o skoj, för att inte tala om maten vi åt! Ja jissus va gott!

   Somnade i någorlunda tid,,packade dagen därpå ihop våra väskor o lämnade Porto Selvaggio och begav oss mot flygplatesen i Brindisi med vår lilla Fiat Panda!

Som alltid känns det vemodigt att lämna, jag sku ju kunna vara borta hur länge som helst! 
Men men var så säkra...detta var INTE sista gången som vi har satt våra fötter i Södra Italien! Har ju hittat ett paradis som är lite närmare än Mexico;)

Puss o kram  från mej!  

Sista delen från vårt Salento!!

Nu har vi nått sista delen av vår resa!

   Vi tar ett par få bilder som finns kvar o sedan lite väl valda ord;)


          

Detta var de sista...men lite berättelse ska ni få me!

Fortsättning med lite bilder!

Nu så e jag hemma igen! Vi åt först lite mat och sen åkte vi bort till Vår lilla Prins Jacksen som fyller 3 år! Busade och pratade en stund o nu är vi bänkade i soffan!

   Här kommer resten av bilderna.. Varsågoda!

                 


Sådär ja!! 
Nu fick ni resten av bilderna från del 7;)

Puss o kram    

Del 7!

Även denna morgon begav vi oss till Torre Chianca! Svinlande vägar och ljuvligt vatten att slänga sej i!
   På vägen hem stannade vi vid lokala vinodlingar och melonplantage! Jag hade faktiskt ingen aning om hur meloner växte, visste ni det? Häftigt iallafall!

   Efter mys på balkongen, dusch och så så mötte vi upp våra vänner Fran och Lui utanför vårt rum för att gemensamt gå o käka på vårt hotell Porto Selvaggio som denna kväll hade en grillbuffe för alla!

Massor med folk men otroligt trevligt! Mat , dans och underhållning hela kvällen! Men nu ska ni få höra ett kors i taket som hände denna kväll... Efter mycket tjat om att jag ska prova rödvinet som de hade , som görs där, så sa jag , Jjajaaaaa häll upp lite då, o vaför jag svarade lite irrriterat är för att Oosa har tjatat på mej så många år o smaka hit och dit, trots att det ändå alltid har samma slutpunkt..Inte gott!

   Smakade efter att de hällde upp,,o jäklar anamma,,detta smakade ju gott?? Hur gick detta till nu då?  Helgalet! Så kan tala om att nu köper vi hem en hel del Italienska unga viner o Fröken dricker med glädje!

   Det var som sagt en härlig kväll som slutade rejält sent men va gjorde väl det?;)


                 


Nu ska här lagas mat ti två hungriga själar så jag kommer tibaks senare ikväll med resten av bilderna för del 7;)

Puss o kram

Lecce!

Fortsätter här med lite historia till föregående inlägg:)

Jag hoppas att ni finns kvar och att ni lämnar ett litet ord till mej!

   På morgonen efter frukost så begav vi oss till Torre Chianca! Underbart ställe verkligen. Jaa vi har bara varit på underbara härliga ställen förstår men...:) Inte ett moln så långt ögat nådde o jätttevarmt!

   Låg där ett par timmar o njöt och på eftermiddagen så begav vi oss till staden Lecce!
Vi hamnade i den gamla delen av Lecce, som såg ut typ som Gamla Stan hemma i Sthlm. Sjukt mysigt och vackert.

   Med stora ögon och ett öppet sinne njöt vi av det vi såg. Gick även in i en stor och vacker kyrka, fotade o tittade på all fantastisk utsmyckning, när det kom fram en farbror som lät vääldigt upprörd o skällde på oss, vi blev lite smått nervösa o nästan sprang ut men kom ju sedan på varför han var så arg... Vi gick ju in i kyrkan i bara yp strandkläder o sandaler o det är ju till att vara oförskämd mot folket och kyrkan! Ooops! But lesson learned:)

   Som sagt en otroligt vacker stad av det lilla vi såg så vi hoppas på ett återseende;)

Puss o Kram till Er!


RSS 2.0