Ärliga Träffen i Sthlm 2010!

Innan vi åkte upp denna helg så hade jag Mommo hos oss i nästan en vecka! Det var sååå underbart att få ha henne här, de enda som var tråkigt var att jag jobbade så mycket så jag kuinde ju inte vara hemma o mysa med henne så mycket!

   Vå hade ett par extra dagar som vi tog ledigt och åkte upp till Sthlm, men körde via Enköping för att droppa Mommo, därefter lämna lilla BosseBus hos sin farmor för att sen åka hem ti Pappi!

   Vi sku träffas alla goa vänner, vilket tillslut inte blev så många men vi hade det såå roligt o mysigt ändå! Vi tjejjer befann oss med barn i Aspudden hos Lina! Lagade mat, mös och drack lite gott!  Vi flaxade o for en hel del under dessa dagar! Var hos Tias o Millan i Solna, hos Vovetass o Toni inne i stan, hemma på mys hos Jompen o Gina, hos Pysse Karim o lilla Liv o så slutligen en eftermiddag med långbord och mys med släkten! Sååå underbart! Här kommer nu lite bilder till Er oxå!

                                         


Underbar helg och Tack för allt mys alla inblandade!!

Pussar Jessan  

Kommentarer
Postat av: joss

välkommen tillbaka till bloggvärlden <3 vill ha efter bilder på vardagsrummet och köket...



Vackra mormor <3

2010-12-27 @ 00:22:10
URL: http://tornrosbuske.blogg.se/
Postat av: Nillan

hej va kul att höra ifrån dig igen....S Hoppas allt e ok med er. Här har de varit lungt förutom att vi åkte på magsjukan nu på juldagen ( min mormor smittade oss alla :() Hörs snart igen 6 du..UPPDATERA oftare :)

2010-12-27 @ 10:52:37
URL: http://nillansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0