5 Juli och resan mot New York!

Klockan ringde vid 06, hur trött som helst men vad gör väl de när man har ett äventyr framför sej;)
  Pappa körde oss till Arlanda där vi mötte upp VÄRLDENSBÄSTAKASON oxå! Flyget gick 10,40! Det var en jobbig resa, hade otroligt ont i öronen, men vi roade oss ändå med babbel, mat och filmer! Resan tog 8 timmar och väl framme slog 40 graders värme emot oss och en mycket glad Ron!!! Vi begav oss till New Jersey där vi skulle bo i 2 nätter hos en kompis till Ron som heter Scott och hans mamma Louise!
   Vi körde runt en hel del o tittade, åt mat mm! Drack en drink denna kväll som hette BLUE COCONUT MARGARITA! Jisses och oh my god va gott;) Denna dag eller kväll bestod av babbel o slappa. När 23 timmen att ha varit vaken i ett sträck var vi fortfarande inte trötta men vi tvingade oss tillslut i o med att vi skulle upp tidigt dagen efter!
   Morgonen därpå vaknade ja kl 05 hur piss som helst men hungrig som en varg! Vi gjorde oss i ordning och åkte sen till IHOP!! åHHH VIKKEN FRULLE! Strawberrybananapancakes med Pecanbutter cyrup! Hhahah väldigt smal frukost!
Sen tog vi o styrde bilen mot N.Y!
Vi parkerade i HOBOKEN o tog därifrån , ja ja måste säga, världens sunkigaste tunnelbana, usch! Ovarmt så in i h-vete! Men såååå spännande! Vi knallade runt överallt! Började med att åka upp i EMPIRE STATE BUILDING! Vilken utsikt mina vänner! Har aaaaaaaaldrig sett på maken! Så jäkla coolt! Sen knallade vi runt lite här o var! CHINATOWN, LITTLE ITALY mm! (Japp Fisen det luktade väldigt illa i Chinatown!) Vet ni vem vi såg i Little Italy?? Miranda från Sex in the City! Det var lite häftigt men hon var ganska otrevlig så hon fick inte va me i min kamera!!
   Vi gick sen till en pub som hette THE RED LION! Ni kanske kan förstå varför vi gick dit?? Mmm Just d! FOTBOLL! Självklart mat oxå! O goa Corona!
   Vi gick sen till GROUND ZERO, som fortfarande är ett stort hål bara! Gick ner till HUDSON RIVER och fick se de som man bara ser på tv annanrs, skyline! Häftigt! Mer än detta hann vi inte med, men har ju desto mer att se fram emot;) Så mycket intryck och så som vi sett denna dag tar ett tag att smälta vill jag lova! Men en otroligt häftig stad!
   På vägen hem stannade vi och åt på ett ställe som hette HOULIHAN´S! Vilka helsikes portioner har aldrig sett på maken! Men gott! Tog en annan drink denna gång som hette BAHAMA MAMA! Jisses!! Gudomlig! Hhahhaahh! En minnesvärd dag kan man säga! Nu ska ni i nästa inlägg få se lite!
Puss o kRam Till Er Alla!!!

Kommentarer
Postat av: Nillan

Määääääääääää.......nu får du skynda dig.....vill läsa mer ju :)

2010-08-20 @ 13:30:42
URL: http://nillansliv.blogg.se/
Postat av: fisen

Hahaha nu kan ja lova att när du skrev så kollade du i dagboken hahahhaha älskar!!

2010-08-20 @ 15:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0