3:e Filmen 28 Mars!!

Även denna film är från Leos Lekland!



Kolla in Eddie hur arg han är på Mischa när han kastar bollar på hans mamma;) Hhahhah
Ursäkta att jag skrattar genom hela denna o den förra filmen men jag hade så kul!!!
Puss på er!


Forts med Filmer 28 Mars!

Denna filmen är ifrån Leos Lekland!

En underbar helg med Fisen , Eddie och Mischa 28 Mars!!

Jag börjar med att lägga upp ett par filmer här min syster vill så gärna se dom igen! Skratta och må bra av dessa;)




Denna filmen är från Vattentornet /Ekotemplet ute på Teleborg!

31 Mars Tisdag!

Måste bara höra mej för lite,,hörde sånt konstigt program idag på p3 som handlade om " = Är det tabu att vara ensam"
Och 80 procent av folk som har väldigt nära vänner känner sej fortfarande ansamma, ja det handlade helt enkelt om ensamhet!
   Folk ringde in och messade etc, både positiva och negativa saker, men då var det en som sa att alla vet faktiskt inte hur man börjar prata med folk eller hur man träffar folk...!!!!!!!!!!!!!

   Har ni hört nåt så sjukt nånsin?? Dom uttryckte sej att jag är helt normal men vill inte och har inga vänner... Jag höll på att trilla baklänges. Inte f- - - - - n är man normal då? Eller är man det?
   Och att prata med folk finns ju i allt till och med i vett och etikett!! Träffa folk bara gör man ??? Eller??
Jag blev mörkrädd alltså,,Har jag fel eller vad tycker ni??

PUSS PUSS


02,39 snart söndag morgon!!

Knallade bort till min vän Charlotte på förfest med en massa goa tjejjer på förfest! Mys ni vet som bara tjejjer kan ha...Sen bjöd dom med mej ut på nåt som jag velat så länge... 80-tals fest på Parken med Clabbe som körde Raaaaaaaaakt rakt rakt över disk!!!! Altså jag har haft såp kul so d e inte klokt! Hr adansat som aaaaldrig förr! Grym musik,,ni vet Anki Bagger, Lili o Sussie, Sabrina o brullarna!! Sååå coooolt!
Clabbe du e kungen!



Tack tjejjer för en underbar kvaäll! Detta va galet kul!!
Pusssar o jkramar i massor!


Jag läääängtaaaaarr!!!!

Jag längtar  efter sommar o sol!!!
Nåt så infernaliskt längtar jag!!!

           

Nån som längtar med mej???;)

PUSSAR O KRAMAR O HA EN MYSIG LÖRDAG

En dröm går i uppfyllelse!!

Snart är det dax igen! Att få se KUNGARNA!! Känns helt galet häftigt!
30 Juni smäller det högt i Köpenhamn!!!!
KINGS FOREVER!!!









Feeeeeettttttt!!!!;) You Rule!


Morgonpromenix 20 Mars!!

Var uppe imorse vid 07 för att åka upp till Mediamarket o jobba lite! Var hemma tidigt och just då sken solen så underbart så ja kände att en promenad sku sitta fint! Blev dock rätt molningt och kallt men det var skönt ändå!!
   Gick vid 4h gården , såg en liten kompis i ett träd (nej inte smågobban systrar), myrorna har vaknat i sina stackar! Såg oxå ett jäättefint hus som ja ville ha! Genom bostadsområden o in vid Kronobergs naturreservat. Men vådage inte gå allt gör långt för jag går bara vilse,,lokalsinnet är fortfarande inte min kompis!
Annso..nu ser du svart på vitt..:HARSYRA!! Hahhahahh!!!

Puss till Er alla en fredag som denna!

                                     

All for now folks;)

Onsdag 18 Mars och Biodax;)

Ikväll gick vi på bio och såg BENJAMIN BUTTONS CURIOUS LIFE!
   Åhh va bra den var! En fantastisk berättelse! Tänk om livet skulle vara så??
Ni som inte har sett den GÖR DET!!







Verkligen en underbar film!! Vackert att se på oxå! Cate Blanchett är fantastiskt vacker och Brad e en dramejbaklängesgalet sexig karl! Muuuummsss!!!

Puss på Er alla!!!

18 Mars Onsdag och Cykelpremiär!

Idag har det varit cykelpremiär för mej! Fyyy fasen vilken kondis man inte har men va lycklig man är att få svettas ordentligt o i motvind som heter duga!
   Men stackars maja o rumpestump imon får jag nog säga!!
Sen måste jag bara säga,,,viiiiiiiiilket väder!! Så underbart att man trillar ju bnaklänges nästan! Snacka om vårkänslor!




17 Mars!!!

SYSTRAR! Idag börjar det igen!! Som vi väntat! Tungt idag Jenny bara så du vet!!



PUSSAR I TUSEN!

Ahhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Jag gråter nog blod snart!!!!!!!
Min absoluta favvoserie är sluuuuuuut! Hur ska man klara ett liv utan denna människa o denna serie??;)





Puss o lite tårar!!

6 Mars och min helg i Storstan!

Åkte upp till Sthlm på torsdagen med bussen som gick kl 08. Var framme vid halv 3! Träsmak i arslet o maja var bara förnamnet;)
   Jag åkte direkt hem till min kära syster Jenny o Lillfisan Tåva!Fick ett hjärtligt mottagande kan ja säga! Moostee Jeessa!! Hhihihi! Vi hade det sååå underbart kul! Pyssla o dona, sjöng o dansa och åt goo mat! En så kul dag att minnas verkligen! Sov över där!,På fredan åkte syrran ti jobbet o jag Jovan o Tåva mös! Tåva o jag sjöng o dansa till Mora Träsk mest hela tiden! Vid 13 åkte jag till Graniten för att hämta Lillprinsen Eddie på dagis! Där fick jag oxå ett mottagande som hette duga!! Moooooster skrek Eddie, kastade sej i min famn o pussade hela mitt ansikte!! HAHAHAH så mysit! Vi gick i centrum en snabbis o tog sen bussen hem ti Jenny igen! Jag vet inte hur ja ska våga åka buss o rulltrappa om jag nångång får barn!! Fyyy!!
   Nåväl..framme och det blev världens bus o stoj o skratt ,, o lite tårar me men det hör till! Josse kom oxå! Hela skaran samlad!
Vid 18 åkte jag till Solna, sku käka o mysa! Jag hann laga mat där hemma sen var det inte mer med mej,,VINTERKRÄKSJUKA! Båda hållen o panik! Pappa fick komma o hämta mej:( Fyy fasen va dålig jag var alltså! Har aldrig spytt så mycke i hela mitt liv:( Helt urlakad o trött så åt jag mitt första mål på söndagen, fick iallafall behålla det i några timmar! Josse blev oxå dålig så hon kom hem till Pappi me..Liv plockade då fram alla sina SCRAPBOOK saker, o vi satt och pysslade o scrappa i flera timmar! Det var sååå underbart Liv! Hon lärde oss att EMBOSSA! Woow så mysigt! TACK FÖR ALLT LIV Det måste vi göra snart igen!
    På tisdagen var jag redo att åka hem till Växjö igen,...Puuhh! Tyckte lite synd om mej faktiskt när man hade så mycke planerat men inget blev av! Men hade ju 1 o en halv fantastisk dag iallafall! Sen har Pappi o Liv hjälpt mej o ställt upp för mej när ja varit så dålig! Tack snälla Ni!
Det blir fler gånger!;) Men nu har jag varit sjuk tillräckligt detta år nu får det fanimej räcka!

                                     

E dom inte för söta så säg!;)
Det kommer lite mer bilder sen från min vistelse men d blir inte förrän imon!;)

PUSS O GONATT TILL MINA DE NÄRA! Faster, jag hann inte göra det idag för alla var så otroligt trevliga hela dagen på jobbet i receptionen o i telefon;) Hihihihihi!!!


Min lilla Sessa Tåva!!!

Kolla här på min söta lilla tjej, min systerdotter Tåva när hon ska flörta!! Sååå underbar!!


16 Mars!

Sitter på jobbet ute på Videum idag! Det är riktigt skoj idag för det ringer som attan!! Så kul när det är så mycket att göra;) Dagen går så mycket snabbare och man känner sej nyttig och meningsfull!
Vädret här utanför mina fönster är grått och trist men det är stor skillnad i temperatur mot vad det har varit! Är våren på väg tro?
   Jaha..ja det var väl det!
Hoppas att ni alla har en bra dag!
Syns ikväll för det blir nog mer bloggande då;) Har ju fått upp glöden nu jue!!
PUSS O KRAM TILL ER1

26 Februari PUMAN 30 ÅR!!!

Torsdan den 26 var jag bjuden på 30 års kalas till Harrys nere i stan för att fira PUMAN.!!!
Det börjades med mingel o så, därefter bjöds det på Hamburgertallrik som var gudomlig!!! Lite gott att dricka o äta, babbel o mys så var klockan redan 21 och det var dax för MUSIC-QUIZ!! Hela Harrys tävlade och det var så sjukt roligt! Det var totalt 26 frågor och vår grupp hade 23;) Rätt duktiga!!!
Sen var det dans och ett band vid namn STRAYDAWGZ spelade!! Jag hade ett flin upp till öronen hela kvällen tror jag! Dom var så gaaaaalet grymma att spela o sjunga alltså! Puman, hedersgästen, sjöng oxå! Där kan man snacka GRYM oxå!! GO KATTA ,,GO KATTA!!
   När det var som roligast var jag tvungen att gå för att sista bussen hem gick:( Hade verkligen kunnat vara ute hela natten så kul hade jag!
TACK PUMAN FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!!!!

                        

TACK IGEN OCH PUSSAR I 165456 TILL DEJ PUMAN!


Lite pyssel som ja donat med;)

Jag älskar ju som ni vet att pyssla o dona,,här kommer liiite bilder av vad jag tycker om;) Mest scrapbooking som är sååå galet kul, men även sticka! Här nedan är en halsduk som jag gjorde till lilla Liv!! Har massor av annat me men kan inte visa de ännu;)

..................

Nyårsafton på fällorna!! -08

Nu är vi tillbaks lite i tiden!;) Nu är det NYÅRSFIRANDET UTE I FÄLLORNA hos Tias o Chrille!
   Det var en fantastiskt kväll!! Vi som befann oss på denna mystillställning var: jag, Oosa, Tobbe, Linda, Wilmer, Tias K, Lena, Anna , Mark, Emma, Tias och Chrille!!
   Vi hade delat upp det så att alla gjorde lite av varje per par! Oosa och jag fick hand om Efterrätten som blev Limemarienerade jordgubbar med vit chokladmousse! Förrätten var fantastisk och likaså välkomstdrinken och huvudrätten!! Åt som hästar tror jag!!!!!
   Det var massor med prat, spel, singstar såklart och champagne, cigarr o raketer på 12 slaget!!
TACK ALLA FÖR ATT DETTA BLEV EN PERFEKT KVÄLL OCH AVSLUTNING PÅ ÅRET!!!

                                                                                                  

Till Fiisen, Pappa och Liv!

Detta är från en konsert med KELLY FAMILY i Malmö.En av de underbaraste konserter jag varit på! Dessa människor är helt fantastiska på att sjunga!
Detta klipp, dock dåligt ljud är från en låt där både Pappa jag och Josse gråter för att vi blev så tagna! Så sjukt bra!!!

Fortsättning med film om Vår hårige son!!

Tack älskade syster för din hjälp!!!

Till Pysse och Karim!!!!

Här är från bröllopet, den filmen jag utlovade!! Skratta o njut!


VÅR HÅRIGA SON;)

Hahhaha,,,vår lilla bejbi måste ju oxå få vara med lite då o då! Fasen oxå! Filmerna funkar inte,,,,:( jaja jag får ta lite bilder iallafall!!
Har 2 filmer här när han roar sej!! Puss på Er alla!

...........................

Puss från en hårboll!!!


24-25 Januari!

Nu orkar ja inte längre gå i ordning för det är en hel del och ligger ju efter så ja bara kör på även om d hoppar lite i datumen!;)

   Den 24:e Januari så startade vi här från Slottsbro! Jag fick i födelsedagspresent en natt på Hilton i Malmö av Oosa!
Så när vi packat allt o jag kommer ut i garaget o jag öppnar så står inte där en Peugeot 407, utan ett monster till BMW som vi fått låna av Pappa Ragnar;) Oosa sa att ska man bo på Hilton så måste man oxå åka fint!! Hhihihihi!
Vi brassade iväg! Jag var faktiskt vaken nästan hela vägen! Väl framme och en fantastisk service inne i detta glashotell så åkte vi upp till vårt rum på 12 våningen! Jösses så tjusigt det var! Rosor på kudden o grejjer! Vi gick nästan på en gång ut på stan för att se om vi kunde hitta nåt  fint på rean på våra presentkort vi fick i julklapp! Åhh jag bara älskar Malmö alltså! Underbar stad verkligen! Vi strosa, shoppa o mös i det kalla. Sen när shopping var klart gick vi till Lilla Torg och satte oss på en pub o satt alltså ute o drack en varsin öl med filtar och stora lampor som eldades! Underbart o varmt o gott! Mitt i vintern satt vi ute liksom!! Hhihih!
   Sen tillbaks till hotellet och när vi kom tillbaks till rummet stod champagne ochoklad och väntade på oss! Vilken LYX!!
Vi skålade med champagne o åt gott sen vila vi ett bra tag, tog en dusch och fixade oss och gick ner på hotellet för att äta! Det var sååå mysigt och så gott alltså! Tog en drink o satt o prata tills vi var trötta o gick sen upp på rummet! Innan vi la oss så skulle vi fylla i en lapp o hänga ut på dörren där vi talade om vad vi ville ha för frukost upp på rummet nästkommande morgon!! Vilken frukost sen! Har aldrig ätit på rummet förr, o man tänkte oj,,hur ska d bli för hotellfrukostar e ju det bästa som finns o man äter ju faktiskt med ögat men detta var precis lika bra alltså!
   En underbar helg måste jag säga! TACK SÅ MYCKET MIN ÄLSKADE PRINS! Detta var fantastiskt! Kan jag verkligen rekommendera Er alla! Fantastisk service o fina rum o bra mat!

.......................................................................

PUSSAR O KRAMAR OCH TACK!

SYSTRAR...

Är det bästa man kan ha.....
Älskar Er Av hela mitt hjärta! Ni är mina ÄNGLAR!









RSS 2.0