Besök från Peltmo, Finland 8-10 / 9- 2008

Nu så..ni har saknat mej antar jag;) Hahhaha d e inte lätt att ligga på topp;)
   På måndagskvällen den 8:e så fick vi besök av Stig & Solveig, släktingar från Finland! Sååå underbart! Första gången dom är här och hälsar på! Kändes så overkligt, nästan på låtsas eftersom man ALLTID bara har träffats i Finland! Vi åt mat som ja slängde ihop o pratade och mös hela långa kvällen och halva natten;) Riktigt skoj! Dagen därpå så hade Oscar o jag tagit ledigt och bokat en dag i Kosta glasbruk med egen guide!! Riktigt spännande var det att få se allt som designers har gjort mm (ni kommer nog att förstå sen vilken jag tyckte bäst om) och väldigt kul att få se hur allting går till när dom gör glas inne i deras jättefabrik!
   Vi knallade sen runt i glasbutikerna och även Kosta outlet men jag tyckte inte just att d var något att ha! Joo förstås babykläder men,,,!
   Efter Kosta begav vi oss mot Lammhult via Asa och Lanefors för att visa var Oosas förfäder varit mm! Sen är det så fantastiskt vackert där ute me, trots att det regnade!;)
Väl i Lammelt så stannade vi hos Ragnar och Ivanka för en underbar fikastund! Hemskt mysigt!
   På kvällen begav vi oss in till stan för att gå och äta på AKROPOLIS! Har hörst så mycke dåligt om denna restaurang men en del bra på kvällarna sku d va säger folk så ja tänkte att detta måste vi testa! VIIIIIIILLLKEN GOOOOD MAT ALLTSÅ! TZATSIKIN VAR SJUUUKT GOD och för att inte tala om servicen! Hade en kille som var grym alltså! Nää det var verkligen en lyckad kväll och dit blir det igen!
   På onsdag morgon var det dax för Stig och Solveig att bege sej vidare:( Åhhh det blir så tomt!!!! Man vänjer ju sej så galet snabbt! Men men,,d blir förhoppningsvis fler gånger!
TACK FÖR ERT BESÖK STIG & SOLVEIG!!! KÄNDES UNDERBART ROLIGT SKA NI VETA!!

PUSS O KRAM I MASSOR

.......................................................................................................................................

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hihi va roligt att se! Rolig bild när Solveig pussar Stig haha ;-D Puss syster!

2008-09-13 @ 19:48:11
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Såg ut som om ni har haft det riktigt mysigt i veckan! Vad god mat ni har ätit också, snålvattnet rinner här! dregel dregel



Verkligen häftigt vad man kan göra med glas! Dom är jätteskickliga!



Ha det så bra, vännen min! Massa kramar

2008-09-14 @ 10:31:46
URL: http://annsos.blogg.se/
Postat av: Jenny - Fröken Jakobs

Syster, gå in på denna blogg å hjälp henne vad växten heter: http://roomdesign.blogg.se/ Puss

2008-09-15 @ 06:57:04
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0