Washington DC

En torsdag styrde vi vår resa mot Washington DC. Det tog typ 2 o en halv timme dit. Stannde på vägen först på DENNY´S och åt frukost! Även denna dag blev det pancakes me massa gott o slisk på!
   Väl framme parkerade vi bilen o tog tunnelbanan till ARLINGTON STATION! Det var en av dom varmaste dagarna åter igen bara för att man brassar in till en stad! Det rann om en precis som att man stod i duschen. Tur att man inte luktar! Hhahahha! Vi styrde alltså vår resa mot ARLINGTON CEMETARY. Helt galet hur stort det var och tycker att det är mycket gravar på Skogskyrkogården hemma i Sthlm men jisses går inte ens att jämföra. Riktigt häftigt att se. Såg bl.a Kennedy´s grav, Den okände soldatens grav, platsen där Martin Luther King höll sitt  "I have a dream" tal, Lincoln´s monument, Koreakrigets monument mm.
Men det coolaste av allt var att vi såg PRESIDENT OBAMA komma i helikopter o stanna o gå ur vid VITA HUSET! Hur ofta händer nåt sånt??
   Washington DC är en väldigt vacker stad kan man lugnt säga. Nästan lite som Sthlm. Vi åt lite lunch o så o sen på kvällen var det dax för fotboll på RFK Stadium, ROBERT F KENNEDY MEMORIAL STADIUM.  D.C United mot Seattle Sounders. Kvällens höjdpunkt var ju att vi kanske sku få se o prata med Ljungberg men så hade jäkeln gått o blivit sjuk! Men men det gick väl lite an ändå. Men fotbollen e inte lika bra där som här hemma. Och inte lika häftigt som det var att se Real Madrid på S.T Bernabeu, men ändå! Kul för killarnas skull! Vi kom hem rätt sent på natten så vl hemma så sov vi ganska gott efter allt detta knallade på kyrkogården i 45 graders värme me.. Men återigen en underbar dag och otroligt mycket upplevelser som jag än idag inte fattar att jag faktiskt sett me mina egna ögon!

Bilder kommer i nästa inlägg!
Puss På ER


Kommentarer
Postat av: Lotta

Herre min Jisses Jessan vad du skriver!!

<3<3<3 puss

2010-09-09 @ 07:47:56
URL: http://viktigastelivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0