5 Januari 2009 Trettondagsafton!

Jag klev upp vid 8,30, gjorde mej i ordning och stack sen iväg o jobba till 12! Vid hemkomst väntade en kille som va myyyycke sugen på attt åka skridskor, så vi packade våra grejjer och drog ner till sjön vid Ryttartorpet! Bytte om och körde iväg! Vilken underbar dag! 8 minusgrader och strålande sol! Tog oss en tur men faaasen va ont ja fick i fötterna! Har ju inte åkt på jag vet inte hur många år! Jösses! Och för att inte tala om konditionen..Vart faaaasen tog den vägen?? Hhhahahha!!
   Vid hemkomst så tog vi varm choklad o myste lite, sen åkte vi iväg o handlade mat inför kvällen! Vad det blir får ni se senare;)
Puss och njut av dom härliga bilderna!

.......................................

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haahaa, va roligt x)

2009-01-05 @ 18:37:26
URL: http://jennypennanstar.blogg.se/
Postat av: Faster Kettö

Bilden där Oscar sprutar snö med skridskorna är grymm. När TC var liten och spelade match då var det viktigaste att det spruta om grillerna inte att göra måål. Kram Faster

2009-01-06 @ 10:17:25
Postat av: Ann-Sofie

Ojojoj, här händer det minsann grejjer! Har inte varit inne på ett tag och ser att det kommit till ca en miljon inlägg! =) Vad roligt ni verkar ha haft det när ni firade era födelsedagar! Hipp hipp HURRAAAA för er! Och vilka härliga vinterbilder då! Jag vill också åka skridskor! När ska vi göra det då? :) Sköt om dig, Mys-lisa, så hörs vi av! Puss och kramisar till dig!

2009-01-06 @ 21:22:37
URL: http://annsos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0