Årliga tjej & killträffen 8 November i Sthlm!

Det är en liten tradition varje år att träffas uppe i Sthlm, Oosas gamla kompisar , killarna då,som träffas och hittar på nåt o vi tjejjer till respektive o några till träffas på vårt håll och myser! Denna gång var vi hemma hos Lälil(Linda) Jag , Jenny, Pysse, Josse , Lena och Therese och självklart så var ju lilla Wilmer med oss åxå!
   Innan jag eller vi möttes där så var jag hemma hos Pysse en stund i Bromma och busade me lilla Liv och åt lite mellanmål;)
Nåväl, hemma hos Lälil så gosa vi med Wilmer och hjälptes åt lite grann med maten, Lälil hade dock redan gjort det mesta! Vi åt, drack och mös! Babblade och skrattade som bara vi tjejjer kan! Vid 21 drog vi in til stan me tuben, och det var meningen att vi skulle gå på Golden men det var ca 2 timmars kö så vi sa F- - - that och knallade in på ett ställe som heter Ambassdör! Killarna och vi gick in för dom hade nu oxå anslutit sej till oss! Det var en riktigt kul kväll med mycket dans och pussande!! Hahahhah!!
Tack alla Ni som förgyllde denna kväll!
Dagen efter var man inte sååå pigg, men som tur var skulle vi åka tåg hem så bakis fick man vara! Vi avslutade denna helg med en fantastisk fisksoppa hemma hos Pappa och Liv! Jösses så gott det var!
Tack alla och Tack Pappa o Liv!!!
Puss och Love!!

............................................................................................................

Puss


Kommentarer
Postat av: Pysse

hahahaha bra där älskling!!

Puss

2008-12-22 @ 08:37:02
URL: http://vartlivskarlek.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha snyggisar hela bunten ;-) Gillar särskilt bilden på mig å Oscar hahaha... Puss

2008-12-22 @ 12:24:50
URL: http://vitre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0